https://hizliresim.com/0naygD
Tam 25 yıllık şarap bu, artık içicem ziyan oluyor vitrinde. Nasıl açıldığını bilen varmı?
Tam 25 yıllık şarap bu, artık içicem ziyan oluyor vitrinde. Nasıl açıldığını bilen varmı?
(Tirbüşon yoksa işin biraz zor Tirbüşon olmadığını varsayarsak eğer tavsiyemi dikkate alabilirsin) mantarın üzerindeki folyo sökülür, şişe ters çevirilir ve dibine olabildiğince güçlü vurulur. şişe düz çevirilerek mantara bakılır, bir milim bile kıpırdamadığı görülür. bu esnada cesaret kırılmamalıdır. şişe tekrar ters çevirilir ve vurma işlemine devam edilir. 20. darbeden sonra tekrar mantara bakılırsa yerinden bir milim kadar oynadığı görülür. yaklaşık 10-15 dakika mütemadiyen vurma işlemine devam edilirse başarıya ulaşılır. (Azimle sıçan mermeri deler)
Haha yoruma bak ya 😄 Bendeki bu şansla değil mantarı açmak şişeyi kırarım
Tecrübeyle sabit 😅😅
İnternete şarap nasıl açılır yaz videolu anlatım var
o gördüğün şampanya yani diğer ismiyle köpüklü şarap oluyor neyse 25 yıllıksa nasıl saklandı bilmen lazım eğer dik duruyorsa muhtemelen bozulmuştur yani denemeden içme
açma şekline gelince jelatini soy teli gevşet az salla mantarı yukarı doğru it pupps açıldı
Vitrinde dik duruyordu genelde şimdi açınca çok patlarmı halılar mahvolmasın 😄😄
yani köpürüp taşacağı kesin ama çok sallamazsan köpürmez gücün yetiyorsa sallamadan ac mantarı buralaya buralaya bide kaç senedir dik duruyor
20 senesi dik durarak geçmiştir muhtemelen. Annemin nişanından kalma bu Avusturya'dan yollamışlar annemde içmez asla içki sakladı süs gibi
içme kadının aksesuarını bozma ille içcem diyorsan git 18 tl köpek öldüren al evin ya da dert alan vardır o süper dert alır :D
Nerde satılır o kafa bulmuyosun dimi benimle 😄
ne kafa bulcam kız dert alan şarabın ismi hep içiyo arkadaşlar ismini her duyduğumda gülerim marketlerde var mahalle marketlerinde olur
Burda hiçbir market içki satmıyor tekel yerlerden bulabilirim sanırım
ben gönderem sana sıkıntı yok
Cevap
21Cevap
Tirbişon yeterli. vida sokar gibi mantara sok ve çek.
Yoksa tornavida al ve aşa doğru yavaşça vur. oda işe tyarar.
Şarapların özel açacakları oluyor ancak onla acabilirsin
tıpanın köşesine eğimli bir şekilde kapı anahtarı sok ve anahtarı tıpa ile birlikte döndür tıpanın yukarı dogru çıktıgını göreceksin
soy kabını tırbusonla ac
Tırbuson ne ya
Nerden bulabilirim bunu cinayet aletine benziyor ayrıca
tekel bayiilerde falan bulabilirsin yanlarını agzına dayıyosun sisenin o sivri ucunu sevirip tahtaya takıp cekiyosun
sen ziyan olma şaraba bir şey olmaz.
Bacım o bayatlamıştır. İçme ölürsün.
satışa çıkar iyi para edebilir.
Ziyan oluyor ne demek lan sat bana sat.
Açmaağğ bir 25 daha dursun
Ohoo sonra napıcam
şarap değil şampanya o
getir kanka hem acariz hem demleniriz
madem 25 yıllık içeceğine sat. iyi para eder
Bunuu alırlarmıki gerçekten
bana sat bunu
Napıcaksın ki bunu 25 yıl geçmiş aradan