- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsaydım böyle bir durumda olsaydım kendi annemi ve akrabalarımıda davet ederdim.Eşime öyle derdim.Bari senin annen akrabalarında dahil olacak bu balayına benimkilerde gelsin derdim :).Hep beraber olurduk.Şaka bir yanada bence sen bunu eşin olacak kişiyle konuşman gerek.Anladığım kadarıyla nişanlın hani türkçede diyorlarya ''ana kuzusu'' öyle biri.İlişkinizde bu ileride bir sorun olabilir.Tabiki seni uzmek için söylemiyorum bunu ama bu tür erkekler biraz annesine çok bagli olur ve ailesinin haricinde karar almakta zorlanır ve bu hareketleri zamanla senide etkileye bilir.Senin fikrini almadan onların fikirlerine daha fazla değer vermesi ileride aile olunca seni etkileye bilir.İnşallah bir denge bulabilirsiniz ilişkinizde ama masaj hakkında hiç bir ön yargım yok.Eşine masay yapabilirsin.Bu sizi bir birinize yakınlaştırabilir.Şimdiden mutluluklar dilerim :)
03 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum ama :((
Düğün nikah yemeğimize ailen gelmese olur mu dedi kavga ettim onunla, balayına hayatta kabul etmez ama, kendi ailesi çok yorulcakmış erkek tarafıymış onlar :((- +1 yıl
Anladığım kadarıyla seni bu düşünceleri üzüyor ? Nişanlılık devresi iki insanın bir birini tanıma devresidir.Belki seni eşin olacak kişinin bu düşünceleri seni üzüyorsa ve geleceğine dair düşündürüyorsa ilişkinize bir göz atın.Sen hayatın boyunca böyle yaşamak istiyormusun? Kendine bunu sor Ben olsam bu evliliğe adim atmadan iyice düşünür ve tartardım.Hakkında hayırlısı olsun.
Soran+1 yılistemiyorum :((
En İyi Cevaplar
+1 yılgerdege de davet et.
43 Yorumla
Soran+1 yılGelirler bence.
- +1 yıl
ahahahdtddhc.
- +1 yıl
ahahahaha <3
Balayına nereye gidiyorsunuz otel falan mı? Birkaç gün kalıp gideceklerse ve siz orda tatilinize devam edecekseniz çok sorun eidilmeyebilir ama genel anlamda hoş değil tabiki. Masaj meselesine gelince siz artık karı koca oluyorsunuz, annenin gelip masaj yapmasıda neymiş öyle. Çok gerekirse sen yaparsın artık eşisin sonuçta. Öyle bir durumda sende aynı fikirde bir şey çıkarabilirsin karşısına. Annemde her akşam bana süt kaynatırdı, akşamları bize gelip bana süt kaynatması ne kadar doğru olur? diye sorabilirsin. Bence en yakın zamanda evinizi ayırın, ailesiyle birlikte oturmayın derim.
00 Yorumla
Sacmalama. Azcik disli ol ya. O illa oyle olacak diyorsa siz ucunuz gidin de. Balayinda ne isleri varmis salak midir nedir anlayissiz kadinlar. Nereye gideceksiniz bari balayina? Kaplicaya gidin oldu olacak.
04 Yorumla
Soran+1 yılNerden bildin ki kaplıcaya gideceğimizi :((
Soran+1 yılama bana sormadı ki ben ona antalya dedim o gitmiş almış bana sormadan :((
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
anne-ogul-kardes arasına girme ! annesi ve kız kardesi ile gitsin bence.sen takıl evde <3
14 Yorumla
Soran+1 yılama ben evlendim onnan :(
Soran+1 yıloffsss :S
+1 yılSöyle teyzelere fazla mikili film izlemesinler.Özenyolar.
11 Yorumla
Soran+1 yılAma bunlar gerçek :((
çoküzüldüm canım ya geçmiş olsun bu şekilde mutlu olamıycaksın :( sen annenlerle git o zaman de bakayım ne diycek DE kızım ne çekiniyosun o bunu yaparken utanmıyoda bu kadarda ezdirme kendini ya
00 Yorumla
+1 yılya sende ne hanim bir kizsin ya azcik dik ol karsi cik her poka tamam deme balimmm
ayyy allah yardim etsin evlenince isin cok zor senin02 Yorumla
Soran+1 yılmalım ben çünkü :(
çüş! Ne yapacaklar, performans notu mu vereceklermiş?! Resti çek, açık bir şekilde istemiyorum de. Daha baştan bu kadar taviz verirsen kaynana gölgesi ömür boyu üzerinizde olur.
00 Yorumla
+1 yılBalayına kadar geliyolarsa emin ol hayatına hep karışırlar..Eşin ile hiç yalnız kalmazsınız..Nerde görülmüş ailenin balayına geldiği..
02 Yorumla- +1 yıl
Afedersin ama seninkinde bir sorun var..anne bağı fazla kuvvetli =)
Soran+1 yıl:((
ayy canım kurtul sen bundan sen yandın valla bu cok dusukun anasına allah yardımcın olsun zor bı durum
00 Yorumla
+1 yılniye damadın kaç attığının seceresinimi tutacaklarmış te allahımya olaya bak
010 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum :((
- +1 yıl
bu oalya artık denecek bişe kalmadı emin ol senın koca olacak adayı hanım evladı çıkmış anasının kuzusu
Soran+1 yıl:(( bir de sabahları annesi masaj yapcakmış.
- +1 yıl
hı demi sen sabahlıkla damat donla yatakda annesi gelıcek giricek aranıza ve oğlucuğuna masaj yapıcak hım baksen ee sonra ne olucak damat bayoya girdiğinde anneciği sırtını keseliyicek bıcı bıcı yaptırıcak ya varya yazarken bile yarıldım gülmekden allah aşkına ne bu ya bende otur adam gibi konuş ana kuzusu oluycaksa fırtlan suratına yüzüğü erkek gibi erkek le evlen
Soran+1 yılAnnesinin banyo yaptırdığını nerden bildin :((
- +1 yıl
bune baiya biz bence o damat adayına koca bulalım ona karı gerekmez kendisi zaten hanım evladı ona sert erkek lazım anlaşıldı :))))))
Soran+1 yılBen ona "ben böyle evlilik yaşamak istemiyorum" dedim.
Bana "annem bana bakıyo zaten benim eşe ihtiyacım yok aslında ama, seni sevdim yine de sen bilirsin" dedi :((- +1 yıl
adam diyeceğini demiş bende onun şeyide kalkmıyodur emin ol erkek değil yanı anladın sen ebnce yol yakınken dön yoksa o ailenin elinde yumak olursun oyuncak olursun hergün eriyip bitersin benden sölemesi tatlım
Soran+1 yıl:(( ama seviyorum seni dedi.
- +1 yıl
karar sneınben diyeceklerimi dedim sonrada kendi düşen ağlamaz yanı ok
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bir erkek olarak kendi annem babam bile olsa karsi cikarim karimla basbasa kalicagim en en ozel zamanimda ne ariyorlar ya bal ayinda kiyameti koparsan yeridir cunku ben koparirdim esminin annesi babasi gelse :)
010 Yorumla
Soran+1 yılısrarla gelecekler diyor :(( Ben istemiyorum zaten aynı evde yaşayacağız hep onlarla mı gezicez biz :((
Cevap sahibi+1 yılYanmissin sen ciddi konusuyorum yerinde olsam evliligi bir daha dusunurum hayatini mahvetmek uzeresin tabi onlari tanimiomda sonucta esimle ayri bir ev ayri bir hayatimiz olmali bir kizla ciddi dusununmeden once ailesini tanimanin gerektgi tekrar anladim
Soran+1 yılBir kızla mı :S Burada kız olan ve zararsız ailesi olan benim.
Onun ailesi gelicekmiş bizle benim değil :((
Cevap sahibi+1 yılYok ben kendi acimdan baktim ilerde benimde basima gelirse die ailesini tanimadan kimseyle ciddi bisiler dusunmemek gerek
Cevap sahibi+1 yılBende guzel erotik ic camasirlari aldim onlari annenin yaninda nasil denyeyim soyle cilveli sekilde soyle diecektim ama seninki iyice ana kuzusuymus sen yanlis secim yapmissin
Soran+1 yılNişanlanınca ailesinin iyice içine girince farkettim :(
Bilmediğim bişiyi nasıl seçiim ama ben :((
Cevap sahibi+1 yılOzaman simdi konus sevdigim erkek bu degil de ciddiyim yoksa evlenince gecer deme oturun adamakilli konusmalisin
Soran+1 yılkaç sefer konuştum ama, o bunların normal olduğunu düşünüyor :((
ve beni arsız edepsiz kötü gelin diye itham ediyor.
Annemi istemiyosun diyo :((
Cevap sahibi+1 yılBence ileriye gitmis bu evlilikte mutlu olamiyacagin aşikar kauinvLide ne isterse o olucak senin isteklerin onun dusunceleri onaylandiktan sonra kabul gorurucek ayril hayatini mahvediosun goz gore gore yoksa daha cok soru soracaksin buraya
Soran+1 yıl:(((
Gizli Üye(36-45)+1 yılkaynanatörle balayı geçirdiğin en ormantik korku filmi gibi balayı olur balayındada annesiyle uyusun korkar filan adam annesi özler yazık nan sevaptır:D
not:senin sonun bu zihniyette adam ve kaynananla işin zor :D
geçmiş olsun;)11 Yorumla
+1 yılsenin kocan olcak amele ana kuzusu sanırım ulan bir kere evlenceniz bırakında çiftler bari balayında beraber olsun adam alayını çağırıyo balayına :D
10 Yorumla
+1 yılBende ic guveysi geldim balayina tum sulale gittik o da balay(ini baraj kenarina gidip cadir kurduk :/ :( :@
03 Yorumla
Soran+1 yılyalnız mı gittiniz?
- +1 yıl
Tum sulale gittik
Soran+1 yılseninkilerde dahilmi?
Gerdekte kanli carsaf icin mi acaba? Aman evlenme gitsin bu kdr basit.
00 Yorumlabende geleyimi balayına annesinin ve teyzesinin canı sıkılmaz sende rahat edersin :)
17 Yorumla
Soran+1 yılçok namuslular ama, öyle deme :((
Soran+1 yılannem de yorulacak yazık değil mi diyo :((
Soran+1 yıl:(( nasıl diyim
- +1 yıl
ahahah maestro dokturmussun yine :D ++
önlük de takıp yemek yediriyordur oğluşuna hatta ona bir şey olmasın diye gerdeğe de annesiyle gir.ohh mis.
00 YorumlaKusura bakmada mutsuz bir evlilik seni bekliyo kayın validenden çok çekcen
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbak sen sabah masaj yapan anne mi? alla alla :D
yok yok içim fesat sanırım. de get de00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bu adamın cinsel tercihlerinden şüpheliyim. Bir uzman doktora danışın.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıloha sokdayim balim insallah vazgecerler... en yaparim bundan sonra sana masaj de :D
07 Yorumla
Soran+1 yıldedim de annemde ders al önce dedi :((
Cevap sahibi+1 yılinsallah ortanizda yatmaz :D
Soran+1 yılyok artık dediğim herşey bir bir oluyor :((
Cevap sahibi+1 yılsende de ozaman benim annem de gelsin... kadincaz da eglenir... sülalece tatil yaparsiniz... ben olsam öyle yapardim.. benim annecigim niye gelmesin o da bana güneskremi sürcek derdim
Soran+1 yıl:(( kabul etmedi
Cevap sahibi+1 yılbelikide cok kötü fikir degildir... annesiyle aran nasil? sonucta ayni odada kalmicaksiniz... aksamlari yemek yersiniz birlikte belki okadarda kötü olmaz...
Soran+1 yılannesi bini kıskanıyo :((
Gizli Üye(36-45)+1 yılAman dıyım balayı cıftının yanında sakata gelmesınler :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgecmiş olsun şekerim kaynanamla balayına cıktım ben 6 senedir hala aynı evdeyiz 3lü evlilik yaşıyoz sankı kurtulamadım gitti
06 Yorumla
Soran+1 yılciddi misin :((
Cevap sahibi+1 yılevet canıkm ciddiyim..
oldu bide yatağa alında tam olsun
Soran+1 yılMasaj yapcakmış annesi :((
Cevap sahibi+1 yılitiraz et ben varken ona ne de daha evlenmeden taviz verme sakın başına cıkarlar bak demedi deme
Soran+1 yıldedim de bana "önce annemde ders al" dedi :((
Cevap sahibi+1 yılişin zor valla yaaa
ne aileler varmış hayret
akrabalardan gelen yokmu acaba04 Yorumla
Soran+1 yılteyze işte kızkardeşi dediğim annesinin kızkardeşi.
Soran+1 yılnapim ben şimdi lap diye söyledi :((
Bari giderken yanına iyi bir kamera alda korku filmi çekersin böyle balayımı olur
00 Yorumla
+1 yılYok artık daha neler .
04 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çok ciddiyim ısrar ediyor :((
- +1 yıl
Siz en iyisi gidin balayı davetiyesi bastırın. Amca dayı cümbür cemaat gidin
Soran+1 yılDalga geçmeyin lütfen çok kötüyüm :((
Bir anda söyledi illa böyle olacak diyor :((- +1 yıl
Sizin özeliniz bu ya anne teyzede kimmiş.aranızda uyusunlar
öyle yanliz gidilir..
cekecegin var canim :(05 Yorumla
Soran+1 yılBen onların gelmesini istemiyorum :((
Soran+1 yılSöyledim ama ısrarla gelecekler onların biletlerini de aldım diyor :((
Zaten ordan dayıma gidecekleri bir iki gün bizimleler diyor :((
Ama, ben zaten aynı evde oturacağım annesiyle :((
Soran+1 yıl:(( sormadı hiç.
+1 yılNikah sırasında hayır de kaç.
10 Yorumlaolur mu öyle itiraz etttttt
04 Yorumla
Soran+1 yılettim ama kabul etmiyo :(
Soran+1 yılsence kabul eder mi :(
+1 yılAllah yardımcın olsun .
01 Yorumla
Soran+1 yılsağol.
Aile & Toplum konusunda 921 cevap paylaştı. tam bir ana kuzusuymuş anasıda yanında bonus ;)
00 Yorumla
+1 yılSen bununla cinsellık yaşıyormusun ?
00 Yorumlaensestmi kokuyor ne ?
18 Yorumla
Soran+1 yılensest ne?
Soran+1 yılbaktım çok kötü bişimiş :((
ama yok ya namaz falan kılıyolar :((
Soran+1 yılama nerden biliyim ben nişanlanınca gördüm bunu, nişandan önce demedi ki hiç :((
çok korkuyorum.
Soran+1 yılaralarında 19 yaş var.
50 falan işte
yazık sana ,böyle ana kuzusu tiplere uyuz oluyorum
06 Yorumla
Soran+1 yıl:((( ısrar ediyor benim sevgimi kullanarak.
Soran+1 yılo öyle düşünmüyor bizim çok vaktimiz olacak zaten onlar yaşlı diyo :((
azmış ya başka akraba yokmu
00 Yorumla
+1 yılyok artık diyorum
05 Yorumla
- +1 yıl
eşin annemlerde tatil yapsın diyor ama bu balayı haftası olmamalı
Soran+1 yılEvet onlarda yorulcak diyo :((
- +1 yıl
eşin seni anlamalı.ailesine anlatmalı
Soran+1 yılEşim teklif etmiş zaten :((
öyle şey mi olur :((