Aile & Toplum Bu şarabı aldım nasıldır sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Az önce tekele gittim doluca alıcaktım ondan kalmamıştı kadında dedi bu iyidir 1 litresi i 60 TL ye aldım kör falan olmam dimi? Bu şarabı aldım nasıldır sizce? Cevapla Fal Soruları Kadın Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
LucySkyDiamonds Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Türkiye fiyatları bilmem pek bu markayı da denemedim ama Kıbrısta 60 tlye gayet güzel şaraplar alabiliyorsun yani. 0 0 Yorumla
victoriiaa Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl Kötüdür knks 60 liralık bir şarap zevk verirmi sence 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İade etsem geri alırlar mı hiç içmedim Yorumla victoriiaa +1 yıl Almazlar bence adamda elimden çıkarmaya çalışmış Yorumla Soran +1 yıl Ay Allahın belaları içmeye korkuyorum Yorumla
hazretiPRENS Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Bir yudum içtim elektrikler kesilmişti Mdmmdks şans yok ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tadı kötü zevkiz bir seçim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne yapıcam iade alır mı sence Yorumla Soran +1 yıl Kör olmam dimi Yorumla
spespe Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Arkadaşına hediye et 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla spespe +1 yıl 60tllik şarap pek içilesi olmaz genelde. Hediye et jest olsun işte Yorumla Soran +1 yıl Şimdi içsem kör olmam dimi Yorumla spespe +1 yıl İnşallah olmazsın kardeşm Yorumla
ByPoseidonn Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 711 cevap paylaştı. Köpek öldüren 0 6 Yorumla Soran +1 yıl İade etsem geri alırlar mı Yorumla ByPoseidonn +1 yıl Bilmem tekelse alabilir ama marketse almaz Yorumla Soran +1 yıl Şimdi içsem bir sıkıntı olur mu Yorumla ByPoseidonn +1 yıl Yok canım ne sıkımtı olucak sadece tadı biraz ekşimsidir buruk hepsi o Yorumla Soran +1 yıl Evet Şu an içiyorum tadı biraz ekşimsi fena değil sadece kalitesinden dolayı korkuyorum biraz Yorumla ByPoseidonn +1 yıl Bir şey olmar için rahat olsun keyif veren bir tat yok hepsi o Yorumla
bebek825372527 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Kötü Kötüü 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Daha önce içtin mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Türkiye fiyatları bilmem pek bu markayı da denemedim ama Kıbrısta 60 tlye gayet güzel şaraplar alabiliyorsun yani.
Kötüdür knks 60 liralık bir şarap zevk verirmi sence
İade etsem geri alırlar mı hiç içmedim
Almazlar bence adamda elimden çıkarmaya çalışmış
Ay Allahın belaları içmeye korkuyorum
Bir yudum içtim elektrikler kesilmişti
Mdmmdks şans yok ki
hiç içmedim bunu bilmiyorum
Tadı kötü zevkiz bir seçim
Ne yapıcam iade alır mı sence
Kör olmam dimi
Arkadaşına hediye et
Neden
60tllik şarap pek içilesi olmaz genelde. Hediye et jest olsun işte
Şimdi içsem kör olmam dimi
İnşallah olmazsın kardeşm
Köpek öldüren
İade etsem geri alırlar mı
Bilmem tekelse alabilir ama marketse almaz
Şimdi içsem bir sıkıntı olur mu
Yok canım ne sıkımtı olucak sadece tadı biraz ekşimsidir buruk hepsi o
Evet Şu an içiyorum tadı biraz ekşimsi fena değil sadece kalitesinden dolayı korkuyorum biraz
Bir şey olmar için rahat olsun keyif veren bir tat yok hepsi o
Kötü Kötüü
Daha önce içtin mi
İyi yaptın