www.instagram.com/.../?igsh=dzc4bTg2bzA0MDFt
Sabah sabah kalbimi bıraktım gene videoya 🥹
Sabah sabah kalbimi bıraktım gene videoya 🥹
Ben nedense öylr olduklarını düşünüyorum ben daha kendi yavrusuna zarar veren bir hayvan görmedim ama haberlere baktım kadın 4 yaşındaki evladını öldürüp çöpe atıyor ve sonrasında kayıp ilanı veriyor bir başka haber'de adam boşanma aşamasındaki karısını arayıp gözünün önünde 2 çocuğunu vuruyor
Dünyada insanlar yerine sadece hayvanlar olsaydı dünya yemyeşil ve bol sulu olurdu havası da tertemiz. Merhamet konusuna gelirsek onlar çok merhametli ve aşırı sevgi dolu oluyorlar
Teşekkür ederim ☺️
Hayvanlar tabi kiii
https//youtu. be/wi966UFsjxQ? si=LyhSnzaXRlZg8MSv
😂😂😂
😂😂😂 ceylanız dimi biz andkfkg
O da olur inşallah be andnfn
Bir gün işte inş 😂😂
Hayır hayvanlar zor bağ kuruyorlar. Var çok şefkatli merhametli olanları fakat merhametli bir insan merhametli bir hayvandan kat kat iyiken, merhametsiz bir hayvan merhametsiz bir insandan kat kat kötüdür.
Cevap
7Cevap
Hayvanları insanlardan daha çok severim.
Yolda yürürken bir köpek saldırıp elini kolunu parcaladiginda bu soruyu dusunmiceksin bile
Kesinlikle öyle. Bir keresinde çok ağlıyordum. Kedim geldi patisini gözyaşıma koydu, sonra yüzümü yaladı, başını omzuma koydu patileriyle de sarıldı. Çok değişik hissetmiştim
Ben üzgün olunca geliyor benim pç pati atıp elimi kolumu ısırıyor...
Merhaba videodaki sevimli için evet. Geçenlerde instangram reelsda yeni doğan yavrusunu tekmeleyen bir keçiye denk gelmiştim ve onun için geçerli değildi. Bazı anne babalarda çocuklarını istemediklerinden vs...
Onlar fıtrat gereği yapıyor kedide 4 yavrusundan yaşama ihtimali olmayan zayıf olanın kafasını yer bu doğanın kanunu
Zamanında kesi besleyen birisi olarak o kareye denk gelmek etkilemişti
Evet biraz üzücü bir durum
Hayvanların yaşamı insanlardan daha düzenli. Onların bile düzenini bozan bir tür haline geldik bizde.
Hayvanlara insanlardan daa çok değer verdiğimde yanılmadığımı birkez daha anlamış oldum
Tabi ki öyle ama tüm insanlar aynı değil bunu da unutmamak gerek
Hayvanlar tabiki acıkmasalar kimseye dokunmazlar keyfine hayvan falan öldürmüyorlardır
kesinlikle hayvanlar
bu net
🧡galiba artik öyle
Tabi kii
Maalesef
Değil bokunu çıkarmayalim.
Bence de
Hayır
Kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?