Namusumu ozguvenimi herseyimi aldi.beni ortada birakti neden

iki bucukk yillik bir iliski.cok sevdim hemde herkesten cok.hep sorunlu bir hayatim vardi.babam cok kotu bir insandi hep icerdi beni ve annemi abimi doverdi surekli eve baska kadınlar getirip bizi onlarin önünde tek ayak üstünde durdururdu.bu ve bunun gibi yasadiklarimdan sonra onunla tanistim.guvenmistim sevdim cok sevdim beni bu hayattan alip cikarck yaralarimi sarcak zannettim.dovdu hemde eski sevgilisiyle gorustugunu yakaladim diye affettim.iki kere aldatti affettim.yasadiklarimi aile hayatimi hep basima kalkti affettim. her kavgada kufur etti sovdu affettim..beni hic yanina yakistirnadi hep dalga gecti.hep bn alttan aldim.gorusmeyi vakit gecirmeyi hep bn istedim.bir kurus parasini yemedim. kiyamazdim.kendi hasligimi bile ona verirdm.bisey begenirdi bir ay ac kalcagimi bilsemde alirdim hemenona.birliktre olduk.ilk gunler korkma bn burdaym dedi.sonra nolck benim halim evlencz dimi diyince kizip konuyu kapattiriyodu.ve sonunda cok acimasiz bir sekilde beni yuzustu birakip gitti ve hep kendini hakli gorerek.tum sucu bana atarak.ben onu bu hale getirmisim.artik sevmiyormus.ne olcak bana diyince banane benim sucummu sanami acicam dedi.ne bicim bir insansin dus yakamdan dedi.tek sucum guvenmekmiydi

dort ay oldu atlatamadm. neolur yardm edn akil verin
Güncellemeler
+1 yıl
yardım edin yalvaririm
Güncellemeler
+1 yıl
bu bana cok agir geliyo ve aklmdan cikaramiyorm ..sürekli yaptiklari yasadiklarm dayanck gucm kalmadi
Namusumu ozguvenimi herseyimi aldi.beni ortada birakti neden