+1 yılOrtada gezen keskin osuruk kokusu :-( Yanındakinin sarımsak kokusu.. Mola saatini açıklamayan muavin. Yüksek sesli konuşan odunlar.. Hız yapıp hatalı sollama yapan şerefsiz şöför. Uyuşan ayaklar gelen çiş.. sıkıştıran osuruk gazı.. Filimin sonu yaklaşmışeken kapanan kontak sonucu güme giden filim. Sıkışık tırafik.. Bence siz uçak indirim kampanyalarını kovalayın benim gibi bazen nerdeyse otobüs fiyatına yakalayabiyorsun. Hafta sonu gitmede hafta içi uçakla indirimli git arkadaş denk getirebilirsen. :-)
23 Yorumla- +1 yıl
Oww saydın döktürdün :) okuyorum bütünleme vs tam bir karar veremiyorum da bu dönem erkenden alcam. ilçemde var zaten
- +1 yıl
Ha bişi unutmuşum onuda ekleyeyim.. Eskiden otobüsxe monitör usb yoktu ama yanında oturanla şansın varsa çok güzel muhabbet olurdu. Ne hikayeler dinledim ne insanlar tanıdım otobüslerde. Bazılarının azından bal damlar yolculuk dahada uzasa derdim. Bşr tanesiyle arkadaş oldum halen görüşürüm :-) şimdi otobüse biniyorsun yanına gelip oturan selam bile vermiyor arkadaş. o zaman monitör yoktu otobüslerde sigara bile içilirdi ama insanlık ve saygı vardı..
- +1 yıl
Şimdi güven mi kaldı korkuym valla çocuk bile olsa.
En İyi Cevaplar
buraya geliyormussun ayriyetten iyi yolculuklar şikayet ettiğim konu önümde oturan yolcunun uyuyim derken koltuğu geriye itip benim sıkışmama mani olan yolcu tiplernden şikayetciyim abi tamam yatıyorsun ama kucağıma kadar koltuğu geriye itmek nedir :D
16 Yorumla- +1 yıl
hahaha :) ilk degilsin
- +1 yıl
bayrAKLI OSMANGAZİ
+1 yılÖndekinin koltuğunu çeneme kadar indirmesi
Yanımda oturan teyzenin sohbet çabaları
Ter , ayak ya da kötü kokan yolcu
Susmayan sürekli konuşan veya ağlayan çocuk
20 dk diye durulan molanın 40 dk sürmesi
mola yerlerine güvenemeyip yemek yiyememek ve aç kalmak
Molada sigara içenlerin son fırtını otobüse üflemesi
Horlama
Uyuyamama
Boyun bel kıç ağrısı
Muavinlerin kendini firma sahibi zannetmesi64 Yorumla- +1 yıl
Yarın grev mi yapsak ne hazır topladım sizi
- +1 yıl
Eylem demek istedin heralde :)
- +1 yıl
Eve daha yeni geldim kafa bir milyon:)
- +1 yıl
Iyi hadi geçmiş olsun yolculuk:)
Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. en en en ve tek kötü şey ayaklarımı uzatamıyor olmamdır.. sanırm psikolojik ama uzun süre oturunca dizlerimde tuhaf bişe hissediyourm. ağrı falan değil böle sadece sinirlermi zıplatıor uyutmuyorda o kdr kötüki bu yzden otobus yolculugu yapmıyorum artık
14 Yorumla- +1 yıl
zenginin hali bir başka :) oluyo
- +1 yıl
bilmem ki isimlere dikkat etmiyorum cevaplarken :) link at bakim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
Severim. Memlekette araç lazım olmazsa genede giderim otobüsle ama yaz tatiline gidiyoruz arabamı mecbur götürüyorum gezmeye gidecem araba bulamıyorum. Neyse otobüs yolculuğu eskisi gibi değil koltuk başı monitör var. İstediğini dinle izle. İnternete gir. Olmadı wirelesstan gir. İstersen usb bellğini tak.
12 Yorumla- +1 yıl
yinede rahat degil ki :)
- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHani tek koltuk alırsın! Rahat gideyim diye!
Hanzonun biri de tek koltuk alır yatırır da yatırır koltuğu :)
Sonra uyuzluğuna dizinle ittirdikçe ittirirsin koltuk yatmasın diye :D
Bir kere de bir otobüste cocuk ağlamasın :D Kulaklığımı takıp bir haber gidiyorum :)13 Yorumla- +1 yıl
benim gbi duyarlı insanlar gelmyo sana :)
- +1 yıl
Geçen aht ettim iki kişilik koltuk olanlardan aldım otobüsü kaçırdı yanımda oturan kişi
11 saatlik yolda inadına iki kişilik koltukta gittim çektiklerimin ödülüydü sanırım :D
Otobüse öpüşmek için binen çiftleri saymıyorum bile! Müavine diyorsun şap şup sesler geliyor
Abi uyaramam diyor! Ulen herşeyin bir yeri zamanı var :) Sonra öpüşen çiftler otobüsten iner uyardım der muavin :)
Üstüne gelmiş bir de bana teşekkür maili atar mısınız diyor :) Ölün mü öldürün mü :D - +1 yıl
ohoho öpüşmek falan ne rahatlık öyle :milette
İstanbul'da elbette
1) içerdekilerin inemeden dışardakilerin binmeye çalışarak izdiham oluşturması.
2) bomboş otobüsün içine en öndekinin bile koşarak binme zihniyeti. ya zaten bomboş gerikzealı niye arkandan gelenlere de mani olarak ilk ben giricem triplerine giriyorsun.. onun arkasındakiler de öyle. ülkece mal birşeyiz..14 Yorumla- +1 yıl
şehirler arası Otobüsten bahsediyor herkes bu arada kendini son cümlende tanıttığın için teşekkürler
- +1 yıl
38 yasında ki abim :) hakaret etmeyelim genciz biz affedin kullanıyoruz böyle laflar
+1 yıl32 Yorumla- +1 yıl
Otobüsde olmasam yere yatıp yarıla yarıla gülerdim :)
- +1 yıl
Asd :D
Diğer konusunda 382 cevap paylaştı. Aglayan bebekler. Surekli soru soran yaslilar koltugunu fazla yatiranlar. Arkadan koltugu surekli depikliyenler. Ikide bir. Biseyler isteyenler. Uzun uzun telefonla konusanlar kulaklik takili diyip son ses acanlar. Yaninizdaki kisinin surekli pozisyon degistirmesi veyahut. Memletin neresi diye sormaai. Eyer yaniniDa. Bayan varsa surekli toplanip. Koseye kaykilmazi. ( sanki Yicez sizi insan gibi durun isde.) ikide bir otobusun durup aralardan yolcu alip birakmasi falan vs vs. Isde. Bunlar olmasa daha iyi. :)
02 Yorumla- +1 yıl
bayan erkek yan yana olmuyor :) tanıs değilseniz.. oluyor mu?
- +1 yıl
Yokya ayni dolmusta olduklari surekli bir yerlerini kapali olan yerlerni kapatma derdinde koltugun ucunda oturmalar sanki her an üstlerine atliycakmisoz gibi insani kendine sorgutuyolar. Ulen benden niye kokrkuyo cekiniyo sapikmi sandi beni diye dusunuyir kendini kucuken yanima bir bayan oturmistu ben konyadan istanbula gidiyodum anlara aktarmaliydi kiz ankarada inerken bana kekini vermisti. Kucugum diye oda ondan sonra hic normal bir kadin gormedim ben
Diğer konusunda 8,9b cevap paylaştı. kek çay vs dağıtımında onun teklif etmesi ya da benim istemem arasındaki gerilim
76 Yorumla- +1 yıl
Bişeyede benzemiyo ikram ettikleri
- +1 yıl
:):)
- +1 yıl
Hahahaahaha bu çok iyidi yaa :D
+1 yıl-Fazla konuşkan her şeyi soran teyzeler (genelde yan koltukta otururlar)
-Yol boyu "Oy oşkooom" vb. cümlelerle sevgilisiyle konuşan fok balığı kız (genelde arka koltukta oturur.)
-Yol boyu çocukları ağlayan evli çift (genelde önlerde otururlar.)
-"Ne alırsın abla" diyen şiveli muavin.
-Kulaklık olmasına rağmen son ses duyulan clup müzikleriyle kendini justin bieber sanan ergen.11 Yorumla- +1 yıl
aşıklar ön koltukdaydı ve kıskandım.. olgun davrandılar:)
- Diğer konusunda 397 cevap paylaştı.
+1 yılBirinin çıkartıp çekirdek veya cips yemesi.
Bazı cahillerin ayakkabılarını çıkartmaları, önümde oturan kişinin koltuk ayarını maximum derecede kullanıp yolculuğu mahvetmesi (uzun boylu insanların en büyük problemi)11 Yorumla- +1 yıl
Koltuk konusunda çok dikkat ediyom
Öndeki yaratığın o elini saga veya sola attiginda aldigim gerilim ve o koltugun burnuma kadar gelmesiyle oluşan kronik atak şeyi oluyor. Kisacasi tosttaki kaşar oluyorum. . D
12 Yorumla- +1 yıl
abartı sanatının en güzel örneklerinden :)
tam da dediğin gibi kıçımın uyuşması ve yanıma oturan insanlar özellikle kiloluysa sıkışıyorum ayaklarımı toplasam mı toplamasammı sorunsalı var sonra o yüzden en ön kesinlikle
18 Yorumla- +1 yıl
kız iyi aklıma gtirdin bende öyle yapcam artık
- +1 yıl
suit.. şansıma gelmedi hiç öyle. seçebiliyosk olur kamilkoç hızlı gidiyo heralde bu arada. solluyo hep
- +1 yıl
bu soruyu ne zaman paylaştıgım yazmıyo mu :) güncellemeye yazdım en sonunda :) bak görcen
- +1 yıl
geçti rahat ol :)
bir otubus yolculugumda tek başıma koltugumda oturuyorum kızn biride yanıma denk gelmiş ama o erkek yanı istemiyorum demiş kız gelip böyle ben sapıkmışım gibi bakması aaa erkek var diye burada isyan etmesi beni gerçekten çok sinir etmişti hani ne yapcam onuda anlamıyorum madem rahatsız oluyosun bari karşı tarafı suçlu durumda bırakma böyle kompleksli insanlardan hiç haz etmiyorum
11 Yorumla- +1 yıl
en agır kezban ya :) madem istemiyon en basında de firmaya.. genelde olmuyo zaten bu durum
- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılCok sık otobus yolculugu yapan biri degilim ama en cok aglayan cocuk sesi bide susmuyolar ya deli oluyorum ayrica zaten bindigim otobusun usb yeride bozuksa ben şok ben iptal
11 Yorumla- +1 yıl
Metro firmasını kullanma sakın o halde :)
öndeki öküzlerin koltuğu sonuna kadar yatırması; ağlayan bebekler , cıvık cıvık konuşan muavin , arabayı sürekli sallandıran şöför , ve bayat yiyecekler
11 Yorumla- +1 yıl
hımm :)
+1 yılOtobüste gaz çıkaran ya da binmeden önce sarımsak soğan gibi kokan yiyecekler yemiş hayvanları dert ederim.
11 Yorumla- +1 yıl
neyden korkarsan basına o gelir :) düşünme
Sürekli istifra eden insanlar , uyumadan 14 saat boyunca ağlayan bebekler.. hele yaptığınız yolculuklar benim ki gibi 13-14 saat sürüyor ve akşam yolculuğuysa aboooo...
14 Yorumla- +1 yıl
gündüz 2 alıp sabah 5 e iniyorum
- +1 yıl
gündüz 2 sabah 5 :) anlıcan sen şimdi hay kafam dicen
+1 yılkamil koça binmedim buna bindim :) mi diyorsun yani,
2+1 otobüsler var kıçında problem var tavsiye ederim ;)14 Yorumla- +1 yıl
2 +1 nasıl? metroya kartı 80 tl yapayım bırakcam 55 tl falan var.
- +1 yıl
Geniş daha çok
- +1 yıl
kamil koç mu alayım? şimdi ben
- +1 yıl
Sen bilirsin
+1 yılUyuyamamak mola verilmemesi ve mola yerindeki tostun 6 tl olmasi sebebiyle 5 tl ye mercimek çorbası içmek :) tabi ondan rahatsız değilim aksine karnım adamakıllı doyuyor
11 Yorumla- +1 yıl
Onlara para bir kez yedirdim daha da yedirmem. inene kadar abur cubur vs sonra o parayla 1 günlk yemek yerim ya.
Pazar sabahı yola çıkacağım :/ anonsta yarım saat mola verildiği belirtildiği halde 15-20 dkk sonra yola çıkan otobüs en deli olduğum. Bu yüzden çok diklenmişliğim var muavine şoföre
11 Yorumla- +1 yıl
Yolda bırakırsa döwsen yeri var
Horlayan yolcu, koltuğumu ikide bir arkadan itikleyen yolcu, telefonu çaldığında bağıra bağıra konuşan yolcu.. yolcular ya kısaca :D
21 Yorumla- +1 yıl
:))
+1 yılbir çoçuk vrsa ona gülümsemem gerek miş gibi hissediyorum ssnki dışlıyorlar gülümsemeyenleri
22 Yorumla- +1 yıl
ayrı bişey :)
+1 yılKoltukları ağzımıza kadar indiriyorlar ya sanki kucağımda biri uyuyor gibi hissediyorum :S
21 Yorumla- +1 yıl
.))
Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. başımı cama yaslayınca otobüsün sarsıntısının bir türlü içimin geçmesine imkan vermeyişi:)
21 Yorumla- +1 yıl
Teker ûstüne gelmekte var
+1 yılGönlümce koltuğu arkaya yatıramamak
Ve Serinleticiyi kullanamamak. İllaki birilerine batıyor. Arka koltuktakinin cak cak sakız çiğnemesi ve enseme doğru sakız patlatması.11 Yorumla- +1 yıl
yapılır mı senin gibi adama :)
Koltuklar hic rahat degil uyunmuyor. Uzun yolculukta iskence oluyor
22 Yorumla- +1 yıl
sizin yorumlarınızdan zengin oldugumda kaliteli bir firma açıp zirveye oturcam :)
Yanıma bir bayan geldiginde rahat rahat oturamamak ve oram buram kasındıgı da kasıyamamak.. he bide uzun ayaklar yuzunden koltuk mesafesi cok dar geliyo... sarımsaklı yiceklerde sokulmasın otobuse lutfen...:))
12 Yorumla- +1 yıl
su bayan yolcu bir benim yanıma denk gelmiyo :)
- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılKoltukların hiç rahat olmaması, Açık büfenin bir kek ve bir çay ya da kola ile sınırlı olması :):
21 Yorumla- +1 yıl
Adamlar pizza falan versin artık havalandrmada gelişsse sorun olmaz
- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılahhaahh. dizlerime kraplar giriyor. biraz daha geniş olsa o koltuk araları.
16 Yorumla- +1 yıl
yaslılık zor be ablam.)
- +1 yıl
demi ama. bende zaten onun için binmiyorum otobüslere.
- +1 yıl
bende diyorum bu kadını niye göremiyorum hiç :)
- +1 yıl
aaaa demek sen otobüs yolculuğunu seviyorsun.
- +1 yıl
nerden çıkarrttınız bunu :)
- +1 yıl
hissettim. sorunuzdaki güncellemeden.
Molalarda sigara icip otobuse biniyolar midem bulaniyo ya bide kapali alan
11 Yorumla- +1 yıl
sigara hiç haz etmiyom bnde
+1 yılArkamda çocuk OLMASINA çok sinirleniyorum birde uykusuz kalması zor oluyor.
13 Yorumla- +1 yıl
önünde çocuk olunca sinir olmuyor musun :) şaka şaka.. dövme abla
- +1 yıl
Arkamdaki çocuk sürekli koltuğumu teklemiyor da ondan
- +1 yıl
pardon doğal olarak aklıma aglama sorunu geldi
İnsallah yaninda cenesi dusmus ve senin tam zittina sahip bir siyasi gorusu olan amca yoktur..
12 Yorumla- +1 yıl
yoktu :) bitti evdeyim
Hayırlı yolculuklar :) öndeki koltuğu arkaya doğru fütursuzca yatıranlar mesela...
11 Yorumla- +1 yıl
bitti yolculuğumda soruma cevaplar bitmemiş :)
Arkamdaki teyzenin klasik nene çoraplarıyla koltuğuma uzatma çabaları :))
12 Yorumla- +1 yıl
ohoho :) o nasıl bişeydir öyle
Trakyadan izmirw 12 saat yolculuk yapmistim o agriyi cok iyi biliyorum indigimde ayaklarimin ustune basamiyordum sıkıntı ya:)
112 Yorumla- +1 yıl
12 saat 1 saat bile olsa çok fark ediyo iyisin yine :)
- +1 yıl
normalde samsundan İzmir yapıyorum da tatil yaptım biraz şaansada kar yagdı hiç olmadıgı kadar
- +1 yıl
yagmasın burası böyle güzel :)
- +1 yıl
eriyince berbat işte
- +1 yıl
iyi tanıttık izmiri:)
- +1 yıl
çogu öyle sanmıs iyi yolculukalr falan dediler :)
Diğer konusunda 726 cevap paylaştı. Susmayan bebekler ya da kulaklığı takıp rahat edicekken bir turlu susmayıp rahatsı eden amca teyzeler 😊
11 Yorumla- +1 yıl
yanımdaki kişinin yayılıp yer vermemesi ve gece horlaması nefret ederim ağzındaki dişleri kırıp küçük dilini farelere kemirtesim gelir ( fantezi dünyam dan )
11 Yorumla- +1 yıl
bende bile bile koridor seçiyom çıkmaak rahat olsun diye
Kahve suyunu koyarken birden üstüme kaynar su dökülecekmiş gibi geliyo sinir oluyorum başka bir tarafa dogruda koyabilirler ama gelip bizim üstümüzde dolduruyolar :((
11 Yorumla- +1 yıl
kıyamam :)
+1 yılKıçım ağrıyo be bide gece sıkışıp kalmak boynumun tutulması ve uyuyamamak
12 Yorumla- +1 yıl
kanka beni sende anlıyon
- +1 yıl
Anlamazmıyım marmaristen orduya 21 saat yolculuk yapmış insanım ben 😄
+1 yıletmedım :D otobusu sömürürüm genelde bitek benden ses cıkar
14 Yorumla- +1 yıl
sana ceza vermmemiz lazım
- +1 yıl
neden ya
- +1 yıl
bu kadar insanın hakkına girdin :)
- +1 yıl
Ben insanlara yemeyin demiyorumki allahala. f
+1 yılMololarda sigara içip binen yolcuların üzerine sin en pis koku hatta leş koku iğrenç
11 Yorumla- +1 yıl
beni basbakan yapın sigaraya son vercem
+1 yılŞoförün seyir halindeyken sigara yakması deli eder beni.
11 Yorumla- +1 yıl
oha ben tekme tokat dalarım kokusu bir gram olsun basımı s2yo ya
+1 yılBende hiperaktivite bozukluğu olduğu için tam bir işkence oluyor.
17 Yorumla- +1 yıl
Napasın geliyo mesela
- +1 yıl
Bir dolaşmak falan istiyorum. Bu yüzden uzun mesafe yolculuklarda otobüs tercih etmem. Kısa mesafelerde de motosiklet tercihim. Zorunda kalmadığım sürece binmem. Bineceksem 2-3 saatlik olur. Onda da film falan bir şeyler ayarlarım öncesinde.
- +1 yıl
Kolay gelsin :) kârı zararı ne bilmiyom pek bu işin :)
- +1 yıl
o bendede var uçaktanda korkuyorum binememiştim tekim diye 21 saat sürdü yol ben dahil bütün yolcular eziyetimi cekti diyebilirim :D @mynameiscem
- +1 yıl
@maviil 21 saat mi!!! Poffffff , düşünemiyorum bile. :D
- +1 yıl
tam bir iskenceydi dönüştede korkmama ragmen bindim uçağa ama 21 saat oturmaktan iyidir @mynameiscem :D
- +1 yıl
@maviil böyle durumlarda anestezik bir şey verseler de gözlerini açtığında kendini yerde bulsan. 21 saatse , amerika tarafları olmalı :D
Cok sık mola verdiler ben kırklareline giderken her yarım saatte bir durduk yani
14 Yorumla- +1 yıl
İlginç hasta mı vardı ki
- +1 yıl
Metro kadar dandik firma yoktur
+1 yılYanımdaki veya uyuyanlardan birinin horlaması ığğyy
23 Yorumla- +1 yıl
Sevdiğin insandan da huylanır mısın :)
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
İşin zor
Sehir ici otobuslerde nalet olasi muavinin surekli gezinmesi sehirler arasinda ben sikayetci degilim film izliyorum, muzik dinliyorum ya da uyuyorum
12 Yorumla- +1 yıl
ağrı sızı yok :)?
tıkış tıkış yapmaları, söyledin mi de binmeseydin ya da taksiyle gitseydin demeleri. Salak insanların da susmaları:S
13 Yorumla- +1 yıl
sen sehir içi otobüslerinden bahsediyon dimi :)
- +1 yıl
orda yasaynlar okursa bilinçlenir artık :)
+1 yılCocuk aglama sesleri
Muavinve sofor diyaloglari
Calismayan tv
Rahatsiz koltuk
Teyze muhabetleri
Sallanan otobus
Cekmeyen internet baglantisi ve mide bulantisi34 Yorumla- +1 yıl
nefretini kustun buraya
- +1 yıl
:D 5 yasimdan beri her yil yazliga otobusle gidiyorum yolculuk 10 saat suruyo demek bu soruyu bekliyomusum 14 senedir shhshdhshdhdh
- +1 yıl
haha :)
+1 yılMuavine ben yatcam koltukta rahat edemiyorum de. Kendi yattığı yere alsın seni ;)
11 Yorumla- +1 yıl
düşünmüyo degilim bunu bir iki saat bile yeter :)
+1 yılbence yolculuk yapiyosun mesaj atanin yok sikildin ks ye girdin tek sıkıntın bu
13 Yorumla- +1 yıl
Benim mi? sıkıldım ve girdim evet ama su an uyandım yine takılıyorum
- +1 yıl
:) yolculuk yaparken skliyorm bnde ama internet paketim olmuyooki :(
- +1 yıl
otobüslerde wifi var sana olmayan denk geliyor
- Diğer konusunda 438 cevap paylaştı.
+1 yılkucuk cocuk varsa muhakkak susmadan bagirir o sansima.
21 Yorumla- +1 yıl
Allah korusun sansıma yok
+1 yılyanımda ki koltuğun dolu olması sıkıntı verir bana kütük gibi oturup gitmek zor hele çok konuşan biri oturduysa yanıma yandık
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılDeri koltuğun çakma olmasından kaynaklanan temas ettiği bölgeyi terletme sorunu. Ve de ağlayan bebek sesi.
12 Yorumla- +1 yıl
deri koltuk hangi firmada var
- +1 yıl
Çoğında. Ama çakma.
önümde oturan adamın ben yokmuşum gibi davrnaması :)
11 Yorumla- +1 yıl
soyutlamıs seni dünyadan
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen otobüsteyken gaz çıkardım bikaç kere. Tutamama sorunum var iyiki sesli olmuyo. Ama o kadar koktu ki otobüs yolda durup havalandırdılar otobüsü. Tek sorunum bu
12 Yorumla- +1 yıl
owww :) itiraf sayfasında paylaş bunu :)
- +1 yıl
Sessiz olani kokutuyo zaten, erkek kardesimin de oyleydi odadan kacardik :)))
Cam kenarında olayım da hiçbir seyden şikayet etmem kulaklığımı takar bütün yolu giderim :)
16 Yorumla- +1 yıl
niye cam :) kafanı mı yaslıyon
- +1 yıl
:)) ben koridorcuyum
- +1 yıl
bacaklarımı yola atıyom kimse yokken :) sallıyom falan
- Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılAğlayan çocuk, Üzerine yatan amca, Hava kaçıran hayvani yolcu, Kusanlar.
21 Yorumla- +1 yıl
kusmak iyi degindin buna
+1 yılArkadaş gruplarının aşırı yüksek sesle konuşmasınve telefonla konuşanların bağırarak konuşması.
21 Yorumla- +1 yıl
+1 yılinsanların futursuzca gaz çıkarması abi böyle bir iğrençlik olabilir mi ya
21 Yorumla- +1 yıl
Bazılarının rahatsızlığı var molalar çok az.. iki tarfında suçu var
Araçdaki bebeğin gece yarısı ağlaması, dedelerin horlaması, ayak kokusu boyun kıç ağrıması, yol tutanların kusması
11 Yorumla- +1 yıl
Yolculuğu severim tabiki kulaklıklarim ve kitabim varsa onlar olmadigi vakit sadece sıkıntıdan sinirlenirim:))
14 Yorumla- +1 yıl
kitap okumayı bende çok isterdim ama internet beni değiştirdi. edebiyatcıyım bir de :)
- +1 yıl
yeni nesil edebiyatcıyım :)
+1 yılSığamamak o bacakların çektiği eziyet varya bide uyku falan yok zaten etraf manyak dolu
12 Yorumla- +1 yıl
manyak rastlamadım :)
- +1 yıl
Amin kimse rastlamasın
- Devamını Gör (120)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası