Hayir. Daha cok bilincaltimizla ilgili. Eger o kisiyi dusunduyseniz, ruyaniza girme olasiligi yuksektir. Ve ya dusunmediniz, o gun bir sey oldu, o olan seyin kisiyle alakasi var bir sekilde, siz fark etmeseniz de bilincaltiniz fark eder. Tabi ki arastirmada haklilik payi var ama genelleme yapilacak kadar degil
rüyaların ancak kendi duygularınla ilgili olabilir. psikoloji de davranış bilimi. sen başka bir açıdan bakarsan duygu bilimi de diyebilirsin. hiçbir pskolog senin duygularınla ilgili araştırma yapıp başkasının seni özlediği sonucunu çıkarmaz. kısacası götünüzden element uydurmayın!
Ben özlediğimiz ya da bilinçaltımızdakileri görüyoruz diye biliyorum örnek verecek olursam ben mesela özlediğim kişileri ya konusurken ya da bakışırken görüyorum bilinçaltımda böyle savas felan oluyo beni özlemiş olamazlar değil mi?
Astroloji & Burçlar konusunda 2,6b cevap paylaştı.
Oyle bir araştırma olduğunu sanmıyorum. Varsa kaynağın nedir? Biz de bakalım. İkincisi bilimsel olarak kanıtlanmış olsa sizce diye sormazdın. Bilimsel gerçeklerin sizcesi bizcesi olmaz
Bence degil, cunku; kimi zaman yolda rastgele gordugum bir insan bile ruyama konu olabiliyor. Hic tanimadigim birinin beni ozlemesi garip olur, ozluyorsa da degisik bir insanmis diyelim.
Tartismaya bile gerek yok ya😂 mantken dusunsenize size plotonik olarak sizi kafaya takmis bir var ruyanizda sizi goruyo simdi siz onu ozluyomusunuz yoh canim sende 😂
ben mesela kim benim hakkimda konusuyor kim beni ozluyor falan goruyorum mesela ertesi gunu beni ariyorlar ozledigini falan soyliyor. bide ben mesela yeni ayrilmis sevgilimi 7 24 saat dusuniyorum ama hic ruyama girmiyor pislik beni demmekki hic ozlemiyor
Bu gece rüyamda bana saldıran bir kişinin boynunu kestim. Öldürdükten sonra fark ettim ki, ölen kişi eski sevgilim. Şimdi bu adam beni özlediyse de öldü, kısaca bu iş yaş
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Rüyamda s e x yaptıgım erkekleri görüyorum özlemişler demek ki
Bence öyle değil. Çok düşünsem 10 yil önceki kişiyi bile görürüm alakasiz. Bu kendimizi daha hissetmek için söylenen reklam olmasi için söylenen uydurmaca bir teori
Hayır ama büyük ihtimal o da görmüştür. Bu şunu gibi aa tamda seni arayacaktım sen aradın. Aklın yolu bir. (telepatim gibi bişey) aslında Eş Zamanlı Düşünce (bunu da açıklamayı yaparken ürettim, bana ait)
Hiç bir dayanağı ve ya gözlemi olmayan bir söylentiden ibarettir. Rüyalar 3 temelden gelir. Bu onun sizi özlediği değil sizin onun ile alakalı bir takıntınızın olduğunu gösterir.
Böyle şeylerin kanıtı olamaz. Çünkü sadece bir bilinç altı. İnsanlar tanımadıkları insanları bile görebiliyor ya da hayatımda görmediği bir hayvanı bile görebiliyor.
rüyanda zıçarken kendini ve bir eşeği gördün diyelim o meşhur videoyu izlemişsindir :) 1 eşek seni özlemişmi oluyor? 2 tecavüz kaçınılmazmıdır 3 sen eşeği özlemişmisindir bu 3nün cevabnı istiyorum :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Insallah oyledir yoksa ozleminden yanan tek ben degilimdir umarim
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Araştırmalara göre birini rüyada görmek, gördüğünüz kişinin sizi özlediği anlamına gelir… Sizce de öyle mi?
En İyi Cevaplar