AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
veririm tabiki saç dediğin tekrar çıkar
Destek verin, saç değil.
eğer bende tekrar saç çıkacaksa seve seve :D
saclar boyanmamis olmasi gerekiyor:/
aaa yok o kadar iyi biri değilim ://
Hayır bağışlamam. Para karşılığında belki
Cok uzunsa bagıslarım
o zaman ben ne yapçam
Çok isterim ama aynı konumdayım
Uzasaydı bağışlardım.
Saçlarım çabuk uzar
Düşünmeden ederim
En kisa zaman da bagislayacagim :)
bagislarim tabisi bunda ne varki
Sacini bagislamak caiz degil
Bağışlarım tabii nolacak da
bagıslarım nasılsa gene cıkcak kökü bende
eğer sevdiğim kişiyse herşeyimi bağışlarım
Saçlarım çok uzun olsa bağış yapardım
Bende gördüm bunu bagislarim ya tabiki
allah şifasını verir inş
Uzun olsaydı bağışlamak isterdim
30 santim saçım olsaydı hepsini bağışlardım.
belirsiz
Ben bagislardim
evet
Tabiki bağışlarım.
Nasıl vermiyeyim be İnsanlık ölmedi daha...
evet
hayır , bağışlamam.
hayır asla
Hayir.
kesinlikle
Bagislamam sanirim
soru kapalı olduğu için buraya yorum yapıyorum, malesef bağışlayamam. Başka destek de gücüm el verdiği sürece bulunurum fakat saç işi bozar. Saçlarıma çok değer verdiğimden değil fakat kendi kapattığım saçın başkasında görünmesini istemem.
@foreveres bencilsin
@fiasia bencillik degil bu.
@foreveres ben de öyle düşünüyorum çok haklısın 👍
ne dersen de bencilliğin dibi hatta.. neyse inşallah başına gelmezde onların halinden anlamazsın..
@fiasia başıma gelse de kapalı olduğum için başkasıma ait bir saçı isteyeceğimi sanmıyorum, elbette saçlarımı özler üzülürüm. Bu dediğim gibi inanç meselesi. Onlara sadece saç vererek yardımcı olunmuyo, bunun bin tane başka yolı var
@foreveres hala anlayamıyorsun degil mi?
@fiasia saçaneden takıldın bu kadar? Bağışlamıyorum zorla mı? Başörtü bagışı yaparım ama saçlarımı bagıslamam
Tamam arkadaşlar uzatmayalım, tercih veya inanç meselesi diyip, tüm hastalara şifa dileyelim. Allah imkan verdiği müddetçe yardımcı olmayı nasip eder inşallah. İyi günler.
@foreveres kapalı olmuşsan ne olmuş? senin inancına göre o saç senin kafanda gözükmemeli.. neden kapanıyosun çünkü erkekler kadının kafasındaki kıldan tahrik oluyormuş sadhcjskhfcd neyse oralara girmeye gerek yok ama saç senin kafanda değil erkekler kanser bir çocuğun kafasındaki peruktanda tahrik olmaz heralde.. ve onlar fakir kafalarını örtemiyolar gibi bişey değil söz konusu olan.. onlarda gayet senin pazardan alacağın 2-3 liralıkbaşörtüsünü alabilir.. onlara destek olmak filan değil bu saç bağışlamanın amacı onların yanında olduğunu hissettirmen buda onlara güç verir.. senin inancında böyle güzel şeylere karşı olup illa o lanet kılını kapayacaksın diyosada ben bişey demiyorum neyse bişey demicem artık sende yazma seni allaha havale ediyorum
@fiasia heh, havale ettiyine sevindim. O daha iyisini bilir ne de olsa. Benim saçımın başımda değil, benim saçımın görünmesi yasak. Başında, görünmesin onın dışında görünebilir diye bir ayet yok. Bende diyorum ki mesele o 2-3 lira diye küçümsediğim başörtüsü veya tahrik olunacağı için kapatılan saç değil meselw (ki tahrik olunduğu için kapatılmıyor saç) sende diyosun ya onların yanına olmak mesele, işte bu sadecw saçla olmuyor. Kanserle mücadele eden ikisi rahmetli 3 tanıdığım oldu, 3üne de manen elimden geldiğince destek oldum. Saçımı isteseler veremezdim ama manevi destek olmak için ben de saçımı kazıtırdım misal. Mesele saç değil. Sen de aynı şeyi diyosun ama takıldığın bir mevzu var o da türban meselesi sanırım. Ne diyim, havale yerinde görüşmek dileği ile. Ben de merak ediyorum hakikati
@foreveres son olarak şunu söyleyip bidaha yorum yapmicam.. sen kafana göre saçımın sadece başımda değil tamamen görünmesi yasak diye bişey söyleyemezsin dediğin gibi saçın baş dışında görünebilir şeklinde bir ayet yok ama başkasının kafasındada görünmeyecek şeklinde bir ayette yok :) ayrıca dinini bu kadar iyi bildiğini sanman üzdü bir miktar.. sen oranı buranı kapıyosan emin ol bu erkek tahriği yüzündendir.. sonuçta kıldan bahsediyoruz onun kapatılmasının yaratıcıya ne gibi bir faydası olabilir? lafta senin korunman işte çünkü erkek faktörü var.. hala inkar ediyosan kuranı açıp bile okumamışsın demektir.. ve ben normal bir şekilde destek olmazsın gibi bişey demedim bu kampanyanın amacı var onuda yazmışlar okuman var iyi bari ama anlamaya çabalasıydın birazda.. onlar senden saç istiyo ortada başörtü filan yok.. ayrıca iki çaput parçasını aşağılamam gayet normal önemli olan onu kafasına takan kişinin sadece kafasını örtmüş olması değil kalbinide örtmüş olmasıdır :) neyse by
@fiasia cevap vermesen de okuyacağını bildiğim için yazıyorum, herkesin iyiliği, inancı şuyu buyu kendine. sana yargılamak düşmüyor, muhalefet olan sensin. ben inancım gereği vermem dedim kendin kaşındın buraya gelip. çaput senin kafanın içindeki olmalı ne yazıkki. Kapanmanın amacı ne olursa olsun Allah bunu emretti mi, etti, o zaman iş bitmiştir. Şimdi sana by
hayır bağışlamam
vermem saçlarımı.
Bağışlarım..
Evet..
Hayır
kesinlikle
Peruk var
Olsa bağışlardım. :(
Bağışlarım.
Bagislarim
Allah versin kardeş.
düşünülür