http://i.hizliresim.com/MJ5qO1.jpg
Otobüs yolculuğu sırasında başınıza gelebilecek kötü şeyler neler olabilir?
http://i.hizliresim.com/MJ5qO1.jpg

Öndeki üstüne yatar, arkadaki horlar, yandaki osurur
çocuk varsa zırlar, muavin ulaşılmaz, sürücü düzgün kullanmaz,
konuşmak istemezsin yandaki bir sürü saçma sapan soru sorar, molada bile senle dolaşanı var, yerime oturmuşsun der diye tartışırsın doğru yere oturmana rağmen, bagaj sırası ayrı dert, bagajı bulmak ayrı dert pff. ve dahası
imkanın varsa hiç binmemek daha evladır.
İçimi şişirdin be kardeşim resmen :D
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Ne zaman binsem önümde mutlaka bir adam oluyor ve koltuğu ısrarla gözüme baka baka eğiyor bende ısrarla kaldırmasını söylüyorum muhattap olmak zorunda kalıyorum :D
Benim o çok yorgun oluyorum uyuyorum çünkü :)
Düşüncesiz diil, uykusuz :(
Yan tarafta oturup tc kimlik numarana kadar didikleyen teyze de pek sevimli değildi hatırladığım kadarıyla
Yavruuum evli misin bekar mısın sen bakiim :)
Okul ne zaman bitiyor
Benim torunum var senin yaşlarında 😂
O arada bir de şöyle boydan süzülür gideri var mı diye.. x-ray taramasından daha detaylı bilgi verir o süzüş :p
Çocukları çekiyorsunuz demek neyse az bişey kalmıştır bitmesine yolun :)
Galiba öyle oluyor ya. Ha gayret az kaldı :)
Ufaklık çok sevimliymiş ama :)
Evet. 5-10 dakika dışında sesi de çıkmadı hiç. En iyi tarafı oydu :p
Teşekkürler
Cevap
28Cevap
Otobüsün yürüyen tabut olmasıdır. Yolculuk yaparken otobüsün benzin deposunun delindiği ve şoför bunu kontrol ederken yolcuların aracın dibinde sigara yaktığına şahit oldum. Bazılarının kliması çalışmaz, bazılarının koltuk arkası eğlence sistemi çalışmaz, muavin sizi tınlamaz vs. vs. Bunlar belirtilen seçeneklerden çok daha zor bir durum.
O sigara içenlerden birisi ben olabilirmişim :/ Dibinde içmezdim hoş.
Bir keresinde Istanbul'dan Izmir'e geliyordum ve en arkanin bir onundeydim. En arkada da yaklasik 150-160 kiloluk les gibi terlemis bir adam vardi ve kokusunu tum yol boyunca cekmek zorunda kalmistim. Gectigimiz her ilcede veya ilde "ulan bari burda insin artik" dedim icimden ama Izmir'e kadar geldi herif.
Güzel eziyetmiş bu da :)
TR'de bir kez gece otobuse bindim baska sehire gitmek icin nissan ayiydi ve otobus bostu aklimda dedim en arkaya gideyim uzanirim.. bir gittim adam bayan var dedi iki koltuk onunde.. dedi numarana gec.. tuhafti halbuki hic gormemistim bile. O gun bugun istisna ile binerim.
Huylandırmışsın muavini ya da bir işi falan vardı :D
Şehirler arası otobüste 19 saatlik uzun bir yolda arka koltuğumdaki yaşlı amca altına kaçırmıştı. Yol boyu sidik kokusu çektik. Bir de yine 5 saatlik bir otobüs ve devamındaki bir uçak yolculuğunda saldırgan bir şizofren hastayla beraber yolculuk etmenin zorluğunu yaşadık. Özellikle ucakta olan kısmı fenaydı.
Daha kötüsü tabii ki iki bebekli aile ve dört konuşan kadın 😁
Bu zamana kadar yolculuklarımda bu sorunu sadece Metro Turizm'de yaşadım çünkü klas değiller yol geçen hanı gibiler. Saygın firmalar ile yolculuk ederseniz bu sorun pek olmuyor.
Kalmadı öyle bir firma pek :)
İstanbul Seyahat, Pamukkale, Varan gibi firmalar iyi düzeyde.
Her yere gitmiyor onlarda malesef. Saatler uymuyor ya da. Murphy kanunları bir şekilde işliyor.
Bu resimdeki firma Lider Adana falan mı?
Webden alınma. Nilüferin blue bus'ı ile seyahat ettim en son.
Şunu dedim. Bu da mı web? :)) Bluebus' e pek benzetemedim de bunu.
https://i.hizliresim.com/MJ5qO1.jpg
Pardon yeni gördüm mesajı. Evet baya bildiğin blue bus'ı bu işte nilüferin :D Prizler bile çalışıyordu hem de bu sefer :D
Nilüfer kendinden taviz vermiş o zaman abicim. Böyle bluebus olmaz 😂 bildiğin pamukkale olmuş bu 😂
Bilmem artık ne yapmışlar zaten tek bir modelleri var galiba bu seride sadece renkler ve cihazların bozukluk durumu değişiyor :)
Neoplan kullanıyorlar koridorlarda mavi ışık oluyor, koltuklarının kumaş kısmı mavi, deri kısmı krem rengi oluyor. Bunda kırmızı abartmışlar 😁 neyse işte nilüferi oldum olası sevmem zaten 😂
Evet neoplan var sadece ama mavi olayı artık çeşitlenmiş
İğrenç hareketleri olanlar mesela burnunu veya tinaklariyla pis pi seyler yapanlar. Zaten araba tutuyor oyle seyler de tam ustune bastirinca resmen kusabiliyorum bazen.
Hijyen önemli. Kokulu yiyecekler de sıkıntılı. Peynirli paços çotos tarzı şeyler leş kokuyor özellikle.
lanet olasıca çocuklu aile neden o değişik yaratığın ağlama sesini susturmaz ki çocuk götünden çıkarıyor sesi yaa bukonuda çok doluyum arkadaşlar üzerime gelmeyin :D
Susmuyor işte meretler :/ hak veriyorum sonuna kadar..
Bence en gıcık olay çingenelerin en arka koltukları fulleyip kusmaya başlamaları:((((((((( ve ardından sapık muavin
Düşman başına o nasıl şeymiş :/
Senkronize kusma finallerine hoş geldiniz ! :p
Kustum kusacam ahahaaaa ohhhhooooo kustum cok güzel rahatladim diyen biri olmasi koku cok fena tiksindirici
Oldu mu bu :D
Olmadi olmasinda iste onu diyorum. Yoksa 24 saat otobüste gitsem sıkılmadan giderim
Birinin bunu yapması lazım ama :D
Metro turizmle adana ıst arası gidecektik mersine varmadan araba arıza yaptı 6 saat bekledik tamirci geldi yapamadı yeni araba geldi falan derken yaslandik yemin ediyorum. Daha kötüsünü gormedim
Metroyla güzel maceralarım oldu bir iki kez artık kullanmıyorum çok mecbur kalmazsam. Senin ki kadar sancılı değildi tabii
Sesleri kulaklıkla tıkarsın, parfüm sıktırırsın ama... Öndekinin koltuğunu, kucağıma kadar eğmesi ve koltukların arasının dar olması :/
Çok sıkışıksa sorun olur da diğerlerine kıyasla çok dert etmem onu. Ben de geri kaçarım olur biter. Arkada kalanın canı çıksın :D
Yok yani öndeki yaparsa demek istedim, yoksa accık yatırırım :)
Ses icin kuraklık takarım da o kokuyu nasıl çözeceğiz? :/ bazen minibüste de o kokudan öleceğimi sanıyorum ama neyse ki kısa sürüyor yol :I
Kokuda biraz mendille falan halledilebiliyor. Bol bol kolonya ya da :)
Ya yanimda yoksa? 😒
Hazırlıklı olmak lazım böyle şeylere ama
https://i.hizliresim.com/PM4Xqv.jpg
😂😂😂😂😂
:D :p
elinde poset ha kustu ha kusacak modunda duran biriyle oturmak.
:( Fenalı.. hele de beklenen gerçekleşirse
Foşurt diye...
sustum sustum :p
ön koltuktaki akıllı ekranların akılsız olmaları en ayar oldğum şeydir ,
Şarj prizleri de hiç çalışmaz :/
Bebekli aile. bir keresinde otobüste zırıl zırıl ağlayan bebek yüzünden eve varmadan inip bayağı yürümüştüm. Zaten dersten cıkmısım basim sismis sinirdem ağladım vallahi
Bir de şehirlerarası otobüsü düşün şimdi :)
Yenmeyecek gibi değil
Metro yu tercih edersen, yukardakiler sadece çerez kalır :)
Yok mümkün olduğunca uzak duruyorum. Kamil koçlarda berbat.
Kamil Koç u İsrailliler aldı. Artık Tr'nin her tarafına gidiyor. Doğu'da gitmediği yer yok. Ve ben sadece insan taşıdıklarına inanmiyorum. Allah bilir ne taşıyorlar başka... Belki de silah, belki de Mosad ajanlarıni. Burası Tr ve hiç bir şey ütopik değil buralarda... Neyse.
Ben mümkün olduğunca Pamukkale'yi tercih ediyorum. Bugüne dek hiç sıkıntı yaşamadım.
Olabilir şu günlerde herkes bir yerlere bir şeyler taşıyor. Şaşırmam.
mide bulantısından dayanamayıp üzerine kusulması var, yanına sarhoş birinin oturması var, zorla muhabbet kurmaya çalışanlar var. sırf bu sebeplerden dolayı şahsi aracımla seyahat etmeye yeminliyim :)
oyy ne tatlı o yerim 😂 çok konuşan yolcular bence 2 kere kavga etmişliğim vardır 😂
Evet tam bir saygısızlık örneği.
Ben otobüste çay ikram etmişleri koltuk arkasındaki yere koydum öndeki salak bir anda koltuğu sonuna kadar eğdi çay döküldü ağzını burnunu kıracaktım orda ne öküzler var!
Hepsi birbirinden berbat. Ayak kokusu en çekilmezi.
Askerde dik durabilen çoraplar görmüştüm :)
Fenaydı :p
Her türlü ses olur ama mümkünse koku olmasın midem bulanıyor :/
İkisi de olmasa en güzeli tabii :)
Iy bebekli aileden nefret ediyorum bir de çok konuşan tiplerden
Bebeler sıkıntı cidden. Doğurdunuz madem oturun evinizde :D
önündeki kişinin koltuğunu ağzının içine sokana kadar indirmesi
O otobüs firmasının hatası ama :p
Zırlayan velet
Aksıran osuran Maganda
Vırvırcı kadın
Ağır kezban
Klasiklerden bir demet..
çişe sıkışmak.. başa gelebilecek daha kötü birşey olamaz..
Bak bu da fenadır. Otobüsü durdurma çişini tutma arasında gider gelirsin :/
Nahoş durumlar bunlar :/
Abaza dayılar maşallah erkek kız dinlemiyo amkkk abazaları
Şehirler arası bu otobüs ama olsun fordcuları da alalım listeye.
kulaklığı taktın mı sorun yokta ayak kokusu fenaa :/
Öndeki yolcunun koltuğu burnuma kadar dayaması gibi daraldım
Benim arkadaşımın başına bebek kusmustu yolculugumuz mahvolmustu :D
@EvcilDeve sorma bebek diye sustuk yapacak birsey yoktu
@EvcilDeve aynen
Teyzeler ve bitmeyen gelin dedikoduları :/
Teyzeler ayrı bir dünya :D
Hiç sorma :) .
Sormayacağım kesinlikle :p
Sağol :) .
Nick yakıyor ayrıca :)
Utandırdınız :) .
Yok canım daha neler :D
Bence adam haklı :) :)
Oldu mu ama şimdi, mesajlarda kapalıymış. Köleniz olayım mı diyeceğidim ne güzel :(
Sitede iletişim kurmuyorum :) . Sadece eğleniyorum.
:) :) ..
Tacizciler var bide şerefsizler
Uzun yol otobüsünde mi?
Olabilir neden olmasın..
Tekerlek üzeindeki koltuk ve iğrenç otobüs kokusu
Hoplama zıplama bir derece de, koku fena ya :/
Şoför ile sohbet eden dengesiz yolcu ve muavin
Evet bak bunu unutmuşum. Sigarada yakar onlar gece yolculuğuysa :)
Aynen hep 1 numarayı aldığım için sinir oluyorum onlara :)
Bebekleri severim sorun olmaz pek :)
Yolluyorum buradakini o zaman adres ver kaarşim :D
Hızlı kargoyla yolluyorum ödemeyi yaptım güle güle kullan :D
Eyv.. sen yeter ki al bebeyi başımdan :D
Hiçbirinden rahatsız olmam😊
Hepsi bir arada olsa?
Kafa mı buluyorsun ciddi misin :D
Seninle evlenen yaşadı o zaman, boşanırsam bir gün aklımdasın :D
Takibe alayım da kaybolma bir yere.. Kuma olmayı düşünmezsin değil mi? :D
Peki aklında bulunsun :(
:)))
Kesinlikle bebekli aile.
Benim içinde öyle
cisimin gelmesi ya da regl olmam ööööö
Kadınlar için ekstra zorluklarda mevcut haklısın..
Ön koltuğun arkasındaki çorap😕
Alttan da uzanabiliyor bazen :/
Görüntüsü bile irrite edici ama ya. Erkekler yapmasın mümkünse. Sadece kadınlar...
Otobüsüm yandı bunlar vız gelir.
Yanmadık ama kafa kafaya kaza oldu ölümlü :/
Sana da :)
öndeki adamın koltuğu arkaya yatırması
Onlara çok kızmayın siz de geri yatırın az sıkıntı kalmaz :)
yanımdaki adamın horlaması 😒😒
Bir otobüs klasiği..
aynen
Ayak kokusu en kötüsü :D
Bebekli aile berbatttt :D
Otobüs kazası.
Evet en berbatlarından birisi
Otobus kullanmiyorum
Mantıklı. Araba yorucu olur yatar uyurum diye düşünmek hataydı :(
Çok konuşan yolcular.
Hepsi buda isin zor demek
Bebek tatlıymışş😁
Öyleymiş zibidi :D
😂😂😂
sakız çiğneyenler
Değişik bir bakış açısı.
Bebekli aile korkunç
Yaşayan bilir :/
Yazıksın :(
Ayak kokusu 😕😕😕
Mis gibi dimi :D
Ustume kusulmasi 🙄
ama öyle bbebekte ona be :D
Hepsi kötü durumlar
Bebekli aile :D
bebekli aile.
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar