Şişede durduğu gibi durmuyo malumunuz😄 Alkolü ağzıyla içenlerden misiniz yoksa içince dağıtanlardan mı?

Ülkemizde maalesef bokunu çıkartan çok :D Bayaa sağlamımdır bu arada dağıtmam götü başı ama eğlenirim o kafanın zevkini çıkartırım :D
Ama bişey var iş rakıya gelince içemiyorum fazla viski vodka ve bira kütür kütür :D
Rakı içmek için az ağır başlı olmak lazım bence ama ben aksine içtiğimde o anı yaşamayı düşünüyorum rakı içtiğim zaman 2 bardaktan sonra içmiyorum o da 1. bardaktan sonrası zorla :D
Aynen rakı içme adabını bozmamak için uzak duruyorum ama diğerlerinden ne istersen varım :D:D
Adabıyla içip köşesine çekilenlerdenim. Abartmam, bir tarafımla içmem ve içince de milleti rahatsız etmem.
Marifetlik bir şey yok aslında...
Sadece otokontrol meselesi.:)
Biliyorum.
Ama arada olmalı.
Sen en iyisi onu her zaman yap :)
Yapacağını pek sanmıyorum ama yap işte, en azından dene...
1 bardaktan sonra herkes bacımdır.
Bazen amca dayı diye saçmaladıklarımı saymazsak :D
bana yaramıyor. sapıtıyorum
Ağzımla içiyorum ama öyle bir gülme kriİ bişeylerine giriyorumki o ağız dağılıyo
Cevap
43Cevap
İçtiğim iki duble ayran o kadar birşey değişmiyor :) seni sormalı
Daha fazlası da olabilir 😊
Muhabbet derinse kola 😎
Şişkinlik yapıyor daha çok daha o kıvama getirmedi :)
gün aşırı 5o lik rakının ardına 4 bira cakar tertemiz kalkardım artık tövbeliyim hiç sapıttıgımı hatırlamam bibuçuk kilo rakı ve yeşil peri haricinde sapıtmamışımdır yanii neyseki artık kullanmıyorum
ben ağzıyla adam gibi içenlerdenim tadında bırakmak en iyisi bence ayıptır söylemesi sekse başlamadan önce mutlaka iki kadeh şarap içerim mesela çok iyi geliyor.
Ne içtiğime bağlı ama genelde gülerim ben keyifli olurum tabi eğer dertli olan yoksa masada... 😀
Sonra efendi efendi dağılırz ya da 0-7 yaş çocukları gibi boş sokaklarda gece lambaların altında eğleniriz... 😀
15 yasımdan beri rakı şisesinde balık misali takılıyorum dagıttıgım cok nadırdır benim bütün sülalem böyle baba tarafı içkiyi icmeyi bilir ama ayyaş deyiliz alkol bagımlısıda deyiliz düzenli içiciyiz biz 🙌
normalde uykucu biriyim
alkolü alınca iyice uykum geliyor
bulduğum yere sızıyorum.
çok nadir alkol alırım onuda adabıyla içmesini bilirim
genelde öyle bir etkisini görmediğimden mütevellit bir değişiklik olmuyor
İçip bunlar gibi ortalık malı olmam.
İçmem birde onun günahına girmeyeyim.
Bir bardak viskiyle her gun takilanlardanim cok icmem
Ağzımla içerim. 1 şişe içsem bile kimseye rahatsızlık vermem. Gider tuvalete kusarım en kötü.
Rakı içerim. Çakır keyif olunca ağzıma su bile koymam. Susarım zaten. Kontrolü kaybetmekten korkarım. Sinirliysem hele ortamda herkesçe içilse bile ağzıma sokmam.
Ağzıyla içenlerdenim. Bu zamana kadar hiç sapıtmadım.
Adam'ın ne kadar adam olduğu alkolü aldıktan sonra belli olur. Kimi soytarı olur, kimi adam. Ben bir büyük içer, sessizleşirim, kendime gömülürüm.
Yok ya estağfurullah olur mu hiç. Senin için güzel, içinde içerisi dışarı yansır. Eğlenceli oluyorsundur eminim
Seni bir içirmem lazım😅😅
Eğleneceğimize eminim, sarılmak ve yanakları sıkmak serbest ama💓💕💕💕
Abijimmm 😜😜
çok isterdim dötümle içmeyi ama hiç beceremedim. hep ağzımla içtim çok dötüyle içen taşıdım :D
İçince diğerlerini kusturan masayi toplayanlardanim
:/ fazla sarhoş olmamaya dikkat ediyorum
sonuncuda başaramadım :( bir kaç ay içmeyince aklım başına gelir diye ceza verdim kendime :/
e senin çözümün ne peki :D
:D :D çözüm bulmada başarılar o halde :D
Alkol sevmiyorum ben uykumu getiriyo sadece.
kendimi kaybettiğim saçmaladığım oldu ama kendime ya da çevreme zarar vermedim şu ana kadar
Ağzımla içmesini bilirim.
Sosyal içiciyim.
İçince sapıtanları hiç sevmem hatta döverim :) ben bıraktım alkolü ama içtiğim zamanda aynı hiç değişmiyordum
Şişeyler karşılıklı oynarız
hergun iciyorum sikayet eden olmadi
İçince sakinleşiyorum :)
ağzıma sürmedim sürmemde
ağzınla içtin mi sorun yok bnce.
Hiçbi yerimle içmiyorum çok şükür.
Adabıyla içerim. B0kunu çıkarmam.
Simdiye hic dagitmadim.
Yok ben damardan alıyorum genelde.
Aynn
Hiç alkol kullanmayanlardanim
çakır keyif olana kadar bokunu çıkartmam :)
Ağzımla içenlerdenim.
Hiç içmeyenlerdenim çok mutluyum ^^
İçince sakin olanlarından..
ağzına sürmeyenlerdenım
ağzımızla içeriz, bizle için herkez dağılır
Alkolün de bir adabı var
düzenli olarak içerim kararınca
Popomla içiyorum ben valla.
Daha hiç içmedim :D
Sende çok büyük değilsin :D
:) cok icen biri degilim ama saglam icerim
İçmeyenlerdenim
İyi içerim.
ben hiç içmiyorum
Alkole karşıyım.
Kullanmıyorum
içmem
Hic icmem.
hep çakir keyif.
ayyaş değilim şükür.
azımla içiyorum
Hiç içmem.
İçmeyenlerdenim.
Alkol kullanmıyorum
Alkol kullanmıyorum
İçmeyi biliriz.
İcmem
kçmdan içiyorum
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar