Ya hiç sosyal çevrem yok hiç arkadaşım yok. O kadar yalnızım ki bütün gün evde pc, tel, kitap al uğraşıp duruyorum. Çok sıkıldım bu durumdan Nasıl düzeltebilirim? Kendinime Nasıl bir sosyal çevre kurabilirim lütfen yardım edinn 🙏🏻🙏🏻 Havalar güzeldi ısındı bunu paylaşabileceğim biri bile yok son raddesindeyim yalnızlığın. Yardım lütfen Nasıl çevre arkadaş yapabilirim?
Cevabın nedir?
+1 yılBahsettiğiniz belitiler bana depresyonda olduğunuzu düşündürdü. İntihar düşüncesi ciddi bir durumdur, bir uzmandan yardım almanızda fayda var. Bunun dışında hayattan bezginlik, gelecekle ilgili plan yapamama, iştah kaybı, değersizlik hissi, bunaltı, normalde az veya fazla uyku gibi belirtileriniz varsa ağır bir depresyon tablosu olabilir.
Dediğim gibi bir uzmandan yardım almanızda fayda var. Bizim buradan yapabileceğimiz pek fazla bir şey yok. Her ay buna benzer bir iki konu açılıyor bu sitede. Herkesin başına gelebilir bir durum rahat olun, intihar filan gereksiz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Okulda insanlarla organizasyon yap. Grupça insanları bir yerlere oturmaya davet et. Kafeye nargile içmeye, tavla oynamaya, yemek yemeye gibi... Kızlı erkekli grup olarak yapacağınız organizasyonlar bu problemini çözer. Tabi ki bu fikirleri ilk atanın sen olman lazım.
Biraz insiyatif al, insanları davet edebileceğin organizasyonlar yapmayı dene18 Yorumla
Soran+1 yılOlmayan arkadaşları Nasıl çağırıcam mantıklı bir açıklaman var mı yoksa üç harflileri de çağırsam kafi mi?
Soran+1 yılKomikli
Soran+1 yılYa sınıfım sinsi dolu hepsiyle aramı bozdum hadi kahve İçelim dersem Nasıl gülerler artık bilmiyorum
Soran+1 yılSağol yinede değerlendiricem 😄
Kurslara yazıl tiyotro muzik dikiş nakış ya da neye ilgin varsa ona yazıl hem vakitinde boşa gecmemış olur
00 Yorumla
+1 yılkurslara yazıl. yavaş yavaş erkinliklere katılırsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi kurslar mesela
- +1 yıl
enstürüman olabilir. ebru gibi kurslarda var.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
43Cevap
İntihar etmek çözüm değil.
Her şey değişecek, ama buna inanmalısın.
Önce dışarıya çıkıp hava alman gerekir. Spora başlamalısın. Kitap okumalısın. Beynini hep meşgul etmelisin. Ben de yardım edebilirim. Çünkü bir kız mahvedip gitti beni. Sonrasında farklı şeyler oldu. :)14 Yorumla
Soran+1 yılBiraz anlatsanız
- +1 yıl
Peki nasıl kendine çeki düzen verdin neler yaptın?
+1 yılFarkımız yok. Daha beterim hatta. Tek yaşıyorum. Yalnızlıktan okumadığım kitap kalmadı yetmedi dünyayı gezdim. Abartısız söylüyorum geçen hafta amerikadaydım. İmdb 500ü izledim haftada en az 4 filme gidiyorum. İlk zamanlar daha kötüydüm uyuşturucu alkol kumar hepsine bulaşmıştım... Zamanla yalnızlığa alışıyorsununların, hiçbirine ihtiyacın kalmıyor.
08 Yorumla
Soran+1 yılSenin arkadaşının olmaması çok anormal bir durum bence o kadar gezmişsin sosyal birine benziyorsun
- +1 yıl
Gezmekle sosyal olunmuyor. New yorkta olunca central parkta birisi yanına gelip hadi birseyler yapalım demiyor. Yalnız olmamın sebebi lisede yaşadığım tramvalar ve 18 yaşımda evden ayrılıp en genci 45 yaşında olan adamlarla çalışmaya başlamam oldu.
Soran+1 yılNe desem bilemiyorum gördüğün gibi tavsiye verebilecek durumda değilim
- +1 yıl
Tavsiye almak için anlatmadım. Kader böyleymiş alışmaya çalış diye anlattım. Paranda olsa yalnız kalabiliyorsun
Soran+1 yılKalmak istemiyorum ama illaki bir yolu olmalı ya 3 milyon nüfuslu şehirde yaşıyorum ve durumum bu
- +1 yıl
Kocaelinde 3 yıl yaşadım asıl iş yerimde derince de
Soran+1 yılKocaeli olduğunu nerden anladın. Ayrıca bana çok sıkıcı geliyor ve boş bir şehir
- +1 yıl
3 milyon diyince merak edip mutlaka soran olmustur diye yorumlara baktım. Aynen kocaeli banada sıkıcı geldiğinden eskisehir e tasindim
+1 yılkimsenin umrunda değilsin, bunu kavrayabildiğin vakit yaşamayı öğreneceksin
14 Yorumla
Soran+1 yıliçimi kararttın
- +1 yıl
evet, burada ilgi çekmeye çalıştığın erkekler de dahil.
Soran+1 yılBuradaki erkekler umrumda değil benim. Sende dahill
- +1 yıl
:) hıhı
Aile & Toplum konusunda 836 cevap paylaştı. Allah yardımcın olsun ama sabret derm Allah var yalnızlık değilsin kıl namazını için fershlar intaharda düşünme boşver bu hayata bir sefer geliyrsn ve sonsuz değil dünya bellir bir omur var sana emanet edilmiş bir can sen o cana kiyamazsn gunah
11 Yorumlaya neden intihar ediceksin , bak bende geçen yaz çok yalnızdım çıkıyordum hergece 10 gibi geziyordum bir kafeye girip çay içiyordum eve de 12 gibi dönüyordum , tek başıma herşeyi yapabilirim ve eminim ki sende yaparsın neden yapamayasın ki sonuçta dogarken bile yalnız dogdun , ölürken yalnız ölüceksin
00 Yorumladostum o saçmalığı aklındn çıkar arkdsn olur cık dısarı birz gez ya da mahalledende bişeler paylşbilcgn arkdslrn falnda yok arkds ednmk koly bişy sadece bir defa adım atman ytrli be dostm
10 Yorumla
+1 yılnedne şükretmiosun sağlıklı olduuna? da intihar ediosun?
10 Yorumla
+1 yılöncelikle sosyal olarak insanlarla iletişim kurarak
10 Yorumla
+1 yılCevre yapmak istiyorsan o senin aktifligine kalmis sunu yap bunu yap demek olmaz kitap insanlarin en iyi dostudur sana yalan soylemez ihanet etmez bir kere daha düsün 😉
10 Yorumla
+1 yılİş, okul, spor salonu, etkinlik klupleri bunlar en rahat arkadaş bulabileceğin yerler
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler denicem
+1 yılOzaman sosyal cevre yap spira git kurslara git hem cinslerinle tanis gez sonra face e bir iki guzel fotograf instagram swarm falan derken bir bakmissin hem kiz cevren hemde erkek cevren olmus
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir kaç yıldan beri benim de düşündüğüm bir olay bu açık ve net olarak kedi aldım bir tane onla takılıyorum aa emin ol benim de ne bir arkadaşım var ne dostum ne sevgilim ne ailem... kimsem yok
025 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılve emin ol nefes almak bile acı veriyor kimi zaman neden bu dünyaya geldim allahım gibi sorular falan soruyorum biliyorum inandırıcı gelmeyecek ama bir saat falan önce ağladım yardım isterken...
Soran+1 yılSeni çok iyi anlıyorum inan bana
Cevap sahibi+1 yılbabam öldü annem yanımda değil kardeşim yok ya da abim arkkadaşım desen sana yemin ederim yok artık bildiğin çıldırma raddesindeyi
Soran+1 yılİş falan var mı çalışıyomusun
Cevap sahibi+1 yılişim geçici bir iş sezon açılana kadar bir klinikte çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılsen ne iş yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılasıl işim fotoğrafçılık
3 dil falan biliyorum
şu an da da bir klinikte çalışıyorum
Soran+1 yılBen öğrenciyim daha
Cevap sahibi+1 yılnerde yaşıyorsun bu arada?
Cevap sahibi+1 yıllise mi?
Soran+1 yılKocaeli
Soran+1 yılİnan senin adınada üzüldüm kendi durumum gibi. Umarım yoluna sokarız herşeyi
Cevap sahibi+1 yılgüzel yer oralar :
Cevap sahibi+1 yılbana öyle geliyorki toparlayacaz allah büyüktür
Cevap sahibi+1 yılbenim hala ümidim va az da olsa
Soran+1 yılİnşallah dediğin gibi olur toparlarız kalabalık Şen şakrak yakınlarımız olur
Cevap sahibi+1 yılaslına bakacak olursan bn inanılmaz derecede şen şakrak bir adamım fakat bu benim sadece dışa vuran grüntüm
Soran+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılprofilimi açtım ki genelde kapalı olur bu tür sorularda
Cevap sahibi+1 yılorda mısın?
Cevap sahibi+1 yıluzakta da olsak konuşalım ara ara
Soran+1 yılBurdayım
Cevap sahibi+1 yılprofilimi açmıştı belki yazarsın diye ama yazadın malesef
Soran+1 yılHayır açık gözükmüyor
Cevap sahibi+1 yılyeniden açtım
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 431 cevap paylaştı. Bence arkadaş ara ama sosyal medyada degil sev sevil o düşünceleri bırak konuşulacak yaşanıcak okadar şey varki... ölüm en son çaree
00 Yorumla
+1 yılYanı ne bileyim en basitinden insanlarla sohbet etmeye calisabilirsin goruceksin kendini iyi hissetceksin
06 Yorumla
Soran+1 yılİyide sohbet edecek ortam da yok
- +1 yıl
Hayır şöyle yanı ne kadar çok insanla konuşursan o kadar çok fikir elde edersin her yerde her ortamda olabilir bu
Soran+1 yılNe demek her ortamda olur ya saçmalıyosun
Soran+1 yılSohbet edecek ortamım yok diyorum her ortamda olabilir diyosun
- +1 yıl
Bak işte saçmalıyorsun demenden belli yanı. Ya okulun kantininde otururken biri gorursun konuşursun dersteyken yanında ile konuşursun parkta yaşlı bir teyzeyle falan bunu akıl edemiyo birde laf söylüyo hry Allahim
Soran+1 yılEe konuştun bitti bu kadar ben arkadaş olmaktan bahsediyorum
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. psikolog denedin mi? seni bu duruma getiren şeyin ne olduğunu biliyor musun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynı durumdayım şu an gizlicim psikolojim bozuldu :( uyuyamıyorum bile artık hiç huzur kalmadı
00 YorumlaBu Sorudan Sonra Mesaj Kutuna Bak Çevrenin Çapından Geniş Olduğunu Göreceksin :)
00 YorumlaUlan arkadaş çevren olunca da ölmek istersin sen.. İçin çürümüş senin. Evlen çoluk çocuğa karış
00 Yorumla
+1 yılbende öyleyim herkes tanır beni ben kimseyi tanımam sıkılıyorum ama böylesi daha iyi boşver
00 Yorumla
+1 yılBende kocaelideyim ve aynı şeyi yaşıyoruz istersen arkadaş olabiliriz
00 Yorumlani neden yalnızsın bunu kendine sor. intihar etmen kurtuluş değil aktif değilsin
00 Yorumla
+1 yılsenin bir sevgili bulman lazım.
00 Yorumla
+1 yılIntihar edecektin noldu 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılMe kadar aptalsın sen ya
- +1 yıl
Sensin aptal kzim ergen ergen triplere griiryorsunuz 😂
+1 yılKonuşmak istiyorsan mesaj atabilirsin bana
00 YorumlaBen de öyleyim. İstersen dertleşebiliriz
00 Yorumlaintihar etmek öldürür
00 Yorumla
+1 yılOkul arklarınla takıl. Kafelere git takıl biraz
10 Yorumlaİntihar edersen bata bir çevre yaparsın orada.
00 Yorumla
+1 yılBenimde yok bir gece bende edicem...
00 Yorumlanerdesin de bu kadar yalnızsın
02 Yorumla
Soran+1 yılKocaeli
+1 yılokula gidiyormusun?
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet lise sonum
- +1 yıl
hedefin ne?
Soran+1 yılİstanbul da üni istiyorum. En kalabalık olduğu için kesinlikle İstanbul. Ordada yalnız kalmam umarım
- +1 yıl
bence şu an yalnız kalmayı kafana takma çünkü lys ye 2 ay kaldı. sabrın sonu selammettir dişini sık çalış seneye güzel bir bölüm kazan o zaman çevren geniş olacaktır
Soran+1 yılİnşallah Canım ya içimi ferahlattın 😌
- +1 yıl
bak bende lise sonum sırf çalışabilmek için kalabalık olmayan bir okula gittim şu an çok yalnızım ama bunu dert etmiyorum tabi ara sıra yakınıyorum ama ne yaparsın. geçen sene çevrem genişti o yüzden çalışamıyordum ama bu yıl çalışıyorum. yani önünde aşılmaz bir duvar olarak gördüğün bu yalnızlığı avantaja dönüştürebilirsin kısacık bir süreliğine canım :)
Soran+1 yılBencede karşılığını alırız umarım bu yaptıklarımızın :))
- +1 yıl
tabiki sabredenin çalışanın Allah her zaman karşılığını veririr :)
Bende yasadim bu durumu zor oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl atlattın
+1 yılgit kura falan yazıl
00 Yorumla
+1 yılHerkes katıtsın pikniğe gidelim
00 Yorumla
+1 yılAynı sehirdeysek olabilir
00 Yorumla
+1 yılkendine iş bul.
00 Yorumla
+1 yılKIZLAR SORUMA BAKAR MISINIZ ÖNMLİ
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenle sevgili ol ama her gün isterim.
00 YorumlaSpora yazil
05 Yorumla
Soran+1 yılNe faydası olurki
Soran+1 yılBen arkadaş olmaktan bahsediyorum
Soran+1 yılPekala deneyeceğim
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerde oturuyorsun ki
05 Yorumla
Soran+1 yılKocaeli
Cevap sahibi+1 yılOkul falan yok mu
Soran+1 yılLise sondayım ancak okuldakilerle aram iyi değil
Cevap sahibi+1 yılHepsiylemi 😱😱😱😱
Konuşmayı dene :)
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Dışarı çıkarak
00 Yorumlahadi arkadaş olak :)
02 Yorumla
Soran+1 yılOlalım
ölme saķınnn !
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 510 cevap paylaştı. Ben de edicem ben de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUnide misin
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır lise son
Cevap sahibi+1 yılEger inancli biriysen ibadet ile ugras namaz kil oruc tut yani illa bu dunya degildir her sey omur arkadassiz da gecer zaten sen iyiye yoneldin mi doğru insanlar da seni bulur umarim. Herkesle arkadas olanlari goruyorum bir ise yaramiyor cidden oyle insnalar benden uzak olsun. Sen biraz cekingen biri misin yani rahat iletisim kuramiyor musun boyle bir sıkıntın var mı
dünya geniş yaşa ya
00 Yorumla
+1 yılarkadaş olalım :)
00 YorumlaSon care et
00 Yorumla
+1 yılyapma öyle şeylerr
00 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi