Memleketim 2-3 gündür çok rüzgarlı yürürken zorlanıyorum ayak bileklerimden biraz yukarı çıkıyor normalde bileklerimden biraz aşağıdalar ama. Utanıyorum böyle olunca kötü bir şey mi..
Lütfen cevaaaap. İyi akşamlar
Lütfen cevaaaap. İyi akşamlar
Normalde uzun ise rüzgardan dolayı giyimine art niyet çıkaracak biri varsa onun içi fesattır. Kaldı ki günümüzde kapalı olup normal zamanlarda bileklerinden bir karış kısa ve daracık pantolon giyenler var. Sen ise aktardığın kadarıyla olması gerektiği gibi giyiniyorsun Demem o ki sen içini ferah tut, bahsettiğin gayet olağan bir durum.
Teşekkür ederim çok
Helal kardeşim çok dogru konuştun
Allah seni gibi insanların sayısını arttırsın :) Yalnız ciddi anlamda rahatsız oluyorsan, rüzgarda savrulmayan türde etekler var mı bilmiyorum ama onlardan alabilirsin :)
Evet rüzgarlı zorlanıyorum diye pişman olup eve döndüm 2 defa.. Ben keten giyiyorum hep bilmem ki hangisi
Eteklerden ben de pek anlamıyorum :)
:) Biliyorum ama öyle söyledin ya fikrin var diye düşünmüştüm
Hı pardon var mı bilmiyorum demişsin kusura bakma..
Olsaydı söylerdim ama yok..
Yoyo önemli değil :)
Tamam öyleyse sağol
Rica ederim :)
Bu arada Rabbim senin gibi düşünen erkeklerin sayısını daha çok arttırsın güzel dileğin içinde sağol.. :)
:) Teşekkür ederim..
Evet burda bile etekler fora yazmış falan daha ne diyim ki insanın canını sıkıyorlar işte.. Neyse seni tutmiyim hayırlı geceler :)
Teşekkür ederim sana da :)
iyi akşamlar
ben kötü düşünmem sonuçta rüzgar var ve herkesin kıyafeti normal durmayacak
kapalı olduğu halde kısa etek giyen giydiği pantolunun paçalarını bileklerini açacak şekilde kıvıran yani modaya uyan modern dindarların olduğu zamanlardayız takılma böyle şeylere
Sağol canım
kötü bişey değil sonuçta hava şartları yüzünden olan bir durum
ama bu havalarda tesettürlü bayanlar için tunik ve pantolon en iyisi en azından rahat olursun
Pantalon sevmiyorum canım teşekkür ederim yorumun içinde en iyisi dışarı çıkmamak bir kaç gün :)
Cevap
15Cevap
Zor durumda olduğun için, hiç birşey düşünmem.. İnsanlık hali, bilerek yapmıyorsun...
Banane arkadaş veya ona ne diğerine ne senin ayak bileklerinden ayak bileğini görünce azıcak kadar aşşalık biri varsa oda onun sorunu olur senin değil.
Eteğini daralt kısalt ya da biraz daha uzat ama rüzgar varsa eteğin yine uçuşabilir
başım yerde yürüdüğüm için görmem , bişe de düşünemem :D
Bilegine uzun corap giyebilirsin cokta zor bir sey olmasa gerek diye duusnuyorum
Fazla fileli veya geniş etek tercih etme o zaman rüzgarlı havada. Bir şey düşünmem
Normal düz kesim keten etek
Kot ya da keten tarzı tercih etceksin o zaman yani biraz daha dar kesimlileri onlar açılmaz.
Canım dar kesim keten giyiyrum zaten rüzgarda yukarı çıkıyor
Sen cansın güzelim düşünmn yeter edebli kız içini ferah tut
Eteğini daraltma ya da kısaltma yapabilirsin. Kararını sen vereceksin
Süpersin zorluklar fikrini değiştirmesin
Amin inşaallah
Çok teşekkürler
git bir hocaya falan sor burda ne işim var yani biri sana ğüzel bir cevap yazmaz
Rüzgarlı havalarda kabus gibi. İçine tayt giy.
Hava sıcak değil ama rüzgarlı
Soğuk değil yani hava sıcak
Allah askina, Fetva mi verelim?
Siyah cirap giy o zaman
Hadi es es diye tezahurat
dikkatimi ceker bakarim ha hosuma da gider
pantolon giy üzerine pardesü
Tabi kötü birşey ama sende dikkat et 😀
dusunmem hicbise
farace giy sende
Etekler foraa
içlik giy