Öncelikle şunu belirteyim hayvan sevgisi demek hayvanların başını okşayıp "ayy ne tatlıymış" demek değildir, onları düşünmektir, "bunun da canı var" diye düşünebilmektir. Ben mesela yediğim yemeğin artıklarını, kemiklerini vs. hep kedi köpeğe götürüyorum. Zaman zaman da onlara özel mama hazırlıyorum. Siz de hayvanlara karşı böyle merhametli misiniz arkadaşlar?
Cevabın nedir?
+1 yılEvet elimden geldiğince yiyecek vermeye çalışıyorum :) zaten rüşvetlerini almadan peşimi bırakmıyorlar salam ya da tavuk döner alıyorum kasaptan beni görür görmez koşarak yanıma geliyorlar. yönetimden sürekli uyarılıyorum kedileri apartmanın önüne dadandırıyorsun diye uyarıda bulunuyorlar ama umrumda değil :D
21 Yorumla- +1 yıl
birde evde iki tane kedim var :) birini bulduğumda ölmek üzereydi açlıktan yarası vardı enfeksiyon kapmıştı ötekininde annesini araba ezmiş ortada kalmıştı
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayvanlara karşı merhametliyim. Senin yaptıklarını yapıyorum ben de. Bu arada keşke inegöl belediyesi de merhametli olsa hayvanlar konusunda. Hükümet Konağı'nın oraya bıraktıkları mamamatikler pislik içinde ve hiçbir hayvan o mamaları yemiyor.
14 Yorumla- +1 yıl
Dikkat etmiyorlar, umursamıyorlar hocam. İyilik yaptıklarını zannediyorlar ama daha çok batırıyorlar. İnsanlar iyilik yapacaksa da hakkıyla yapmalı.
Cevap sahibi+1 yılBelediyenin amacı iyilik yapmak değil. Tamamen göz boyamak. Hayvansever ayağına yatıyorlar sadece. Sokak köpeklerinin bile yemediği mamalardan kıllanırım
- +1 yıl
İşte o en kötüsü. İyilik sadece kalpten gelen bir histir ve sadece iyilik, iyilik yapmak için yapılmalıdır.
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle öyle.
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılkesinlıkle.. bız sokak kedılerını beslerız ve evde hergun bızle bırlıkte onların da yemegı pıser. yoldan gecerken konteynerların kapagı acılır, ki o hayvan cıkıp kendıne rızık arasın.. hıcbır atık luzumsuz atılmaz, kedılerın, kusların mıdesı dusunulur.. boyle olması lazım.
417 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle, bravo.. Böyle düşünceli insanlar görmek ne güzel :)
- +1 yıl
bu minnoş hastane bahcesınde geldi yanıma :) tost yıyordum karnım acıkmıstı kıyamam kı paylastık benım karnıma bır lokma gorecegıne o yesın, ben bulurum o bulamaz.. cok tatlıydı alıp goturesım geldı :) hayvan kendını sevenı bılıyor cıddıyım bak. benım hep cevreme dolusurlar nezaman bıryere cıksam
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/9oJl59.jpg
Amanın da amanın ne tatlıymış :) Bak bu da bizim apartmanımızın kedisi Tarkan :) hep bizim kapının önüne gelir, biz de ona süt veririz, karnını doyurur severiz. Çok ama çok tatlı birşey :) Canım Tarkan'ım benim bu <3 :) - +1 yıl
aw cok tatlı bızım tarcına benzıyor :) onlara bır lokma versen onlar sana on sevgı verıyor oyleler
- +1 yıl
buda bızım evcıl guvercın. bu hep dısardan gelır evı gezer yemegını hazır ederız yer gıder oyle bır huyu var salon teftişi fılan yapar kımse karısmaz gezer gıder :)
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/YkXRQk.jpg
Harikalar tek kelimeyle :) Bu da bizim üniversitenin asayiş köpeği hep araba tekerlek peşinde koşturur durur :) Hayvanın karnı acıkır ben ona yemek hazırlatır veririm :) Çok tatlı bir köpek :) - +1 yıl
aw cok seker benım halamın kopegıne benzıyor bunun gıbı arabaların pesınde kosuyor :) kopegın duası sudur 'Allahım ben herseyden mahrumum, bana yardım edene sende yardım et' ne mutlu sana duasını alıyorsun. Allah kabul etsın
- +1 yıl
Amin, yediğimiz içtiğimiz herşeyin üzerinde hayvanların da hakkı var kesinlikle...
- +1 yıl
aynen cok haklısın
- +1 yıl
İnşallah insanlar günün birinde merhamet kazanır ne diyelim, sözün özü merhametli olmak insan olmaktır.
- +1 yıl
işte bu.. Amin dostum
- +1 yıl
yerim bunları ben :)
https://i.hizliresim.com/VaGPkZ.jpg
https://i.hizliresim.com/9oJl59.jpg
tipe bak :D
https://i.hizliresim.com/4q9Ozp.jpg
Evet hayvanlari insanlardan daha cok seviyorum bizim burdaki kediler sahipsiz degil hepsi ayi gibi ama yinede mama aliyorum hergün tüm kediler bende :D tr ye gelince herzaman mama alip dagitiyorum. Hasta olunca doktoea götürüyoruz. Keske herkes bizim gibi olsaa :(
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle mutlu size.. Türkiye'de ne yazıkki hayvanlara karşı merhamet çok az, herkes merhametliyim diyor ama icraate gelince öyle bakıyor bir gram yemek vermiyor bir kap su koymuyor.
- +1 yıl
Kesinlikle...
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
29Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuslara ordeklere hep ekmek gotururum, kedilere vs sokak hayvanlarina cok acirim kucukkénde kedi beslerdim ama Şu an butun hayvanlara karsi niyeyse fobim var. Kedi bile gorunce yol degistiriyorum. Eziyet etmem acirim falan ama oyle ayy canim falan diye sevemem genelde
11 Yorumla- +1 yıl
Ahh bende mesela bir kuş görsem onu rahatsız etmemek için yolumu değiştiriyorum
Hemde fazlasıyla. Annemle her akşam kasaptan kemikleri alıp kaynatıyoruz, etleri sıyırıp kedilere kemikleri ise köpeklere veriyoruz. Saatlerce gidip beslediğimiz bir çok kedi köpek var. Allahım yardım etsin..
13 Yorumla- +1 yıl
Amin.. Allah razı olsun. Ne güzel onları da düşünüyorsunuz. Yediğimiz içtiğimiz herşeyde onların da hakkı var..
- +1 yıl
Amin cümlemizden..
Dün Akşam 4 Kedi 1 Simit Parçası İçin Kavga Ediyorlardı. Ben O simit'i Aldım 4'e Böldüm Hepsine Eşit Dağıttım Onlar Yerken Bakkaldan Gelen Babam Süt, Salam Ve Sucuk Almıştı. Bende Sucukların Hepsini Onlara Verdim. Sütü de bir tasa koyup verdim ve Hepsini Yediler :) Ben Onları Canımdan Çok Severim.
Annem Yavru Kediyi Evde İstemiyo Diye 2 Gün kendi Yatağımda Yatırdım ^_^21 Yorumla- +1 yıl
Ahhh ne nutlu sizeeee :)
Ne kadar büyük bir kalbin var. :)
Evet hayvanları anlayabildiğimi düşünüyorum ve de yeterli duyarlılığı gösterdiğimi. Ama tabi her zaman daha fazlası yapıla bilir.11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim bu güzel yorumun için, Allah senden de razı olsun :) Onlar her zaman ilgi ve sevgiye muhtaçlar, marhamete açlar. Biz onları anlayamazsak başka kimler anlayabilir? Merhamet etmek gibisi yok :)
Evet birkaç tatlı hayvan besledim. bir gun ilgilenmesem küsüyor diye elimden gelen ilgiyi gosterdim ama en tatlıları gri tavsanimdi. eti de baya lezzetliydi
17 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel tavşanlar sevimli oluyor bir de ortalığı kemirmeseler :D ben de besledim evdeki berşeyi kemirdi :D
- +1 yıl
Keşke onu bir barınak gibi yere bıraksaydın bence.. Biz mesela bizimkini tarlaya saldık
- +1 yıl
yazık kız niye kesıonn :(
- +1 yıl
nasıl yıyon yaa ben tavuk bıle yıyemıyorum kesıldıklerı aklıma gelınce fılan fazla hassasım vejeteryanlıga dogru benim gıdısat.
+1 yılİnsan herkese karşı merhametli olmalıdır. Sokak kedilerine kilo kilo et alıp da fakir bir insan gördüğü zaman yüzüne bakmayanları biliyorum. Bu merhamet değildir. Böyle insanlar da var maalesef
11 Yorumla- +1 yıl
Evet haklısın ama bence hayvanlar insanlardan daha çok merhameti hak ediyor. Yani sırf kendini acındırmak için gösteriş yapanlar da var.
+1 yılMerhametliyim. Babam eve aldığından daha çok ekmek alır kedi köpeklere kuşlara vermek için. Öyle gördüm ben.
11 Yorumla- +1 yıl
En iyisi hayvanlar bu dünyanın süsüdür kesinlikle :)
+1 yılBen pek merhametli sayılmam. Aslında merhametliyim de hayvanlar umurumda değil. Başımda bin türlü iş var. onlarla meşgulüm.
12 Yorumla- +1 yıl
Ama hayvanların da insanlar gibi dua ettiği ve Allah'a secde ettiği gerçeği var. Senin onlara yapacağın en küçük yardım bile sana kat kat mükafat olarak geri döner bunu unutma :) Belki dertlerine derman olurlar kimbilir..
- +1 yıl
ben onlardan umudu kestim. dinden imandan umudu kestim. inanmıyorum artık. dualarım kabul olmadı.
Evet
Örümcek olur odamda kıyıp öldüremem
Özellikle alır dışarı atarım
Karınca falan öldürmemeye özen gösteririm
Ne gösteriş yaptım adafgafa11 Yorumla- +1 yıl
Gösteriş falan değil, ben de öyleyim :) Böcek bile olsa hiçbir hayvana kıyılmaz sonuçta o da Allah'ın yarattığıdır..
+1 yılEvet mesela ailem pandayı çok sever gece gündüz çikolata ile besliyorlar beni adam kasa kasa çikolata alıyor eve battı resmen. 🐼🍫🐼🍫🐼🍫🐼🍫
18 Yorumla- +1 yıl
Evde panda mı besliyorsunuz?
- +1 yıl
Canlı örneği benim hey 🐼
- +1 yıl
Ahaha :D benim oyuncak pandam vardı da şimdi babaannemde duruyor :D benim bebeklik hatıramdır o :D
- +1 yıl
Ne güzel tatlı bir anını hatırlamana yardımcı oldum :) panda panda panda 🐼🐼🐼😀
- +1 yıl
O ayım candır cannn <3 Biricik Panda'm benim <3 :D Ama babaannem bana vermiyor o ayıyı yaa :D
- +1 yıl
Seviyorsan kaçır bence 😀😎
- +1 yıl
Aaa olabilir bak :D
- +1 yıl
😁😁
kemikleri vermeseniz iç kanamaya neden olabilir. Kavga etmediğim kalmadı mama koyuyorum diye onlar alıp atıyor ben çuvallarca döküyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Aaa bunu bilmiyordum öğrendiğim oldu çok teşekkür ederim
buna dükkanın önüne cıkınca peşine takılan kedi ve köpekler dahil mi bazen dükkanda parçaladığım tavukların kemiklerini dışardaki kedi ve köpeklere veriyorum ama bazısı var koklayıp yemeden gidiyor
11 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel :) olsun belki karnı toktur sonra yer ama sen yine de ver mutlaka :)
+1 yılaynen kardeşim , hayvanları cok severim, insanlar bile daha değersiz benım ıcın hayvanlardan
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle onlar bizim canımız :)
+1 yılinsanlara karşı olan merhametimden 1000 kat daha merhametliyim hayvanlara karşı.
116 Yorumla- +1 yıl
askerlik yaptığım yerde -30 larda köpek yavruları aç kalmasın diye, yemekhaneden çıkan yemekleri kocalara toplıyım onların önüne veriyordum. beni gören hayvanlar üzerime koşuyordu annelerini görmüş gibi. ne acıdır ki bunu bir tek ben yapıyordum diğerlerinin umrunda olmuyordu.
- +1 yıl
kocalara yazmışım kovalara diyecektim.
- +1 yıl
Allah senden razı olsun öyleyse.. Gerçek hayvan sevgisi budur..
- +1 yıl
-30 soğukta yeni doğan tüysüz köpek yavruları üşümesin diye ufak bir barınağa 1000Wattlık holajen lambayı yerleştirip elektrik tesisatı çektim gizli olarak. lamba çok parlak ışık veriyor ama aynı zamanda çok fazla da ısıtıyor etrafı. gözlerini almasın diye ışık veren tarafı barınağın tuğlaya bakan tarafına bağlayıp telle bağladım hesap et işte. bir de kapısını yün bir bezle az bişey açık bıraktım havasz kalmasınlar diye.
- +1 yıl
Ne diyebilirim ki merhamet edene ALLAH da merhamet eder, Allah senden razı olsun hocam.. Allah senin de ne muradın varsa versin..
- +1 yıl
amin cümlemizden kardeşim. yalnız ben insanlara hiç merhamet edemiyom.
- +1 yıl
Maalesef insanlar merhameti hak etmiyorlar kardeşim. Ne yazıkki sonucu hep hayal kırıklığı, hep nankörlük.
- +1 yıl
maalesef öyle :( hayvanlara merhamet etmeyi geç, işkence etmekten zevk alan bir ton tip var. yararını geçtim zarar veriyorlar masum hayvanlara. ben bazen internette görüyorum çok üzülüyorum gereçkten.
- +1 yıl
Maalesef öyle ne yaparsın.. İnsan merhamet edemiyorsa bile zulmetmemesi, eziyet etmemesi bile onun için merhamettir. Ne diyeyim, yazıklar olsun öyle insan görünümlü varlıklara..
- +1 yıl
hepsinin hesabı sorulacak
- +1 yıl
Öyle.. Biz iyilik edelim iyilik bulalım, mükafatını hem bu dünyada hem ahirette görürüz :)
- +1 yıl
:(( aff kotu oldum okuyunca. Allah ecrını versin kardesim duasını almıssın hayvanların.. burdada var bızım besledıgımız kedılerden rahatsız olanlar hayvanı sevmeyenın ınsanlıgının yarısı yoktur.
- +1 yıl
@illalazımmıki Hayvanları sevmeyenler insan bile olamaz bence.. Hayvanlar da Allah'ın yarattığı canlılar değil mi? Hayvanlar da ilgi, sevgi ve merhamet istemez mi?
- +1 yıl
gel de onlara anlat.. bızım alt komsu hep kedılere su dokuyor tas atıyor 80 kusur yasında koca kadın. benım ıcın bır kedıye su dokmekle kaynar su dokmek esdeger bırsey. işkence. kedı suyu sevmez. bahcedekı kendı halinde kedı adamları rahatsız edıyor. kafayı yedırdıler bana. onu bırak annemı de uzuyorlar canımı sıkıyorlar benım. annem hep bıryere gtse cantasında kedı krakerlerı oluyor ya onlardan tasır ac bır hayvan gorursem doyurayım yolda fılan dıye. hayvan sevgısı az kardes.. sımdı burada balkon altlarını kapatıolar neymıs kedıler yatıyprmus yatmasınmıs. gelde sovme sınırlenme.
- +1 yıl
@illalazımmıki Maalesef, merhamet denen şey ne yazık ki herkeste olmuyor. Biraz düşünseler yapmazlar zaten. Ben üniversitedeki köpekleri doyuruyorum hayvanlar aç kalmasınlar diye, onların da canı var yazık günah. Onlara gidiyorum yemek yaptırıyorum, çünkü ben yiyorum benim yediğim şeylerde hayvanların da hakkı var. Onları düşünmeden olur mu? İnşallah siz ve anneniz gibi merhamet sahibi insanların sayısı artar bu dünyada...
- +1 yıl
Amın kardes
+1 yılHayvansız hayat düşünemiyorum. Çok duyarlıyım bu konuda.
110 Yorumla- +1 yıl
Kesinlijle onlar bu dünyanın süsü, Allah'ıns essiz kullarıdır.
- +1 yıl
Sizin gibi vicdanlı, merhametli insanlar görmek çok güzel bişi.
- +1 yıl
Teşekkür ederim :) Hayvanlar bu dünyanın en zararsız varlıkları bence, insanlardan daha çok ilgi ve sevgiyi hak ediyorlar. İnşallah günün birinde tüm insanlar merhamet kazanır.
- +1 yıl
Aynen. Her insanın, hayvanlardan öğreneceği çok şey var.
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum. Asla hayvan deyip geçmemek gerek, bir kere herşeyden önce. onun da canı var, o da sevgi ister, ilgi ister, merhamet ister. Fakat bazı insanlar bunu anlayamıyor.
- +1 yıl
Keşke herkes biz gibi düşünse 😞 hayvanlara işkence edenler için "yaşasın Cehennem" 👿😄
- +1 yıl
Bizlere birşey söylemek düşmez, Allah versin cezalarını... Zaten kıyamet günü bir karıncayı inciten bile incittiği o karıncanın karşısına dikilip Allah'a hesap verecek...
- +1 yıl
Aynen, Allah herkese merhamet, vicdan. duygusunu nasip etsin
- +1 yıl
Amin inşallah. Merhametli olmak herşeyden önce insan olmaktır. Yediği içtiği her şeyde hak edenlerin de hakkı olduğunu düşünmektir.
- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılEskiden çocukken eve peynir alırdım bakardım bizim kapının önünde kedi var. Gider bakkaldan o zamanlar işte 50 kuruş 25 kuruş neyse ona da alırdım peynir bir de başını okşardım. Köpeklerden korkarım da kedilere yaklaşabiliyorum :)
10 Yorumla
+1 yılHayvanına göre değişir misalen yılanları özellikle sivrisinekleri hiç sevmem :D
25 Yorumla- +1 yıl
Ulen o sivrisinekler yok mu :D
- +1 yıl
Bak sinirlendim gene :D
- +1 yıl
Olsun ama sivrisinekler de bizi gıcıklık olsun diye ısırmıyor ki
- +1 yıl
Olsun abi sinirim onlara :D özellikle kulağıma geliyorlar bence :D
- +1 yıl
Bazıları gıcı aynen :D
+1 yılOnlar adına ben teşekkür ederim! Umarım senin gibi insanlar daha çoğalır.
Mümkünse evlerde birkaç kedi, birkaç köpek besleyelim millet, değilse de zaten yapılacaklar basit; evinizin önüne mama ve su! Ayrıca barınakların hepinizin ilgisine çok ihtiyacı var...00 YorumlaMüstakil evde oturduğum için bahçeden çok karınca geliyo eve bende birlikte kahvaltı ediyorum onlarla :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayvanlara merhamet etmeyen insanlara da etmez. Hayvanlar konusunda hassasim.
11 Yorumla- +1 yıl
En iyisi bravo !
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılGuvercin besliyorum severim hayvanlari onlarda yaradanin sessiz kullari
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle..
Evet kesinlikle hem yemek hemde sevgi açısından onlara merhamet etmeliyiz nasıl biz sevilmeye muhtaçsak onlarda muhtaç😊
10 Yorumla
+1 yılEvdeki karıncaları bekleyecek kadar. Suya düşen örümceğe ve sineğe yardım edecek kadar. Hamam böceklerini ezip öldürmemek için, gözünün önünden geçip gitmelerini izleyecek kadar. Sokaktaki kedileri, pencereye gelen kuşları doyuracak kadar.
00 Yorumlamerhamet etmeyene merhamet olunmaz Hz Muhammed sav...
10 YorumlaHiçbir hayvanı ayırmam, sonuçta canlıların hepsinin Yaradanı aynı
10 Yorumla
+1 yılöyleyim nereye gidersem kedi köpek mamasıyla giderim
10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 402 cevap paylaştı. merhametliyim ara sira ekmek alip sokaktaki hayvanlara veriyorum elimden geldiyi kadar
10 YorumlaHayvanlara evet insanlara hayir...
12 Yorumla- +1 yıl
Zaten insanların çoğu hayvanların hak ettiği merhametin zerresini hak etmiyor
Alışveriş & Hediyeler konusunda 591 cevap paylaştı. Evet çünkü onlar insanlardan daha iyiler..
24 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum sonuna kadar.. İnsanlardan daha çok merhameti hak ediyorlar...
- +1 yıl
Aynen öyle , annem geçen ay bana hayvanlara gösterdiğin merhameti insanlara gostermiyorsun dedi, hayvanlar insanlar gni nankör olmadıkları icn olabilir mi dedim sustu, ben su verdiğim icn bir hayvandan zarar görmedim ama su verdğn yemek yedgn insandan zarar görmen an meselesi ne yazk ki
- +1 yıl
Çok doğru düşünmüşsün tebrik ederim seni :) zaten hayvanlar birçok insandan daha insani duygulara sahip canlılar. Bir kere sadıklar, ekmek yediği eli ısırmazlar.
Gizli Üye(30-35)+1 yılmerhametliyim ama fare, sinek, kara fatma vs. gibi zararlılara değil.
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet en çokda inek yavrularına😄😄
12 Yorumla- +1 yıl
Ahaha süper :D tabii onkar da yavru onlar da bir canlı.. Ne sevimli olurlar kimbilir :)
- +1 yıl
Cokkkkkk
Uzaktan seviyorm genelde:(
15 Yorumla- +1 yıl
Bence yanlarına gidip de sev, en azından başlarını okşa o kadar hoşlarına gider ki anlatamam :) onlar bizim sevgimize muhtaçlar çünkü
- +1 yıl
Çoook tatlıkar hele benim kedim Tarkannn <3
- +1 yıl
Ünimizde asayiş köpeğimiz var :)
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılEvet sadece onlara karşı zaten
11 Yorumla- +1 yıl
Zaten onlar hak ediyor bu dünyada merhameti..
İnsanlardan daha çok merhamet ederim onlara
11 Yorumla- +1 yıl
Ben de :) çünkü insanlardan daha fazla hak ettiklerini düşünüyorum :)
+1 yılHayvanlardan korkarım ama merhametliyimdir.
11 Yorumla- +1 yıl
Olsun merhameti elden hiç bırakma..
Nefes alan herşeye karşı merhametliyim
10 Yorumla
+1 yılHayvanları sevmeyen insanları hiç sevemez.
10 Yorumla
+1 yılevet merhametliyimdir.
10 Yorumla
+1 yılHiç kıyamam canlilara.
10 Yorumla
+1 yılMerhametliyim tabi ki
10 Yorumla
+1 yılTabiki
11 Yorumla- +1 yıl
Ne mutlu size :)
Aşırı derecede severim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKedi, kopekv. s çok severim yılanlar hariç
10 YorumlaMerhametliyim
10 YorumlaMerhametliyim
10 Yorumla
+1 yılEvet akrepleri çok severim beslerim
10 Yorumla
+1 yılÖvündüğüm tek yanım budur.
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki!
10 Yorumla Evet çox 😊
10 Yorumla
+1 yılİnsandan çok hem de
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFazla değilim aslında
03 Yorumla- +1 yıl
Peki neden?
Cevap sahibi+1 yılÇoğu ürkütücü olduğu için
- +1 yıl
İnsandan daha ürkütücüsü ve can yakanı olamaz bunu unutma ;)
+1 yılEvet, fazlasıyla
10 YorumlaEvet bro
10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 21,8b cevap paylaştı. Merhametliyim
10 Yorumla
+1 yılEvet :)
10 YorumlaHer zaman
10 YorumlaKesin likle evet
10 Yorumla
+1 yılMerhametliyim.
10 Yorumla
+1 yılfazlasıyla evet
10 YorumlaSanırım.