25 dakıkadır ınanmaya calısıyorum...siz ne düşünüyorsunuz doğruluk payı ne kadar yüksektir? Birini sürekli rüyada görmek o kişinin sizi özlediği anlamına gelir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Rüya görmek çok normal durumlardan biri ancak çoğu zaman gördüğümüz rüyalarda anlam aramaya çalışırız. Hatta rüya tabirlerine, görülen rüyaların anlamlarını çıkarmak için başvuruluyor. Özellikle rüyada gördüğün kişi seni özler mi sorusu sıkça merak ediliyor. Rüyalarla ilgili yapılan çalışmalarda aslında bir çok rüyanın bilinçaltı ile ilgili olduğu ortaya çıkmıştır.
Rüyada birini görmek seni özlediği anlamına mı gelir?
Bu soru herkesin zaman zaman merak ettiği durumlardan biri. Hatta bazen çok fazla iletişimimiz olmayan kişileri rüyamızda görüyoruz. Ancak yapılan psikolojik araştırmalara göre birini rüyada görmek, rüya gören kişinin rüyasında gördüğü kişiyi sıklıkla düşünmesi ve özlediği anlamına geliyor. Günlük hayatta sıkça düşünülen ve merak edilen bu kişi bilinçaltına da işlendiği için zaman zaman rüyalarda görülüyor.

seni özleyen kişiyi rüyada görmek Kısaca karşı taraftan daha çok rüyayı gören bireyin zihni o kişiyle meşgul olduğu için rüyasında görüyor olabilir.
231 Yorumla
Boğa6 ayBen ruyamda gördüm bir parkta uyanınca bsktım ıntgramından o saate orada vıdeo paylaşmış çığlıkla uyandım ruyamda üzmeyi başardı
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim merak ettiğim şu madem buna inanmiyosun ve burda olabilir diyenlere saçmalık diye cvp verecektin neden burda bu soruyu sordun 😂 ve ayrıca bu kesinlikle bilinçaltı falan değil elbette bilinçaltı gördüğümüz rüyalarda var ama telepati diye bişey de var. Bende geçen gün normalde hiç aklıma bile gelmezken rüyamda eski sevgilimi gördüm aradan 10 yıl geçti ve ertesi hafta o kişi kardeşimin düğününe geldi böyle şeyler olabiliyor yani 😉 ama bu demek değildir ki her rüyanda gördüğün seni özlüyor belkide sövüyor 😉😉😉
520 Yorumla
+1 yılİnşallah öyledir ya 😁😁 mantıklılıgı var tabi ama bilemiycem
90 Yorumla
Şimdi bunun ne denli doğruluk payı vardır bilmem ama şöyle bir baktığımızda dünyanın ne kadar karmaşık bir yer ne kadar bilinmez sırları içinde barındırdığı bir yer olduğunu biliyoruz. Hiç içinden söylediğiniz bir şarkı veya söz aynısını arkadaşınız yüksek sesle söylediği veya arayacağız birinin sizi aradığına hiç şahit olmadınız mı? İşte buna ruh etkileşimi deniyor. Bunun rüyada olma olasılığı ne denli var bilmem ama olmadığını da söyleyemezsiniz. Bazıları ben düşmanını veya ölmüş birini görüyorum diyor. Yav arkadaşım zaten burada bir kısıtlama var olasılık var her gördüğün seni özlüyor demiyor bence bunun doğruluk payı olabilir.
340 Yorumla
Ben hiç inanmıyorum buna. Rüya denilen şey kişinin bilinçaltının uykuda farklı bir boyutta canlanmasıdır. Dolayısıyla rüyada gördüğün kişinin düşündüğünü değil, kendi düşündüklerini görüyorsun.
305 Yorumla
Boğa+1 yılaynen yaa çok saçma. mesela ben rüyamda rahmetli kuzenimi gördüm o mu beni özlemiş eğer ben onu özlemiş olsam neyse ama bunda bir yanlışlık var bence
Kova+1 yıl@yedinumara1907 anladık rüyanda rahmetli kuzenini gördün kaç kere söylemişsin sayamadım ve ayrıca bilimsel bir araştırma gerçek olabilir
Koç+1 yıl@yedinumara1907 aranizda gecmisten kalma guclu bir bağ varsa, evet özlemiştir!!!
Sanma bedeni toprak oldu diye sevgisi de onunla toprak olsun.!
Senden dua beklemistir, onu hatirlamani istemistir.
Bulyndugu yer, mekan neresidir bunu kimse bilemez. Ama ölmüş ruhlarin farkli bir boyutta tutulduğu düşünülürse, neden olmasin...
Aslan+1 yılaklımın ucundan geçmeyen insanları rüyamda görüyorum üst üste
Boğa1 yıl@ՏIᘔYᗴTᗴᖇՏIᑎIᘔ Bende aynısı var Ama rüyadan uyanıyorum aradan haftalar geçiyor sokağa iniyorum rast gelemiyoruz arayanda yok işte
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
33Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılRüya hatırlamayan ben gadası 😜
10 Yorumla
+1 yılKardeşim rüyaların gerçek olma olasılığı ne kadar yükse ise oda öyle birşeydirr :) rüyada ölmüş dedemi görsem beni özlediği anlamına mı gelecek ölü insan özler mi bunuda bir araştırsınlar bir zahmettt ;) ve şimdi cevap ver sence ben yanlış mı düşünüyorum?
112 Yorumla
Boğa+1 yılbence çok doğru düşünüyorsun ben rahmetli kuzenimi gördüm onun beni özlemesi çok saçma rüyayı gören kişi özlüyor olsaydı mantıklı olurdu ama şu durumda çoookkk saçma
Koç+1 yıl@yedinumara1907 hay be ne rüyaymış 10 kere ölmüş kuzenimi gördüm yazmışsın ya her yazdığında ondan bahsedersen daha çok görürsün rüyanda bilinç altına işliyor farkında değilsin biraz araştır bunları tatlım😂
+1 yılBenim çok sevdiğim çok değer verdiğim bir arkadaşım beni Ocak ayında engellemişti yani aramızdaki iletişim her yerden tamamen kopardı, dolayısıyla bir iki gündür onu rüyamda görüyorum ve bir üzüntüyle uyanıyorum bilmiyorum bu haberi okuduktan sonra doğru mu yalan mı ama beni özlediğini de çok düşünmüyorum
70 YorumlaAydınlık enerji üzerine çalışmalar yapıyorum uzun zamandır. Gördüğünüz ve görmediğiniz her şey birbirine bağlı ve birebir etkileşimli bir evrende yaşıyoruz. Rüyanızda gördüğünüz genelde sizi düşündüğü, hatırladığı anlamına gelir. Özlem de olabilir. Rüya olması da gerekmiyor. Sizi hatırlaması, içinden geçirmesi de olabilir...
132 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 358 cevap paylaştı. Senin aklında olduğu Kesin ama o kişiyi öyle bir durumda arayıp sormak gerek. :)
44 Yorumla
Soran+1 yılarayamam o acı işte
Soran+1 yıl:)) saol canım
+1 yılbence senin onu özlediğini gösterir. Nasıl psikoloji 6. hislere yönelik
71 Yorumla
Boğa+1 yılevet
- Astroloji & Burçlar konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yılrahmetli babamı rahmetli annemi rahmetli dedemi görüyorum mesela
ne o şimdi öleyim mi? son kontrollerim süper çıktı rüya gereği ölmem mi gerekiyor?7
rüyalar bilinçaltımızın yönlendirmeleri bana kalırsa
00 Yorumla KESİNLİKLE YANLIŞ! Genelde rüyaları bilinçaltımız yönlendirir. Gün boyu düşündüklerimiz hemen gecesinde karşımıza çıkmayabilir. Bu dönemde rüyaların pek bir anlamı yoktur. Şahsen ben inanmıyorum.
10 Yorumla
6 ayRuyamda annesın öldüğünü gördüm
Bana sarılıyrdu cok yanlızım dıye gercektende annesı ölmüş o gün
Sora yıne bır rüya gordum bırılerıyle parkta çıglıkla uyandım
İnstgrmdn baktım canlı o saate video paylaşılmış gördüğüm parkta
Beni ruyamda aglatmayı defallarca
Başardı ve gerçek çıkıyor uyandgmda
00 Yorumla
+1 yılyanımda uyuyor rūyama neden geliyor ki canım dokunsa yanindayim ztn neyse vermiyoruz ondandir 😂😂😂
20 Yorumla
+1 yılgeçen rüyam'da Adriana Lima'yla yatakta oyun oynuyorduk, ne yani beni özledi anlamına mı geliyor ?
uff ne diyim bilemedim, hazırlıksız yakalandım, benim sevgilim var desem yanlış anlar mı acep..30 Yorumla
+1 yılİnşallah değildir kuzenim beni özlemesin uzak dursun benden bir de istemeden düşünüyorsun o düşünüyor herhalde diyorsun
04 Yorumla
Kova1 yılBana takıntısı var
Kova1 yılBende onda cinsellik takıntısı var
Kova1 yılBence demek istedim
+1 yılKendimizi kandırıp inanmak istediğimiz için böyle. İspatı mümkün olan bir şey değil. Ki bence saçma
20 Yorumlabirini ruyanda gormen senin onu yoğun düşündüğün anlamina gelir. ben rüyamda ayrildigimizi gördüm, aynı gün yaşadım o olayı.
70 YorumlaUyanıkken bizi özleyip özlemediğini bilemediğimiz birini rüyada görünce mi anlıyoruz..
111 Yorumla
Boğa+1 yılaynen
+1 yılHiç sanmam
Rüyalar kendi bilinç altımız
20 Yorumla
+1 yılkim totosundan uydurduysa güzel uydurmuş :D
20 Yorumla
+1 yılYa bende onu bugün rüyamda gördüm sebepsizce ama beni özleyecegini sanmam
70 Yorumlasacmalık. bu turden seylere inanmayın. bilim der ki ruyayla hayata yon verilmez..
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılölen kişileride görüyoruz veya hiç tanımadıgımıź insanlari da
Rüyaların gercék yorumları HZ. YUSUF la beraber gömüldü malesef60 Yorumla
+1 yılBence şöyle diye biliyorum ben rüyamızda gördüğümüz kişiyi düşünerek yatttiysak bizim bilinç altımızda ve bizim özlediğimize işaret eder, ama düşünmeden uyuduysak ve gördüysek o biiz özledi anlamına geliyor galiba 😂
51 Yorumla
+1 yılSenin onu özlediğin anlamına gelir ama diğerinw inamıyoeum
20 Yorumlaalakası yok. züğürt tesellisi denir buna :) gördüğün kişiyi sen özlemiş olmayasın :))
42 Yorumla
Boğa+1 yılaynen ben de öyle söyledim çünkü ben ölmüş kuzenimi gördüm ve onun beni özlemesi bana hiç mantıklı gelmiyor
+1 yılBence burada rüyada gören kişi özlüyordur. Rüyanda gördüğün kişinin seni özlemesi bana saçma geliyor. Belki de o anda sen aklında bile değilsin ama sırf rüyada gördün diye seni özlediğini düşünmek bana uçuk geliyor. :)
10 YorumlaPsikoloji en fazla şunu söyler. "Birini rüyanda görüyorsan; bilinçaltında, onun seni özlediğine inanılıyordur." Zihinler arası bağlarla uğraşmaz psikoloji.
03 Yorumla
Boğa+1 yılçok saçma
Boğa+1 yılyok öyle bir şey ölmüş kişi beni nasıl hatırlasın ki beni özlediğini düşünüyüm allah aşkına biraz mantığınızı kullanın
Terazi+1 yıl@yedinumara1907 rüyada görmen illa seni özledi anlamına gelmez ama şöyle bir rivayette var eğer ölmüş bir yakınını rüyanda goruyosan senden dua bekliyor olabilir böyle bişey var
+1 yılSen ozledigin icin araliklari kisa veya araliksiz ve surekli dusunur olmussun. Bilincaltın araliklarin sıklığını, 'Replay' olarak algilamis. Uykuda bile olsan tekrar ediyor. Mesele bu...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKafamı karıştırmayın. 😂😂Tanımadığım birini görüyorum 7 yıldır o ne olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYooo ben Angelina Jolie yi gördüm mesela. Sence böyle bir ihtimal var mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDün rüyam'da Angelina Jolie yi görmüştüm. şimdi beni özlemiş mi oluyor.
00 Yorumla
+1 yılBen eski sınıf arkadaşımı görüyorum bugünde gördüm zaten beni seviyodu onla beraberde küstüğüm arkadaşımıda görüyorum belki doğru olabilir sürekli rüyamda çünkü
10 YorumlaPeki ya uzun zamandır gormedigim halde hiç aklımda yokken rüyama girip kendini hatırlatması nedir? Her seferinde aynı şey oluyor aklımdan çıktığı zaman oluyo bu
51 YorumlaRuyamda birini gordum ertesi gün aradım ve bana domtora görünme i önerdi☺
20 Yorumla
+1 yılarıştırmayı yapan bir yerinden uydurmuş işte hepsi bu
21 Yorumla
Boğa+1 yılaynen hatta belki araştırma yapma zahmetinde bile bulunmamıştır
+1 yılGördüğün kişiyi düşünerek uyumuşsundur 😜bilinçaltıdır o bn inanmıyorum o kişinin de bizi özlediğini..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEe ben her gün sevgilimi görüyorum :D nasıl bir özlem bu ya :)
20 YorumlaÖlenleri rüyamızda görüyoruz onlardami özlemiş oluyo
00 Yorumla
+1 yılSınıfta hiç konuşmadığım hatta hiç bakışmadığım bi çocuğu rüyamda görmüştüm.
00 YorumlaGenelde çok sevdiğin birini rüyanda görürsün mesela ben hep sevgilimi görüyordum rüyamda.
00 Yorumla
+1 yılözel bir cüzdan olabilir ismi yazan. Ama ben saat alırdım mesela
00 YorumlaBilinçaltında o kişiyi çok düşündüğün anlamina gelir
00 YorumlaYok be benim ruyalar bi baska. Özlemek?
Bilemedim.
10 Yorumla
+1 yılBence onun seni değil de senin onu özlediğin anlamına geliyor.
10 Yorumlasenin özlediğin anlamına gelir onun değil yalnız..
42 Yorumla
Boğa+1 yılsonunda beni anlayan biri çıktı
Boğa+1 yılölmüş kuzenimi gördüm beni nasıl özleyebilir olsa olsa ben onu özlemişimdir
Vay anasını. Çelik beni özlemiş demek ha..
10 YorumlaBence tam tersi. Özleyen kişi görür.
10 YorumlaBence tam tersi
10 YorumlaSaçmalamasak bunu nasıl test etmişler huh ilginç
12 Yorumla
Boğa+1 yıltest etmemişlerdir
Boğa+1 yıluydurma yani
keşke öyle olsa :(
51 Yorumla
Boğa+1 yılkeşke ama olmaz işte
Inanmiyorum Bilincaltidir o
10 Yorumlaeğer öyleyse çok enteresan,
02 Yorumla
Boğa+1 yılhiçte enteresan değil. ölmüş bir akraban varsa rüyanda gördüğünü düşün seni hatırlamıyor bile kaldı ki özleyecek böyle bir şeyin olması İMKANSIZ
Yay+1 yıl@yedinumara1907 şartlı konuştum zaten:)
+1 yılvallaha mı :D öyle bişey varsa güzel.
00 Yorumla
+1 yılBilinçaltı
20 Yorumla
+1 yılSaçma
00 Yorumlaalaksı yok
00 YorumlaBokunu yiyeyim senin
00 Yorumla
+1 yılAlakası yok
00 Yorumla
+1 yılözlese ne fark eder konuşamadıktan sonra
00 Yorumla
+1 yılyalan inanma böyle şeylere
00 Yorumla
+1 yılOlabilir yardımda ediyor olabilir
00 YorumlaHiç sanmıyorum keşke öyle olsaydı :(
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Yapılan psikolojik araştırmalara göre birini rüyada görmek gördüğünüz kişinin sizi özlediği anlamına gelirmiş, doğru mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne