Stalk sayesinde tüm sülalesini tanıdım. Azıcık daha zorlasam akraba bile çıkabilir😂😂 Stalk yaparken değişik bir modda olmuyorum ama yanlış birşeyler yapmışsam tedirgin oluyorum.
Rica ederim. Eğer bunları yaparsam da kendimi bir dedektif gibi ve o kişiye karşı daha güçlü hissedebilirim. Stalk yapma amacıma bağlı. ben de bişey sorabilir miyim İnsanın bir olay hakkında ne hissettiğini fark edebilmesi ne sağlar?
Soruyu doğru anladığımı umarak cevaplayacağım eğer yanlışım olursa düzelt lütfen. İnsanların da aynı şirketler gibi değerleri, vizyonları ve misyonları vardır. Kimisi bunu programlı ve bilinçli bir şekilde yapar, kimisi de spontane. Ancak herkeste var olan bir durum bu. Bazı durumlarda üzgün hissederiz. Aslında ortada üzgün olmamızı gerektirecek hiç bir olumsuzluk yoktur. Bunu farkettiğimiz zaman olay döngüsünü değiştirme imkanı buluruz. Ya yaşadığımız olay değerlerimizden biriyle çakışıyordur ya da sonunun kötü biteceğini anlamışızdır. Mutlu hissettiğimizde de aynı şekilde değerlendirebiliriz. Mesela sen stalk yapınca daha güçlü hissettiğini söylemişsin. Demek ki senin değerlerin arasında bunu besleyen bir şey var. Stalkın zararlı bir şey olduğunu göz önüne alırsak bu değerini gözden geçirmen gerektiğini anlayabiliriz.
Teşekkür ederim. Şu an psikoterapi alıyorum da terapistim zaman zaman olaylar hakkında ne hissettiğimi soruyor. Ondan merak ettim. Olay döngüsünü değiştirmek biraz da o hisleri anlık olarak farketmekle ilgili sanırım. Farkettiğimde bazen iş işten geçmiş oluyor
Terapistine değerler, vizyon, misyon çalışması yapmak istediğini söyle. O zaman iş işten geçmeden durdurma şansını elde edebilirsin. Yaklaşık 30 dakikalık bir çalışma ancak hayatını çok olumlu etkiler.
@sezar11 Dünyada en büyük musibet, cahiIin iIim davasında buIunması, o davanın da cahiIIerce doğru zannoIunmasıdır. İnsan biImediğini açıkça itiraf edecek oIursa, hem vebaI aItına girmekten kurtuIur, hem de huIus-u her hayırIı iş ve ameIi AIIah rızasını niyet ederek yapmak niyyeti doIayisiyIe AIIah’ın iIham ve taIimine mazhar oIur.
evet hocam kelime oyununa devam diyorsun.. hocam ben arabım şu hani sizi müslüman yapan araplardan anlarsan sana arapça yazayım.. minnek fi bir kil had dini zbes mamitallem lemin batkareş işkif batehke allah ceale atik akel u fikir mişen tetiftihim had dini u rabbak... saygılar..
Abartıp kımlık ve adres bılgılerını bulmustum bı sıstemden tum sulalesını dokmustum yaşını buyuk soylemıs bana ve dedıgı yerde hıc oturmadıgını senelerdır baska bı yerde oturdugunu kesfetmıstım ve cok sasırmıstım gercekten oskarlık oyuncuymus
En İyi Cevaplar