+1 yılhemşerim haklısın amma suç hem bizimkilerde hemde bunların ortalıkta dolaşmalarına izin verende. gariban olan lar zaten kamplarda. parası olanlar şehirlerde.. biz nefsimize hakim olsak hiç bir sorun olmaz. lakin insanoğlu dara düşmeye görsün. hemen kanıbozuklar peydah olur dibinde. reyhanlida bahçeli bir evimiz var. kolu komşu herkes suriyelilere verin iyi para verirler falan vs. tanidik yerli biri olsun bedava veririz ama suriyeliye asla diye düşünuyoruz. yani anlayacağın insanin gözünü para bürümeye görsün. uçkurunada düşkün ise vay haline karşıdakinin. neyse konu uzar gider. bide bu gözle bakmak lazım. ama düşene tekme atmak değil yardım etmek gerekir.
22 Yorumla- +1 yıl
eyv.@By3urak
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim bir kaynım var. 27 yaşında abartmıyorum çocukta bildiğin Kıvanç Tatlıtuğ yakışıklığı var. Gel gelelim henüz evlenemedi. Neden mi? Bizim kızlar kendisini kaf dağında görüyor. Burunları düşse eğilip yerden almazlar. Şimdi ciddi ciddi suriyeli bir kız denk gelirse evlenmeyi düşünüyor.
00 Yorumla
+1 yılBenim de anne tarafı hataylı. Gittiğimizde gördüm yani çok fenalar gerçekten. Teyzemler de dedi, çoğu komşusunun kocasını ayartmışlar, bir de bahaneyle evlere gidip milletin kocasını ayartıyolarmış. Erkek suriyeliler Türk kızları güzel değil filan diyomuş. Kısacası dağdan gelmiş bağdakini kovuyorlar gibi bir şey.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbak ne anlatıcam
bir tanıdığımız hatayda. suriyeli kızlar güzel olurlar. suriyeden gelenler çadırdakilar öellikle 100 dolara seninle evlenmeyi kabul ediyolarmış. eş olarak evine gelmeyi kuma olarak . doğru yani haklısın27 Yorumla- +1 yıl
nuamara var mı? ben de evlenmek istiyorum. yaz lütfen bana.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
hatay türkiye nin en medeni bir kaç şehrinden birtanesi...işim dolayısı ile gidip geldiğim hataya her gitmem de bir kez daha hayranlık duyuyorum...ancak ne yazık ki bu güzel şehrin en kötü yanı suriyenin sınır komşusu olması ve son zamanlarda yaşananlar dolası ile suriyeliler ile dolup taşması... hatay ın kızları gerçekten çok güzeller ve oldukça bakımlılar...bence onlar sizin güzelliğinizi kıskanmış olduklarından böyle şeyler demişler takmana gerek yok ;)
10 Yorumla
+1 yılkeske rus ya bu durumda olsaydi d arus kizi cok olsaydi :) suriyelileri tebrik ediyorum bizim turk kizlari evlenmesin hala bekleyin siz 30 28 yası sonra da suriyeliler neden boyle azgin dersiniz alakasi yok biz evlenmek istiyoruz ama bizim kizlar luks hayata kaciyor
10 Yorumla
+1 yılKardeşim ailesini seven ALLAH'tan korkan kendini bilen hiçbir erkeği hiçbir kadın yoldan çıkaramaz... Benim hiçbir kız arkadaşım olmadı hala da yok fakat Kendime saygım ve ALLAH'a korkumdan aklıma bile gelmiyor böyle şeyler zihniyet ile alakalı.
40 Yorumlacok katisin ordakilkercanlarindan olmus kardeslerinden yurtlarindan kovulmus sen neyin pesindesin ,keske onlara yardim edebilsem,siz hataylilarda az degilmissiniz .onlarin acizliginden istifade kiralari cok fahis fiyata yükseltmissiniz ,el insaf yani
00 YorumlaBiz onlara yardim ediyoruz, Böyle nankörlük ve kötülük yapanlari hic acimadan gönderceksin geriye.
Gecen haberlerde gördüm sinirin orda bizim Polisleri dövüyorlarmis. Insan gibi davranmiyanlari postalacaksin geriye.
Saygilar.20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet bu olay gerçek mahallede Hataylı biri var ve Hatay'dan Suriyeili arap hatun getirdi 2. eş olarak. Hatta gitmiş güzelini seçmiş gözler falan da mavi kızı yaşında ve onunla yaşında oğlu var oğluna alaydı bari. Her ne kadar müslüman ülke görünseler de baskıdan, zorla kapatılmalarından, özgürlüklerinin kısıtlanmalarından dolayı böyleler ve tekrar Suriye'ye gitmek istemiyorlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle başa bela oldular
+1 yılArkadaslar çok güzel ahlak edebiyat konuşuyoruz da Kızlarımızın kaprisli tripli ve erkekleri cileden çıkartan tavırlarıyla Türk erkeklerinin nasıl canlarini yaptıklarını hiç konuşmuyoruz arap kızına laf atmak işin kolay tarafı arap kızı yetiştirilir ken erkegini mutlu etmek üzere eğitilir ve her arap kızı erkeği mutlu etmek üzere donanimli ve bilgilidir mutlu olmak istiyorsan al nikahına var hayatın tadına ne çekeceksin nazini kaprisini
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 748 cevap paylaştı. Vallahi suriyelilerin bu davranışları savunacak değilim. En başından alınmamalıydı içeri. Fakat belki bu sayede azıcık türk erkeğin değeri bilinir diyorum :)
14 Yorumlaheee sızın evde 2 3 guncuk mısafır olabıler mıyım nolaaaar :( benı alsın onlar ver benı onlara ınsanı yardım paketının kralını yapmıs sayılırsın :D
13 Yorumla
Soran+1 yılya ne oluor dayak mı istiyon
+1 yılsuriyeli kadınlarda kadın neden olumsuz düşünüyosunuz bütün kadınlar güvenlik ve rahat ister onlarda bunu bulduklarında evlenirler alan razı veren razı
10 Yorumlaben bir kuma arıyorum arkadaşlar eşim hasta bende bana bakacak yani çalışıyorum en azında yemeğimi yapacak evimi çekip çevirecek birini arıyorum lütfen bana yardım cı olun bana kuma bulacak biri bana yaprak-123456@hotmail. com dan ulaşsın bulanı da onutmam
00 Yorumla
+1 yılhanımlar evvela kocanıza sahip çıkmak istşyorsanız biraz ilgi gösterin adamlara türk erkekleri türk kadının kaprisinden bıkmış durumda ve globalleşen dünyada unutmayınki ilişkilerde globalleşiyor rakibini çok biraz özeleştiri yapmanın kimseye zararı olmaz
00 Yorumla
+1 yıltürk kızlarına çirkinsiniz mi diyolar asıl arap kızları inanılmaz çirkindir. 1000 arap kızı arasından belki o da çok az bir ihtimal güzele yakın çıkar gerisine bıyık sakal çiz bildiğin erkek olur.
13 Yorumla- +1 yıl
Arkadaslar alci boya olduğu sürece cikinide güzel olur güzellide kendini bozar boya fabrikasi saolsun örettime devam.
Aile & Toplum konusunda 403 cevap paylaştı. hükümetin yaptığı en büyük hatalardan biride bu ayıkla pirincin taşını bakalım kendi aç insanına bakamaz suriyeden gelenler için 1 milyar dolar kendi bütçemizden harcıyoruz
20 Yorumla1 mılyon nasıl sıgmıs hataya hiç iyi olmadı kucak açmamız iyilikten maraz doğuyor erkeklerde hovarda olunca olan kadınlara oluyor
14 Yorumla- +1 yıl
o taraf nere anltalya ise sıcrıyamazlar rus kızı forover :D
+1 yılyha gazi ailelerinde 391 TL O ŞEREFSİZLERE 600 dolarmı ne veriyorlar adeletsizlik aslında almıyacan memleketi sıçıp batırıyorlar
20 YorumlaNamazında niyazında evine ve kocasına bağlı kalacak bir Suriyeli varsa bana yönlendirin. ;) ya da ben Hatay'a doğru bir uzanayım en iyisi. :)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 792 cevap paylaştı.
+1 yıleğer eşler giderse eşlerde suçlu bu durumda zaten 100 tl ye ihtiyaç karşılayan çok yani ben anlamadım neden sadece kadınlar suçlu giden suçsuz
23 Yorumla- +1 yıl
adam dediğin ırklarla ilgilenmiyorum fazla aşağı bir ırk kalıyor benim için o sınıf.. o nasıl bir tabir ya doyurmazsan çekilebilirsin
+1 yılvalla sana şunu söyleyeyim osmaniyede oturuyorum inan suriyeli kızlar Türk kızlarından daha alımlı daha bakımlı
00 Yorumlatayyip piçi bu soysuz mk araplarini getirtti türkmenleri getirmedi piç bu arsplar gittikleri yrde huzursuzluk cikarirlar elimden gelse hepsini büyük bir zevk ile yok ederim pislik nanköler
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 320 cevap paylaştı.
+1 yılOnları yerleştirip vatandaşlığa geçirip oylarını kullancaklar :D
02 Yorumla
Soran+1 yılkorkumuz o
- +1 yıl
ölümden korkmak gibi ne kadar korkarsan kork ölüceksin burdakide aynı mantık.
+1 yılyan tarafta anltalya daki ruslar varken kim takar suriyeli mültecileri :D
ayrıca suriyedeki kızlar türk kızlarına laf edicek durumda değil gitsinler moskovada alsınlar alalbiyorlarmı .D01 Yorumla
+1 yılAllah askina milletimiz cok ahlakli ya
Ahlak millet , dil din , ırk gozeten birsey mi?00 Yorumlagazi maşından fazla maaş alıyorlar.Kaldılar başımıza.Daha da gitmezler.
00 Yorumlazaten anlamıyorum devlet kendi vatandaşına bakamıyor onlara kol kanat geriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılruslar ne demiş " türk kızlar kocayı, türk erkekler parayı tutmayı bilmiyor"
suriyeliler de çözmüş demek ki. bu desteklediğim anlamına gelmez, acımasız gerçekler23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltüm dünya dururken sadece ruslar mı paragöz :D
Cevap sahibi+1 yılkıskanmayın bizi :P
nankörlük yapıyorlar.güney bölgelerde toplum yapısı alt üst oldu.
01 Yorumla- +1 yıl
onlarda Rus kadınları gıbıler gördüler memleketın güzellıklerını kabak çıçegı gıbı cıbıl cıbıl dolasarak erkeklere yamanmaya calısıyorlar asılan kadında kabul eden adamda karakter yoksunudur ... kadın kadınlıgını bılecek adam adamlıgını .. sımdı bır bır komsusuyla aldatanlar oldugu sürece elın adamı nasıl bakmasın hazır ayagıyla gelene dımı :)
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılyazın hataydaydım adres sorucam hep suriyeli cıkıyodu kendi ülkemde bana adres tarif ettiler zoruma gitti
20 Yorumla
+1 yılhatayın ergenleri yaşadı desene her akşam bir suriyeli :)
zaten niyetlilerde
kötü durum erkekleri acısından00 Yorumlavalla bilmiyorumda bir tane suriyeli varsa hemen evlencem eşim vefat etti bir türk bayan bullamadım neden çocuklarım var diye bence suriyelilerle evlenmek bizim türk kızlarına mustak olur
10 Yorumla
+1 yılonları tükürüğünüzde boğmayı deneyin kimin evinde kime atarlanıyorlarmış
02 Yorumla
Soran+1 yılsorma sorma
+1 yılo mülteclilerden ülkenin 4 bir tarafına lazım abla... Erkekleride düsünün biraz.. Kocalarının kıymetini bilmeyenler tutuştu tabi... İyi olmuş... Zerre kadar üzülmüyorum... Erkeginize sahip cıkıp mutlu ederseniz bir yere gitmez zaten...
15 Yorumla
Soran+1 yılyuh yani gıcık
- +1 yıl
işine gelmeyen kızlar nasıl eksiyi basmış :))) Allah iste Allah sopası yok kurban oldugumun)))
Sizlerde elinizden kaptırmayın değer kıymet bilin. Birazda ukraynalı mülteci istiyoruz :)) yetkililere duyurulur
11 YorumlaGüzlim antakya vallahi gzük oralara dertleşelm mi bşraz evli msmn
00 Yorumlainsan diyecek bişybulamıyo nası bir ulke olduu burası yaa
00 YorumlaBende iskenderundayım gerçekten haklısın çok ahlaksızlar ama bence onlar artık gitmezler.
00 Yorumlabu haftasonu hataydaydım. bir tanesine bile denk gelmedim.
11 Yorumlayapacak bişi yok.. sen ve eşin ahlak konusunda taviz vermesin,, gerisini salla.. Şu saatten sonra suriyelilleri engelleyemezsin
00 Yorumlaben 35 yaşındayım maddi sıkıntım hiç yok sadece inançlı ve Allah korkusu olan ben yakışıklıyım bana birazda yakışan bir baynla evlenmek istiyorum
00 Yorumlanamuslu dininde bütün iyi bireş olsun sonsuzakadar onu mutlu edeceğime güvensin ben mülümanım kendine güvenen suriyeli kız olsun
00 YorumlaBende hataydayim la bendemi sorun var yoksa bir tanede suriyeli kiz bana bakmadi tipsizde degilm nerde yanliş yapiyorum Acaba... :)))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkatılıyorum ve nefret ediyorum ! memleketimizi bozdular
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbana birkaç tane suriyeli kadınla konuşma fırsatı versinler ben hesap sorarım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılAbartma ya hangi dilde konusuyor kocanızı elinizden alacaz diye 😀
00 Yorumla
+1 yılBir türlü gidemediler resmen ülkede ben multeciyim bu nasil is
00 YorumlaBunlar nasıl insanlar savaşta bile hamile kalıp çocuk doğura biliyorlar
00 Yorumlakimmis bu kizlar cok merak ediyom bende aliyim bir adet :D
00 YorumlaBn cemil isdanbulda bir kıZla evlenmek isdiyorum yardımcı olur musunuz
00 Yorumla
+1 yılSuriyeli bayan araniyor bir evlenmek icin birde bakici yasli kadina yatacak yer var05393745784
00 YorumlaCok lafagerek yok
Her insan kendi
Kişiliyinden sorumlu00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiçmi rus kızı yok orada ya birtane getirin bitane erkek orda suriyeylilere bakmaz : D
00 YorumlaÇirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır
00 Yorumla
+1 yılYakında sektir olup giderler !
00 Yorumla
+1 yılkodumun çocukları*ip gitsinler ülkemizden
15 Yorumla
Soran+1 yılgitmezler bunlar
- +1 yıl
e vatandaşlık ikamette alamazlar ne halt yapacaklar neyle geçiniyorlar
Soran+1 yılkoca arıyorlar
- +1 yıl
kadınları uyarın kocalarına sahip çıksınlar o zaman
+1 yılHemen hataya gidelim adres versene 😁
20 Yorumlasittnsene gtmez onlar artk kapaa attılar bıkere
02 Yorumla
Soran+1 yılallahın belaları
hataya bilet kaç kuruş !
03 Yorumla
Soran+1 yılya dalga geçmeyin be
Allah fırsat vermesin ya
00 YorumlaOnlar donmez geriye sevdiler burayi :)
00 Yorumlacidden erkekler onlar mı gidiyor?
01 Yorumla- Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat