Arkadaşlar ilginiz, yetenekleriniz ve istekleriniz nelerdir?
bunlar için neler yaptınız ve neler yapıyorsunuz?
bunlar için neler yaptınız ve neler yapıyorsunuz?
Çok yönlü olmayı seviyorum birden çok ilgi alanım var tiyatro, edebiyat, müzik, resim, sinema, çeşitli spor alanları, botanik, gastronomi... Doğacı ve varoluşsal zekamı bir tık daha iyi bulduğum için bu alanda daha yetenekli olduğumu düşünüyorum görsel uzamsal alanda da fena değilim gerçi :) İleride kendimi ilgi duyduğum alanlarda daha çok geliştirmeyi planlıyorum. Bunun için şu an müzik alanında kurs alıyorum, kendi çapımda balkonumda bitki yetiştiriyorum, güncel film, oyun ve kitapları elimden geldiğinde takip etmeye çalışıyorum, ara sıra çadırımı alıp doğa yürüyüşlerine ve kamp yapmaya gidiyorum, yeni yemek tariflerini deniyorum kendimi ifade etme konusunda kelimeler yetersiz geldiğinde elime boya kalemlerini alıp içimdekileri resmediyorum,... Yaşamıma renk katmaya çalışıyorum kısaca :)
ilgi alanım çok yeteneklerim o kadar değil pozitif olup mutlu bir hayat sürmek istiyorum başka da derdim yok belki bir de dünyayı gezmek biraz klişe olsa da
peki nasıl pozitif olmayı bekliyorsun harekete geçmeden?
harekete geçmediğimi nereden biliyorsun? gayet pozitifim amacım bu yönde kalmak dünyayı da geziyorum 4 yıldır yaptığım buydu
söylemedin ondan sordummm peki nereleri geziyorsun?
hayat nereye götürürse üniversite bitince fransa italya romanya ukrayna almanya falan sonra 2 yıl kadar ingilterede kaldım şu an türkiyeye döndüm biraz mola veriyorum tekrar yollara düşmek var hala aklımda
ne güzel amacına ulaşmışsın işteee peki ne iş yapıyorsun?
fotoğrafçıyım
hımmm ne kazanıyorsun bu işten?
ekonomik olarak çok bir şey değil ama sevdiğim bir şey yapıyorum sonuçta bu da bana yetiyor
hemen hemen her konuyla ilgiliyimdir araştırmayı bilgi fikir sahibi olmayı severim her konudada azda olsa fikrim vardır
yeteneklerim ve sevdiğim şeylerse şimdilik gitar keman yan flut piyano saz çalmak şarkı soylemek el sanatları dans etmek futbol yeni yerler keşfetmek temizlik yemek yapmak spor alışveriş ve vazgeçilmez mesleğim hemşirelik
"Kâinattan Hâlık'ını soran bir seyyahım.."
Bunun için kâinat kitabını okuyorum..
Bunun için en büyük yardımcım başta Kur'an-ı Hakîm ve onun en büyük tefsiri olan Risale-i Nur'dur..
#Vesselam
Cevap
2Cevap
Karakalem çizmeyi seviyorum ama çok iyi sayılmaz dikis yapmayı seviyorum bölümünü okuyorum zaten ispanyolca öğrenmek istiyorum kursa gitmeyi düşünüyorum ama kesin değil ayrıca badminton oynuyorum ve cokta seviyorum onun dışında piyano kursuna ve okçuluk kursuna gitmeyi de isterdim ama seneye piyanoyu düşünüyorum kesin değil tabi veee şu kocaman gemiler oluyo ya onlarla dünyayı dolaşmak isterdim müthiş olurdu çok hayalim hevesim var ama para ve zaman sıkıntılı 😕😊
her çiçekten bir bal almışssınn :)
Biraz öyle 😃 ama en azından icinden 3 tanesi gerçekleşecek 😃😃😊
gerçekleştirmişssin iştee
Resim yapmayı ve dikiş yapmayı seviyorum.
Tekstil mezunuyum zaten çizim becerimi de dikmeyi de böyle kazandım.
Bir butigim olsun isterdim. Bunun için bir girişimde bulunmadım 😁
pikocu aç
😳😳😳😳
olmaz mı?
Pikocu ne demek bilmiyorum 😮😮😮
piko yu bilmiyormusun dikişçisin birdee
Asd 😂 öyle pikocu deyince benim jeton düşmedi de 🔼
Guzel iş aslında kolay hem ama arz talep meselesi iş yapar miyim bilmiyorum 😐
Kitap okumaya ve film izlemeye bayılıyorum. Onun dışında dünyayı dolaşmayı, kendime ait bir kütüphanem olmasını ve cafe işletmeyi çok istiyorum.
vallahi her zaman dikkat ederim nasıl kitaplar okıyorlar diyeee..
çok güzel hayaller bunlarrr
Gerçekleşirse daha da güzel olacaklardır.
birşey sorucam okuma hızın nasıl pekş?
Mesela vaktim çoksa şuana kadar en fazla 850 sayfa okudum.
Günde *
hımm yok artıkkkk romanmı bunlar?
Roman okuyorum genelde
Zengin olmak şan şöhret falan o kadar squat b*k yoluna mı gidicek ünlü olalım bağri bide yaşlı zengin koca
owwww squat yapıyoprsun heee
Okculuk ve atlara ilgim var at biniyorum seneye de okculuk egitimi almayi dusunuyorum
süper sinnn
Sağlam bir kalemim var, gazeteci olmak istiyorum...
Hafi bakalım
Kişisel gelişimle ilgiliyim psikoloji konusunda yetenekliyim Pdr okumak istiyorum 🙏🏻
ne güzel neler yaptın bunun için?
hangi kitaplar merak ettim hee bende ilgilnirimmm
sadece bunlarmı
koridor yay.
sistem yay. adamış kendini bu işeee
adamışş diyecektim yazmamışım :)
Ilgim : huzur
Hedefim : mertebe
Yetenegim: ticaret
Istegim : basari
Tek istegim duygusuz olmak
yapma bee o kadar kötümü olmak istiyorsun?
bayanların genel özelliği bu olsun olck o kadar
Aşk ve sevgi istiyorum
eeee baktınmı çevreneee
yok ya Allah beni vasıfsız yaratmış
ilk başta öylee sonra kendini tanırsınnn
Resimde yetenekliydim
kara kalemmi?
Nein
hangi alanda yeteneklisin?
Eski yeteneğim yok sekiz dokuz yıl önce
oooooo kaç yıl geçmiş
Edebiyata ilgim var. Dile var.