Ülkemizde son 6 ay içerisinde 225 bin Suriyeli doğum yaptı

ha bire ürüyorlar aralıksız şekilde bedava vatan ekmek su kalacak yer devletin başı başka devletin vatandaşına bakıyor kendi vatandaşlarından da sadece zengin olanlara bakıyor
Ekmek su para devletten e geriye bir o iş kaliyor sksmek ama biz esşek gibi calisiyoz aksam eve gelince hatunula cocuk yapacak halmi kalıyor mk😂
Dünya tehlikede nüfus artışından dolayı bunlar.. bilim adamları bu kadar insanı nasıl doyuracaz nereye sigdiracaz su kaynaklari tukeniyor bunlar anca şey yapsinlar
Ülkede yakında Türk ırkı diye birsey kalmayacak.. valla bizden iyi geçiniyorlar.. zaten rte ye oy lazımdı..
Cevap
8Cevap
Ya 15 yaşından evleniyorlar ben birisin sordum kızlar 14 yaşında evleniyor erkek 15 yav nasls bişey bu
Ve o rakam Turkiyedeki 11 ilin nufus toplamina esitmis.
Suriyelileri bu ulkeye sokaninda suriyelilerinde *mk
Yok... vatanını toprağını terk etmiş. Evladını karısını dilendirip keyif çatan adamın taaa IQ...
Çoğalmaya çalışıyorlar nesilleri için heralde
Evde çok durmaktandir
Onlar kurnuyor ciftlesip
; )))))
Millet s*kiyor, çilesini biz çekiyoruz.
Size ne?
Ne diye karışiyorsunuz milletin özel hayatına?
Gitsinler ülkelerine o zaman buraya mülteci olarak geldiler başka dertlerimi yok tek dertleri yiyişmek
Allah bu hakkı elbet alır senden. Bu kadar kalitesiz insanlarsiniz işte.
32 milyar dolar harcandı daha ne hakkından bahsediyosun bu paraları nerden harcıyolar ben asgari ücretli işçiyim 1800 liraya götümden ter akıyo fabrikada bayramda ülkelerine gidicek kadar rahatsalar gitsinler madem
Yardım ettin diye şimdi böyle gözlerine gözlerine mi sokacaksın? Yardım ettin diye adamların özel hayatına da mı karisacaksin? Yardım ettin diye senin kölelerin mi olacaklar? Yardım ettin diye senden daha aşağı olarak mı görüyorsun insanları? Al başına çal yardimini. Senin götünden ter akıyor onların gözünden yaş damarlarindan kan.
evet evet gözlerinden yaş akıyor sen bunu onların ülkelerinde şehit olan askerlerimize ülkemizde nargile keyfi yapan suriyelilere sahilde kızlarımıza asılan ibnelere söyle
Herkes aynı değildir kardeşim. Hiç arkadasin oldu mu onlardan? Hiç tanidin mi? Ben tanıdım. bir müslüman olarak bu ülkemin onlara ettiği yardım benim için bir gurur kaynağı.
Korunmayi bilmiyorlar herhalde
Çöreklenmek için
akillica
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar