Arkadaşlıklarını kaybetmemek veya insanlara yaranabilmek adına çiftetelli oynayan insanlar fazlasıyla rahatsız edici değil mi? Dürüst olmak varken bu tür bir oyun niyedir anlayamadım gitti.
Var mı çevrenizde böyle maskeli balo katılımcıları?
İki yüzlü insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz, var mı çevrenizde böyle maskeliler?
insan ırkının en karaktersizi bunlardır. sana gelip yüzüne gülen, arkandan demediğini bırakmayan kişiliksizdirler. yüzüne karşı söylemeye cesaretleri yoktur bunların. seninle birlikte gülerler, sohbet ederler, sevmedikleri kişileri sana çekiştirirler. iki gün sonra o çekiştirdiği kişilerle kanka olup seni dışlayan kişilerdir. uzak durulması gerekir. insana aşırı derecede zarar verir. hayatın her döneminde insanın karşısına çıkabilirler. tanıyamazsınız bunları. çok iyi numara yaparlar.
Üzülüyorum. Düşünsenize, hiçbir zaman gerçekliği yakalayamadan ölecek insanlar onlar.
Asla istemezdim bunu. Benden de 2 tane mevcut, benim de ikiden fazla yüzüm var, ört bas ettiğim şeyler.. Ama hepsi kendimle ilgili, 2. Bir kişinin esamesi bile okunmuyor herhangi bir yüzümün kulaklarında.
Günümüzde herkes kendi çıkar ve kendi amaçları dogrultusunda bencilce yaşadıklarını düşününce birçok kişide bu maskeden olması muhtemel.. ve öyle iyi oyuncular ki hangisi maske hangisi gerçek yüzü fark edemiyorsunuz bile
İkiyüzlülüğünü ve bunu kasıtlı yaptığını çözünce eğlence malzemesi oluyor. Canım isterse farketmemiş gibi davranıp, istersem ne mal olduğunu ve yalanlarını kısa bir cümleyle yüzüne vurabiliyorum :)
Çevremde yok çok şükür, olanla da iş gereği 1-2 saat zorunluluktan olurum. Sosyal hayatıma almıyorum öyle insanları. Sadece kafamı rahat ettiren insanlarla iletişimim sıkı.
İki yüzlü insanların iki farklı okyanus olduğunu düşünüyorum,, bunlardan biri yaz aylarında sizinle oynayan,, diğeri ise kış aylarında hırçın dalgalara sahip olan,,
şereften yoksun insanlar artık umrumda değil.. var tabi ki böyle insanlar.. işlerine gelince istediklerini benden alsınlar.. neyse sinirlenmiyim.. böyle işte :)
En İyi Cevaplar