Dünyanın enlemi, güneş ışınlarının geliş açısı ile ilgili. Ekvatorda güneşten çok etkilenen esmer tenli insanlar yaygınken kutuplara çıktıkça güneş görmemeye başladıkla sarışınlık artıyor. Türkiye orta enlemlerde ne tam esmer ne sarışın. Mavi göz zaten genetik bir bozukluk orta çağda meydana gelmiş. Yani onu bunu bırakın dış görünüm insanın kılıfıdır, içsel güzelliktir güzeli güzel yapan. Türk kızlarının genlerinde Türk erkeğinin de genleri var, birbirinizi aşağılarken dolaylı yoldan kendinizi aşağılıyorsunuz. Ne gerek var bunlara
213 Yorumla
Soran+1 yılhayır güncellememde daha farklı birşeyden bahsettim ben orayı okumanı isterim ayrıca senii biliyorum hem güzel hem bilinçli birisin egoistte değilsin aradıgım şey bu.
- +1 yıl
Bu nasıl bir bilimsel açıklamadır ahhaa :D ya bir uzaylı dünyamıza gelse türkiyedeki insanlara bakmaz :D gider batı avrupaya yönelir bizim toplum genel olarak çirkin tabi güzelleride var
- +1 yıl
Güncellemenin de bir açıklaması var. Türk kızları egoistliklerinden bu şekilde mesafeli durmuyor erkeklere karşı. Bunu öğretiyor aileleri küçüklüklerinden itibaren. Kadın üzerinde büyük baskı olan ülkelerden biri Türkiyedir. Kendi kız kardeşin olduğunu düşün veya komşunun kızını akrabanı tanıdığını düşün kılık kıyafetinden evden çıkacağı gireceği saate kadar her şeye karışılıyor. Kadının gülmesine bile karışıyorlar bu ülkede neymiş yüksek sesle gülmeyecekmiş. Tenhada geziyorsa tecavüze uğruyor kadınlar bu ülkede. Kadına bakış açısı bu kadar dar ve baskıcı babalar olmasaydı eğer kızlar da tanımadıkları erkeklerle tanışmak konusunda daha esnek olurlardı.
Soran+1 yılBu dediklerin tamamen eskidendi yok baskıcı ortam falan şu an gerçekten alakası yok gece istedikleri saatlerde de geziyorlar o tecavüz olayları sapıkların yaptıgı birşey ve hergün olan birşey değil bu avrupada da oluyor merak etmeyin ayrıca ben cok görüyorum geceleri izmirde vs dışarda tek başına gezen bağıran içip kusan bir cok kız o yüzden kimse bu ülkede baskı vardan bahsetmesin bana gerçekten bu yalanları yemiyoruz artık bu devirdeki kızlar o kadar masum değil snapchatimdeki kızların snaplarını gördükçe ben utanıyorum artık sen düşün.
- +1 yıl
@Wabi-Sabi ya ben bizim hem erkeğimiz hemde kızlarımızdan söz ediyorum sen kızlardan sadece bahsettiğimi sanıyosun
- +1 yıl
Benim yaşadığım yerde hala baskı var. Ayrıca sapık her yerde olabilir avrupada da olabilir sadece Türkiyede var demiyorum. Türkiyede daha çok var diyorum. Az dediğin olay senin bildiklerinden ibaret olabilir buz dağının görünen yüzüne bakıp konuşmamalısın. Bence içler acısı bir durumda Türkiye. Ayrıca masum değil falan demişsin de kimse masum olmak zorunda da değil bir açıdan bakınca. Herkes özgür memnun olmasan bile kimsenin eline koluna diline zincir vuracak halimiz yok. Saygı duymayı öğrenmek zorundayız. Sorunun başında ettiğin iltifatlar için de teşekkür ederim bana göre Türk kızları güzel, yani herkesten bir afrodit olmasını beklememek gerekir. Başka konularda iyidirler, yeteneklidirler. Güzel bakarsan güzel görürsün. İyi geceler. ^^
Soran+1 yılHepsi senin gibi olsa sadece akıl kısmında bile senin gibi olsalar emin ol bu soruyu yazmazdım bile : ) iyi geceler...
- +1 yıl
Dostum "Napalım? Uzaylıları gördük, buldukta bizi beğenmeyecekleri konu oldu şimdi." demişin bana ben sadece kızlardan değil erkekleride alarak dedim içine üstüne alarak bana laf çarpıtıyosun boş yere onu anlatmaya çalışıyorum
- +1 yıl
Uzaylılar deney için yakışıklı erkekler güzel kızlar alıp götürmek için dünyaya inse türkiyeye uğramaz bile :D
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılBencede öyleler
13 Yorumla
Soran+1 yılaynen
- +1 yıl
Birde kabul etmiyorlar
Soran+1 yılküfür ediyorlar oysaki ben onlarla güzel güzel konusuyorum
Bence çirkinlik fiziki olarak yok ama karakter olarak var o egoist kısmına imzamı atarım kesinlikle inanılmaz bir egoları var ve tek önem verdikleri şey karşılarındaki kişinin tipi kesinlikle iç güzellik falan demeleri yalan samimi değiller üstünede egoistler o yüzden kalkıpta burda sana kötü birşey dememiz doğru olmaz malesef...
21 Yorumla
Soran+1 yılİşte anlatmaya çalıştığım şeyde buydu kardeşim aynen bunu anlatmaya çalışıyorum iki saattir.!
+1 yılKeşke sadece çirkinlik olsa.
Çirkin olunduğu kadar da ego var maalesef bunlarda11 Yorumla
Soran+1 yılondan da bahsettim kardeşim aynen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Padişahın kulağına Mecnun ile Leylanın sevdası gelmiş. Mecnununbu deli divane halini görünce de Leylayı merak etmiş. Yardımcılarıyla birlikte Leylayı görmeye gitmiş. Bakmış ki Leyla o kadar güzel biri değil. Çağırmış Mecnunu huzuruna sormuş ona neden onu bu kadar çok seviyorsun diye Mecnun şöyle demiş "Padişahım bir de onu benim gözlerimle görseydiniz"
Sonuç itibariyle kardeşlerim o sizin gözlerinize kalmış :)23 Yorumla
Soran+1 yılsorun egoist olmanız o zamanlardaki leyla eminim düzgün karakterli biriydi
Soran+1 yılinsanları sevin sadece
Acaba gen olabilri mi? Di mi yoksa nereden turuyorz cok mantikli kodumun neyse ay gotum sen cok mu yakisklisin guzellik gorecelidir s*kn lan su egoisti
34 Yorumla
Soran+1 yılhanfendi sarışın mavi gözlü spor yapan bakımlı biriyim evet güzelim bir kızdan daha güzelim yani türk kızlarından daha güzelim ama cok cirkinsiniz sizde ya
Soran+1 yılsen niye bu kadar sinirlendin ki şimdi görüşlerimede saygın yok türk kızı?
Soran+1 yıltamam bir sakin olur musun? güzelce tartışıyoruz şurda önce sakin ol bir
Ha simdi popün artsin diye soru soruyon onu da kopyalayip yapistiriyon ondan sonra baba benim neden popüm yok diyon olmaz kardesim herkes kendi popüsünü kendi yaratmali:)
12 Yorumla
Soran+1 yılkopyalamadım ama ezberledim biraz eh işte :)
turk kizlari cok guzel neresi cirkin? eli yuzu dogru artik kendi ulkenizin kizlarini yerden yere vurmayin rusuda sevin amerikayida avrupayida ama kizlarimiza cirkin demeyin kimse cirkin degildir bakan goz cirkin bakiyordur!!!
120 Yorumla
Soran+1 yılsen gene fena değilsin de geneli kötü
Soran+1 yılazeriler güzeller bakımlılılar zaten onlara lafım olmaz benim gözlerinize ölürüm ben )
Soran+1 yıltürklükle bir sorunum yok canımı bile veririm hem azerbaycana hemde türkiyeye sadece tek istediğim biraz bakım ve karakterlerinin iyi olması o kadar bana gelen yporumları okursanız egoistten kastımın ne oldugunu anlarsınız ben kibarca konustukca küfür ediyorlar hala
Soran+1 yılbirazda acımasız olmak lazım yoksa anlamıyorlar canım malesef :)
Soran+1 yılbir garipler valla
Soran+1 yılzaten bir kez fotografımı koydum mesajlar gelmeye başladı cevap atmadım sonra fotografımı kaldırmak zorunda kaldım bazıları fake bile dediler face adresimi ve instagramı aşagı koyunca geri pardon demek zorunda kaldılar o yüzden bende kaldırdım kafamı ağrıttılar.
- +1 yıl
Sürgün mü ederler o zaman bende böyle bir başlık açayım bakayım nasıl ediyorlarmış :D çok merak ettim napcaklar :D
- +1 yıl
Ben ne bilirim bir ben vardir benden iceru. Gorsem seni helak olurum gormesem helak. Payin sadasi gelsede sen hic gelmesen biri beni durdursun:) la gardas bak bizim de guzel kizlarimiz varmis kiz bir yorum yazmis taa azarbaycandan cvp almis niye haksizlik ediyon kizlarimiza? dimi hanimefendicim?:)
- +1 yıl
Azerbeycanlı kızların güzelliğini ben rusyaya slav ülkelerine yakın olmasına bağdaştırıyorum
+1 yılPardonda siz ne kadar yakışıklısınız acaba? Beğenmiyorsanız Avrupa'ya gidin. Bütün kızları aynı kefeye koymak yanlış. Hem hatırlatayım çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır.
11 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle güncellememde bu konuyu zaten acıkladım orayıda okuyun ve ben bakımsızlıgın yanında gelen egoistliğe anlam veremiyorum onuda yukarda acıkladım bir bakın. ayrıca kendimi cok iyi buluyorum cunku ugraşıyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeter be birader şu soruları sormasın kimse. Aklınızdan da çıkarın şu işi, hiç mi başka derdiniz yok?
22 Yorumla
Soran+1 yılkardesim sormak istedim bir
Cevap sahibi+1 yılKimse buna ikna olmayacak hocam belli, yorma kendini. Yoksa söyleyecek çok şey var da boşver
- Aile & Toplum konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılAnnen bacin falan nereli kedi ulasamadigi cigere mindar dermis sen kendine yatcak kiz ariyosa ordan gelme
32 Yorumla
Soran+1 yılyok kardesim acıklama yaptım güncellemeye yanlıs anlasılmak istemem
- +1 yıl
Guncellemen daha rezil ucuz mali herkes alir burda islami ibanclar var onlar rahat gece 2 bira ismarla git evine seks yap
bilmem kendimi cok cirkin gormuyorum ama genelkemek yanlis
11 Yorumla
Soran+1 yılgeneli çirkin
Güzellik sadece sarı saç mavi gözmü. Birsürü güzel kız var çirkinde var ama genelleme yapamayız. Güzel çirkin dünyanın heryerinde var
11 Yorumla
Soran+1 yılkardeşim yaptıgım güncellemeyi bir oku daha detaylı bir acıklama yaptım oraya
+1 yılhem çirkinler hemde kriterleri yüksek manken gibi erkek arıyolar
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Gizli Üye(36-45)+1 yılLa amik sie git balkanlara
Dünyada Türkler İzmirde Güzel Kızlar 😉
Memleketimin her bir köşesinde güzelliği dillere destan kızlar var sen kimsin ki onlara laf söylüyorsun21 Yorumla
Soran+1 yılilginç bir yorum.
+1 yılBiri bunun erkeklisini paylasmisti intikam mi yoksa :D
11 Yorumla
Soran+1 yılben kalp kırmayı cok sevmem ama aklımdaki düşünceleri bu şekilde dile getirdim o arkadaşla bağlantım yok canım
+1 yılEvet ırk olarak da orta halliyiz yani siz erkekler de çok yakışıklı değilsiniz
12 Yorumla
Soran+1 yılama erkekler en azından egoist değil
- +1 yıl
Genel olarak konuşuyorsun birçoğu egoist
Gdhdu turk erkekleri de bakimsiz ve kadinlarini begenmeyecek kadar egoistler sonuc 1-1 dagilin
111 Yorumla
Soran+1 yılsanmıyorum
Soran+1 yılkızlar güzel olmak zorunda
Soran+1 yılerkeklerde güçlü gözükmeli yani erkekte güzellik aramak bence sacma
Soran+1 yılbizim kızlar spora gitmiyor afedersin belle göt nerdeyse birleşmiş durumda ve cinsel olarak kesinlikle isteğimi karşılamıyorlar bizim sucumuz ne
Soran+1 yılben her anlamda karşıladığımı düşünüyorum fiziğim iyi
Soran+1 yılbende türküm o yüzden bence coguda iyi türk erkeklerinin bakma sen
gen ile alakalı. tek tük güzel çıkıyor. bakım eksikliği de var tabii
11 Yorumla
Soran+1 yılmalesef bakımla yok egoistlik cok.
+1 yılzifiri karanlıkta herkes güzel takmayın bu kadar :/
11 Yorumla
Soran+1 yılgüzel yorum
+1 yılAmsterdam'la burayı kıyaslamam büyük mallık. Kusra bakmıcan
12 Yorumla
Soran+1 yılo niye
- +1 yıl
Orası dünyanın bir çok kentine göre özgürlüğüyle bilinen bir şehir. Değer yargıları çok farklı
Gizli Üye(36-45)+1 yılİbret aliyoru kardes Rus kizlarini gorup Rabim neler yaratmissin diyebiliyosak bu tr deki kezolar sayesindedir
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Fiziksel ozelliklerin cogu genlerle alakali zaten.
12 Yorumla
Soran+1 yılöyle
+1 yılarap geni olduğundan (suriyeli tarzı tipler işte)
13 Yorumla
Soran+1 yılyabancı ülkeden kız ithal edelim en iyisi
- +1 yıl
ya güzelleri var genelleme yapmamak lazım çirkin olanlarda işte üstte dediğim nedenden dolayı bence
Soran+1 yılaynen kardesim bende güncellemede güzel bir acıklama yaptım
Turk kızları cok guzel
11 Yorumla
Soran+1 yılöyle olsun
+1 yılTürk gozlorono gurbann :ddd
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D.
Umarım annen bir türk kadınıdır !
11 Yorumla
Soran+1 yıltatlım amacım yargılamak degil ama bakımsızsınız göçmeniz
Erkeklerde çirkin
17 Yorumla
Soran+1 yılerkeklerde güzellik aramak sacma güç aramak mantıklı o açıdan bakman yanlış
Soran+1 yılama şu yaptıgın yorum cok tahrik edici ben sadece bakımdan bahsettim sen ise fiziki bir görüntü üzerinden yorum yapıyorsun cok yanlıs cok kötü bir düşünce egoistlikten kastımda tam olarak buydu
- +1 yıl
Hem erkek hem kızında güzeli var çirkinide var ortası bu
Soran+1 yılanlamıyorsun bence
+1 yılGaliba..
110 Yorumla
Soran+1 yılöyle
- +1 yıl
Vermeyin kizlar buna djjfjcjc
Soran+1 yılvalla bende meraklısı değilim ama mecburum burda yaşıyorum :)
- +1 yıl
Ozamaann. aza kanaat etmeyene çok yok. Ayricası bunu yazarken bir brad pitt olmadığını da you know, we know😂 öptüm çok🙅🙆
Soran+1 yılbrad pitt ten daha iyiyim aksini iddia eden olmaz.
- +1 yıl
Şayet oyleyse senin adina sevinirim karşı cins. Yok degilse vay haline😂 sen hem turk kizlari begenme hem de mecbur kalinca nefessiz... Neyse oyle yani iste. Tabiki de respect sana. demem o ki beğenmiyorsan total turkish girl'leri hoş bir bey olma ihtimalin yuksek. I hope diyip sozlerimi noktaliyorum😂
Soran+1 yılpekala teşekkürler :)
- +1 yıl
Velhasılkelam... Keşke bu paylaşimi gizli kullanici olarak yapmasaydin da brad pitt kıskansaydi be cınıms🙅🙆
Soran+1 yılfotografımı kısa bir süreliğine koydugum zaman belki mesaj atarım görürsün
- +1 yıl
Sabırsızlıkla bekliyor idi...
+1 yılAnan fransız mı?
15 Yorumla
Soran+1 yılhayır tatlım göçmeniz
- +1 yıl
Tatlım deme haddini kimden aldın g. t
Soran+1 yılküfür etmen gerekiyor muydu? özrümü dilerdim cok egoistsiniz gerçekten
- +1 yıl
Egoist degiliz bu 1 sen önce bir gizliden çık sonra bize laf et bu 2. Türk kadınlarına önce iyi bir bak sonra laf et bu 3
Soran+1 yılgüncellememi bir oku
+1 yılsensın cırkın
11 Yorumla
Soran+1 yılpeki :)
alayı çirkin evet :p
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım