Yine bir gün bir berber bir berbere giderkene😀😀😀

Hayır, tuhaf gelmiyor. Küçük çocuğunu berbere götüren çok anne var. Bana tuhaf gelen baba yerine annenin berbere götürmesi. Tabi boşanmış olabilirler ya da eşi ölmüş olabilir, ona bir şey diyemem. Ancak öyle bir durum olmamasına rağmen oğlunu berbere götüren anneler gördüm. Şahsen benim oğlum olsa, ben götürürdüm eşimi yollamazdım.
Tuhaf degil de babasi ne gune duruyor. Cocugunu alip berbere bile goturmeyen baba varsa ne yapsin bu kadinlar oyle babayi. Hadi işi gücü vardır, ayrılık vardır ya da cocuk anneyi istiyordur falan anlarim ama evde baba varsa baba ogul boyle yerlere gidilmesini daha dogru buluyorum. bizim erkekler zaten cocuk bakiminda falan geri duruyorlar. Erkek çocuklarınin babayla biraz daha vakit gecirecekleri yerler boyle berber tarzi yerler oluyor. Cocuk buyuyunce babam beni kendi berberine götürürdu falan diye hatirlar yani.
Saldırmadım ayrılık, babanin işi gücü vs varsa tamam dedim. Ama bunlar yoksa cocugu babanin götürmesi daha iyi. Cocuklarin bu kadar anneye bağımlı yetismesini dogru bulmuyorum sadece.
Evet geliyor , hoşuma gitmiyor. Hele bazı berberler sonradan bayan çalışan alıp manikür , maske yapmaya başladılar ona hepten uyuz oluyorum. Kaç berberi bu yüzden sildim. Kız geliyor manikür yapayımmı cilt maskesi yapayımmı diye.. Metroseksüelmiyim ben bacım de get yaa
Tuhaf bir şey söz konusu değil tabii ki. Ama ortam genelde erkek ortami olduğu için anneler sıkılıyor, yazın dışarıda bekliyorlar çok sıkıntı değil de kışın soğukta üzülüyorum onlar için sadece.
Cevap
37Cevap
Çocuğunu götürüyorlar tuhaf değil
burada küçük cocouklar icin açılmış özel kuaförler var coxunkukla o tarz yerler tercih ediliyor. Benim sioanindaha saçlarına makas değmedi uzatmaya devam :)
Kadın kuaförleri benim bildiğim çocuk saçı da kesiyor annem beni hep kadın kuaförüne götürürmüş
Genel olarak zaten berbere gitmelerinde bir tuhaflık yok ama anneler kendilerini rahatsız hisseder nihayetinde giren çıkan belli değil orada. Mecburen gidiliyordur
Hahah olur öyle şeyler 😃
Çocuğuna refakat ediyorlar genelde, niye tuhaf gelsin
Tabiki haha😃😃
Çocuğunu götürenler oluyor anneleri yanındayken çocuk kendini daha güvende hissediyor ve saç traşını olurken sorun çıkarmıyor..
Kadinlar artik her yerde berber sanayı vs yagirgamıyorum. Ayrıca saclarimi kısacık kestirecek olsam kesin erkek berberine giderim😂
Çocuğuyla birlikte girdiği için tuhaf değil. Aklı, mantığı olan biri anlar ne sebepten ötürü erkek kuaförüne girdiğini.
Hayır niye tuhaf gelsin kadınlar erkek berberine girebilir erkekler kuaföre girebilir erkek kuaför olabilir kadın berber olabilir yani niye bu kadar cinsiyetleri ayırıyorsunuz gerçekten saçma ve anlamsız
Hayır. Benım traş olduğum yere bı hanım abla gelıyor karşılaştık çok kez.
Ama gitmeyin erkek berberine muhabbet edemıyoruz. Herkes sus pus oturuyor. Dağ gıbı adam evkur muhabbeti yapıyor 🤦🏽
Hiç tuhaf gelmiyor, gayet normal.
Geçen gün kuaföre erkek müşteri geldi, saçlarını griye boyatmak istiyormuş sıraya aldılar, onu bile normal karşıladım ben. 😄
@perlamare iyi djdkfj
😄😄😄Koptum.
Olsun anaaam djkfjfj
@everkeğii ay yanlış anlama 😄
Tesettür üzerine profesyonelleşmiş bir kuafördü.
Orada yaptırmasının ilginç olduğunu belirttim.
Yoksa kuaförler berberlerden daha güzel bakım yapar tabi ki.
ben bayan kuaförüne de gidiyorum erkek kuaförüne de ikisi de arkadasim o yüzden bana tuhaf gelmiyor hem beni ilgilendirmez dileyen diledigi yere girsin ciksin banane...
Evet tuhaf. Yine kadınların iki yüzlü tavırları var. Kadın kuaförüne erkekleri almazlar. Erkek kuaförüne girmeye çalışırlar.
Tuhaf değil. Bazı anneler çocuğunun yanında bekliyor, bazı anneler ise dışarıda bekliyor. Tuhaf diyenler bu durumu yaşamamış belli.
Benim etrafımda berbere giden kadın yok erkek var kadınlar genelde kuaföre gider benim bildiğim ve gördüğüm 🙈🙃
Aklıma çocukluğum geldi benide hep annem götürürdü berber amca tahtaya oturturdu boyum kısa olduğu için 😃
Benim kuaföre geliyor ara sıra. Olay tuhaf değil ama doğrusu ben biraz huzursuz oluyorum, saçım kesilirken arkamda tanımadığım bir kadın oturuyorsa.
Yok be alakası yok. Kadın kuaförlerinde çalışan erkek tuhaf karşılanmıyor bu da karşılanmaz, karşılanmamalı zaten.
Çocuğunu tras ettirmek için giderse tuhaf olmaz neden olsun, çocuk ve erkek olan birisini babası da çalıştığına göre annesi berbere götürür.
Bana çok tuhaf geliyor ama gitmişliğim de az değil yani
Neden tuhaf gelsin çocuğunu traşa götürüyor tutup da çocuğu ile kahvehaneye gitse tm tuhaf derim
Çok denk geliyorum hiç tuhaf değil bende eskiden kaş aldırmaya kadın kuaförüne gidiyodum
Çocuğunu göturmrsi normalde. Erkek berberıne traş olan kadında gördum
Olmamalı bence , Bulgaristanda erkekleri bayanlar saçını kesiyor , koltuk altı ağdasını yapıyor.
Neden garip olsun olayda kadını değil erkegi sorgularım ben yani babayı
Ben de kızımı alıp kadın kuaförüne götüreyim o zaman 🙄
Saç kesimleri bizim 3 katımız haklılar aslında ama evet tuhaf 😁
ama yanlış ben asla gondermdım neden ben varım zaten hep benle gıtsın
Hayır gelmiyor, çocuğunu getiren anne çok gördüm, garip bir şey yok
Tuhaf değil ama sohbet etmek sıkıntı oluyor içerde kadın varken 😅
Yok ya tuhaf degil tabiki baba götürse daha iyi olur lafta babası ise onu bilemem ancak bende babamla gidiyordum o tras olurken saçımı kesiyorlardı erkek gibi yapmayın şöyle şeyler usule uygun olsun 😔
Bırakmaları sorun değil de orada beklemelerini tuhaf karşılarım görürsem.. 😄
normal bir durum..
ama babaları götürse daha iyi tabiki..
Bence çok saçma yani amcası dayısı abisi ille biri vardır zaten onca erkeğin arasına giren kadından da hayır gelmez kimsesiz bir çocuksada kadon kapıda bekler gider..
Seninki mi bu minnoş, çok tatlı maşallah. Bana tuhaf gelmiyor.
Yoo gayet normal bence. Eski sefgilimle beraber sakal traşına gidiyoduk. Ay çok romantikti var ya
Aa feno sorusuna ilk erkek görüşü yazan ben miyim? Çok heyecanlı sldkfjs
Ne alaka ki? Zaten sakinim ulan ben! Şaka şaka cidden sakinim
Berber 100 lira, sizin gibi 500 değil :))
Tuhaf değil bence çok normaldir
Hayır neden tuhaf olsun.
Yani annesin götürebilirsin bir sorun olmaz
Erkek berberine saç kestiren kızlarda gördüm
Çocuğunu götürdüyse tuhaf değil.
Seni iyi anladık aynen 😄
Ben girmiyorum kapıda bekliyorum dermişim 😂😂
Yo ben arkadasimin trasi icin girip beklemistim
Hayır neden gelsin
Bacım yanları alırsın üstler kalsın 😅
Hayır
Bence tuhaf