Bugün erkek kuaföründe tıraş oldum ve saçlarımdan bir süreliğine kurtuldum, fazla olmadan soruma geçeyim o halde;
Soru : Hiç bilmediğiniz bir ilçedesiniz, günlerden de pazar günü her yer kapalı genel olarak acilde saç ve sakal tıraşı olmanız gerekiyor aradınız taradınız hiç bir yerde erkek kuaförü yok zaman sıkıntınızda var mutlaka olmanız gerekir bu tıraşı en sonunda bir bayanın kuaförünü görüyorsunuz :)
Kuaförün camında şu yazı var ''ERKEKLER İÇİN SAÇ VE SAKAL TIRAŞI YAPILIR''
kuaförün kapısından içeriye giriyorsunuz bir bakınıyorsunuz erkek yok sadece bir bayan var buyurun diyor.. Siz saç ve sakal tıraşı olur musunuz yoksa teşekkür eder gider misiniz :) :) #pilavüstü#birbayanerkeğitıraşedebilirmi?
Şimdiden fikirleriniz için teşekkür ederim ayrıntılı yazarsanız görüşlerinizi sevinirim :)
Bayanlar sizde fikrinizi iletin ne düşünüyorsunuz merak ediyorum bu konuda :)
Erkekler, bir bayana saç ve sakal tıraşı olur musunuz ve bunda bir sakınca olduğunu düşünüyor musunuz (detayı okuyun)?
hiç kadın doktora gitmedin mi. hiç kadın öğretmen, kadın avukat, kadın şöfor vs görmedin mi. sonuç ta kuaförlük de bir meslek olduğuna göre ve bu bayan da bu işi yaptığına göre bir sakınca olmamalı. İnsanları sınıflandırmamak ve herşeye tereddütle bakmamak gerekir. ama malesef bizim toplumumuzun genel özelliği bu işte yapacak bişey yok
Ben tercihg ederim nedeni çok basit çünkü bayanlar el sanatı işlerinde erkeklerden 10 kat daha dikkatli.. Kaldı ki ayrıca bayanlar erkeklere yakışacak sitilide erkeklerden daha iyi değerlendirmektedir.
Ben Isveçte yaşıyorum. Burada bayan erkek salonu ayrı değil. Bir yerde. Ve Kuaför bazen bayan, bazen erkek oluyor. Her iki cins için hizmet veriyor. 4-5 yıl önce ben çalışıyordum kuaförde. Erkekler geliyordu, ustamla ben de hizmet veriyordum. Yani burada dediğin şey çok normal
zaten benim bazı arkadaşlarım var , bayan kuaförüne gidip saçlarını kestiyorlar , fakat bayanların sakal traşı yapacağını sanmıyorum ama bilseler ya da isteseler diyim daha doğru olur , yapacaklarını düşünüyorum..
ben şahsen bu durum da keyfim isterse , bayan kuaförüne saçımı kestirebilirim , hoş bende tam sakalda çıkmıyor oda var :D
ahahha oda iyiymiş aga bende hayvan gibi fışkırıyor sakal haklısın bu arada bir erkeğin dayaması var bir de bayanın kibarca saç tıraşı var bence bayan daha iyi olur :D :D
Dünyanın en iyi aşçıları hep erkeklerden çıkıyor koca göbüşlü tontoş amcoşlardan çıkıyo ama hep kadınlar yemek yapar onlar yapabilir vs gibi bir algı var.. Bu ve bu gibi saçma kalıplardan sıyrılın erkeklerden daha iyi traş eder muhtemelen ::::D
Çok traş oldum ben kadınlara. Avrupada da Amerikada da erkek berberlerinde genel olarak kadınlar çalışıyor. Yurtdışında bulunduğum sürece hiç erkeğe denk gelmedim ben en azından. Tuhaf bir durum değil, olmayacak şey de değil.
Rusya da bütün erkek berberleri çoğunlukla kadındı ve maalesef çok traş oldum onlara.. Hatta o zamanki sevgilim de berberdi. Maalesef hepsi berbat kesiyorlardı. İyi ki sünnet işine el atmıyorlar.
Ustam sonuçta iki şekilde de kıl tüy değil mi? Hem bayanlarında bıyıklarını alıyorlar😉😉 bıyık hepimizin problemi sonuçta 😂😂 he ben olsam bayana gitmezdim. Bana ters gelir öyle şeyler.
Yurtdışında bir çok Unisex kuaforde bu işi kadınlar yapıyor. . bizde olabilir tabii, yalnız kadının da işi zor. Türkiye de berber erkek mekanidir çünkü
Kanka dedim ki prensler hep atlı oluyor , atlı prenslerden zengin babaları kral felan. Bu seferde dedim ki param yok pulum yok bu devirde prens olsa olsa eşşekli prens olur dedim koydum :) ama kötü olan , her tartışmaya girdigim bel altı vuruyor, galip geliyorum. Mesela sabah kiz eşeğin s. iki dedi, geçenlerde essek dediler yani o yönden kötü hep bel alti vuruyorlar iyi koz verdim ellerine :))
Al iste hep bel alti bunlar knka sallıyom zaten de bazen ağır oluyor bazi kelimeleri cinselliğe bile sürüyorlar:) eşsekle beni yani bak şu an bile yazamiyorum sen düşün ;)
askerliğimi yaparken dediğin duruma benzer bir durumla karşılaşmıştım ve erkek kuaförüydü ama traş yapan bayandı ve gayette güzel işini yapıyodu ilginç karşılamıştım ve çok hoşuma gitmişti
işinde başarılıysa cinsiyetin ne önemi var? işinde başarılı olup olmadığını da denemeden bilemezsiniz. belki erkek kuaförünüzden daha iyi bir uyum yakalayacaksınız, önyargılı olmayın.
Okadar aradıysam olmam gerekiyor demekki bir şekilde traş olurum evet sakalda saçta en fazla yapamazsa istediğim şekili 3 numaraya vurun derim takıntılı Değilim o Yüzden sorun olmaz :)
sakalın çıkış yönü vardır bayanların el becerileri kesinlikle çok güzel ama boyun altını örnek verirsek alttan yukarı jileti vurması kıl dönmesine sebep olur
Olirum neden olmayayim. gayet normal bisi bana gore. benim icin onemli olan trasimi yapanin cinsiyeti degil isi ne kadar bildigi. erkek sacini tras etmeyi biliyorsa hicbir problem yok demektir...
Sevgilimin kolu kırıldığında traş olamıyodu bana da hiç güvenmiyodu aslında çünkü elimin ayarı hiç yoktur. Başka çaresi de olmadığından ben traş etmiştim. O an öyle hareketsiz ve nefes almadan duruyordu ki anlatamam ahsjsb
Çıktıktan sonra iyi ki buraya gelmişim dedim hatta, çünkü bulunduğum yerde tüm erkeklerin saçı apaçi gibiydi. Muhtemelen orada erkek berberine gitseydim sonum onlar gibi olacaktı. Ablamız iyi iş çıkarttı
Sakal kendim olabiliyorum sacida pazara birakmam zaten. bide dusun kadinin elinde ustura var bir anlik eski sevgilisinin yaptiklari aklina gelir dograr bizi 😂😂
Ana Sayfa > Saç Bakım > Sorular > Erkekler, bir bayana saç ve sakal tıraşı olur musunuz ve bunda bir sakınca olduğunu düşünüyor musunuz (detayı okuyun)?
En İyi Cevaplar