Bazı patronlar kendilerini şu patronluk sevıyesinin sanırım çok üstünde görüyorlar.
Herşeyi yaptırabileceklerini nasıl sanıyorlar?
Herşeyi yaptırabileceklerini nasıl sanıyorlar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İşçi-İşveren ilişkisi diye bişe olmamalı. Patron işciyle muhattap olmamalı. Neden diye sorarsan. Eğer muhattap olursa duygusal bağ kurulacaktır mutlaka. Böyle bir durum söz konusu olursa işten çıkarma sorun yaşanır. Bir arabirim koyulmalıdır. Arabirimle-İşçi can ciğer olabilir. Bir işe yaramayacaktır. Eğer patron can ciğer olursa. İşci'ye açık bir şekilde kusurlarını söylemez. Düzeltme ihtimalı düşük olur.
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Patron personel gibi... bunun dişina cikilmamali.. abla kardes, veya abi kardes olmamali.. samimiyet cok olmali. Herzaman sınırıni bilmeli.. personel sadece ona verilen gorevi yapmali. Fazlasi olunca sesi cikmali, patronda personeli cok yuklenmemeli..
tam patron gibi konuştu kız benide işe al :)
@igrencapacheçikoo gel basla..😉
tamam maaş ne kadar vercen :)
Çok tesekkurler☺
Seviyeli bir düzeyde patron çalışan ilişkisi düzeyınde olmalı bir mesafe olmalı.
Cevap
35Cevap
Bu durum çalışanların tavrına göre değişir.
Eğer işveren iyi davranınca suistimal edip işleri ciddiye almayacak kafa yapısına sahiplerse İşveren araya sert bir duvar örmek zorunda kalabilir.
Ama sorumluluğunu bilen çalışanlarsa arkadaş bile olabilirler.
Niçin böyle bir şey sordun, işvereninle aranda sorun mu var?
Bir İş Veren Olarak Vallahi Elemanlardan Daha Çok Çalışıyorum !.. Elemanlar Sadece Ben Bir İş Yapmaya Başlayınca Kendileri Fena Gaza Gelip Benim Yapacağımdan İşi Daha Güzel Yapıyorlar Mesela Temizlik Wc Yi Yıkamaya Başlıyorum Elime Yapışıyorlar Bırak Biz Yıkıyalım Abi Diye Gerisini Bilmem Ama Benim Öncülük Etmem Sanırım Elemanları Daha Çok Gazlıyor... :D
vallahi onu bunu bilmem de kadınlara herseyi yaptıracağını sanan patronlara ağız burun dalasım geliyor..
dalmak serbest ben zamanında çok daldım kendileri kaşınıyor
şaka değil be :D
Patron işçilerini sevmelidir her zaman. Buradan patronuma selamlarımı söylüyorum. Allah başımızdan eksik etmesin.
İş sorumluluklarının dışındaki durumlarda sen ne kadar izin verirsen onlar o kadar üstüne gelir. Heryerde geçerlidir.
iş veren işçiyle muhattap olmamalı yoksa saygı kalmaz
Mesafeli seviyeli olmalı ama aile gibi olmalı iş ortamı
güzel bir kız ve bu soruyu görünce insan merak etmiyor değil.
neyı?
patronuyla nasıl bir sorun yaşadığını.
yapamazlar arkanı dönersin got gibi ortada kalırlar )
Ben patronuma kahve getirsene diyebiliyorum.
Bence samimi olunmalı.
o kadarda değil tabıkı
Emekci adam her zaman haklidir. sirf bunun icin bile hakkindan fazlasini vermelidir iş veren.
Para var her b. ku yerler sanıyorlar... Bana karşı birşey yiyemediler gerçi şu ana kadar :D
patronlara bazı ınsanlar cok yuz verıyo oondan biyerleri kalkıyo
her iş yerınde aman patronla iyi gecıneyım işimden olmayayım diye düşün bir sürü yalaka oldugu için onlarda kendını bır halt sanıyor.
En azindan bir guleryuz kolay gelsin nasil gidiyor der
malesef genel anlamda bütün patronların şahsi işlerini yaptırma gibi lüksleri var malesef :/
yaptırabaliceklerini düşündükleri şeyler ceplerindeki parayla orantılı bence
bir saygi olmali ama isveren hic bir zaman ezmemeli
saygı çerçevesinde olmalı
Yatak seviyesinde
SSK +yemek
Normal duzeyde seviyeli
Daha öncede sormuştun sanırım böyle bir soru
İşveren patronluk değil lider olmalı
profil fotodaki sensen asik oldum
Ne olursa olsun hi. c kimseye boyun eğmeyin
zamanında çok eğdik işte smdi ne halde millet
herkes Adam olacak gerisi boşş
parayı veren düdüğü çalr
Oldukca mesafeli
Mesafe saygı olmalı
abi kardeş gibi
Kanka gibi.
Seviyesi belli
Mesafeli
kardeş gibi
Sınır olmalıdır.
5 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar