Alttan ala ala bittim tükendim artık, ben bu çocuğa ne yapayım?

1.5 sene oldu. Alttan ala ala bittim tükendim artık.Seviyorum hemde deli gibi kendimden çok.Onunda beni sevdiğini düşünüyorum ama artık kaldıramıyorum bazı şeyleri hani.Uzak mesafelerdeyiz tatillerde görüşebiliyoruz bir tek.Beraber olduğumuz zamanlarda hiç bir sorun dünyanın en mutlu çifttiyiz sanki.Ama ayrı kaldığımızda hergün bir sorun hergün bir tartışma.Eskilerden konunun açılmasınından nefret ediyorum ve bunu bilmesine ragmen konuyu oraya getiriyor sinirlenince sen eskiyi çok takıyorsun ben seni seviyorum bilmiyo musun diyo. ' ben seninle evlenicem , senden başkasına bakamam artık ' derdi dün bana diyo ki seni bırakmak asla istemem ama korkuyorum dünyanın binbir türlü hali var belki evlenemeyiz.Mesaj atmıyosun aramıyosun diyorum beni merak etme takma bana kafanı sen bana mesaj atmasan aramasan benim sana sevgim azalmaz diyor.İnanır mısınız boyum 1.65 40 kiloya düştüm artık herkes noldu sana çöktün resmen diyor. Giderken ağlayan sevdiğine yeminler eden adam gittikten sonra neden böyle oluyor anlayamıyorum . bana yardım edin :((
Güncellemeler
+1 yıl
Dün gece saatlerce konuştuk msnde sorunlarımızın ana sebebini , nasıl çözmemiz gerektiğini konuştuk ve çözdüğümüze inanıyorum. Defalarca sevdiğini söyledik , seni bırakmak istemiyorum belki evlenemeyiz kısmını sadece tepkini ölçmek için söyledim dedi, oda arkadaşı benim ortabirden beri arkadaşım o da benimle konuştu yanlş bişi düşünme diye .hüngür hüngür ağladı hatta ben onu ilk defa bu kadar kötü gördüm.Sizlere çok teşekkür ediyorum yanımda olduğunuz düşüncelerinizi paylaştığınız için.
Alttan ala ala bittim tükendim artık, ben bu çocuğa ne yapayım?