Aile & Toplum Yeni insanlar ister misiniz hayatınızda? 4Kaii Takip Et Bilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yeni insanlar ister misiniz hayatınızda?Evet başlıkta belirttiğim gibi hayatınızda yeni insanlar ister miydiniz yoksa ben böyle iyiyim diyenlerden misiniz?Ben yeni insanları seviyorum yeni insan demek farklı hikayeler yeni hayatlar ve dinlenecek dertler demek. Evet yenilik iyidir. Hayır yeniliğe gerek yok. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yeni insanlar ister misiniz hayatınızda? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kesinlikle 21 yıldır bir girdabin icindeyim asagi cekildikce cekildim artik yeni bir şehir yeni insanlar yeni bir hayat istiyorum 1 2 Yorumla 4Kaii +1 yıl Aynen yenilik iyidir. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen. Bu arada teşekkür ederim 😊 Yorumla
Godfatherr Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Yenilik iyidir iyi :D 1 1 Yorumla 4Kaii +1 yıl Katılıyorum amir :D Yorumla
Wilma-Çakmaktaş Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Ben daha hayatımdaki insanları tanıyamadım 1 1 Yorumla 4Kaii +1 yıl Çok iyiydi. Yorumla
weirder Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. yenilik iyidir istiyorum 1 0 Yorumla
-Angeliciouss- Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı. Evet isterim 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar