İki yüzlü insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz ? bazen hangi yüzüne tükürsem diyorum, sonra diyorumki o bile çok lan.
İyi akşamlar.
link
İyi akşamlar.
link
Aciz ve kişiliksiz insanlardır, dedikodu kazanı peşinde koşan aktivitesiz yaratıklardır. Benliğini bulamamış ya da bulup da kaybetmiş bölüm. Bu insancıkları gördüğüm anda hemen hayatımdan siliveriyorum, yüzüme söylemelere cesaretleri yok. Arkamdan ''sürtük'' deyip, yüzüme gelen acınacak kesim lan.
İki yüzlü insanların nesini beğenmezler anlamış değilim. Mis gibi iki tane yüz işte çevir çevir tükür
aşağılık demem o bir seviyedir bunlar olsa olsa çukurdur.bu tiplere açık açık konuşacaksın.bana hayrın yoksa sıkıntıda olma diyeceksin.yanlış anlama bencillik değil bu.menfaatçileri kovalamak için mükemmel bir yol bu.
Onlar olmasa bizim ne farkımız kalır la fasd
https://www.youtube.com/watch?v=F4sjuCAOx2QCevap
11Cevap
tükürük israfı :) çevremde bolca mevcuttur :) hiçbişi bilmiyor ayaklarına yatan işini başkalarına yaptıran falan :) ben tükürmeye kalksam vücumda sıvı kalmaz :D
Valla ben ömrümde tek yüzü olan bir insan görmedim :P
Realistçe.
Allah'a Havale Ediyorum Kardeşim .Benden Uzak Allah'a Yakın Olsunlar :)
Ben çok severim. Her insan iki yüzlüdür. Sütten çıkmış ak kaşık edalarına bürünenlerden nefret ederim.
Dünya'da 7 milyar insan, 14 milyar yüz var.Sadece bu sözü söylüyorum :)
İki mi? Cem Yılmaz'ın da dediği gibi: "Onun beşi çıktııı!"
İki yüzlü insanlar hep akrabalarımdan çıkar zaten arkamdan konuşup yüzüme gülen hainler
ben pek üstünde durmuyorum, seviyor aykaları vbler halbuki yüz yüze olunca nefretle bakıyorlar. Onlardan sürüyle var dikkat etmeli çünki 5-10maske taşıyabilenlede var.
ne düşüneyim çevremdeki insanlar hep öyle zamanla onlar gibi olmaktan korkar oldum.
THE END...
Düşünmüyorum birşey beynimi öyle boş insanlarla doldurmuyorum.
Acaba aynada hangi yüzüne bakıyor diye merak ederim
yukarı tükürsem bıyık
aşağıya tükürsem sakal
karar veremiyorum tükürmeye yazık
Tükürmeyle mükürmeyle işim olmuyor arada sırada canım sıkıldıkça yanıma çağırıp rezil ediyorum dövüyorum :)
Sadece iki yüzlü olsalar iyi artık bazı insanların kaç tane yüzü olduğunu sayamıyorum..
zor olmuyor mu 2 yüzünüde yıkamak ? 2 yüzüne de farklı maskeler takmak ? diyoruzzz
Keşke yalnızca ikiden ibaret olsa.
Uzak durulmasi gerektigini
noldu kim dellendirdi seni -.-
Tükürme nemlenmesin yüzleri (:
Hangisi gerçek yüzü ...
3 yüzlüsünü bile gördüm.
Sürtükler diyorum
nefrett ederim!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar