AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
anne olduğumda kendi ailemi fazlasıyla aklıma getiririm ne sıkı ne rahat yani en azından istediği şeyleri mutlaka dikkate alırım
burdaki ergenleri ve sorularını gördükçe çocuk yapmak benı ürkütüyor.
ben büyüdüğüme 2000 li yıllarda doğmadığıma şükrediyorum...
aynen :))))))
Iyi bir anne olacağımı düşünürdüm en azından çocuğumu kısıtlamam ve onunla en iyi arkadaş olurum ki gelecekteki gereksiz kişileri hayatına sokarken ilk bana danışsın bu şekilde ilerde yaşayacağı hayal kırıklıklarının birazını engelleyebilirim belki.
çocuk işinden önce düzgün bir eş olabilecek kadın olmalı.yemişim çocuğu çocuk yetiştirmek bu ülkedeki kadınları yetiştirmekten daha kolay:) zaten bizim ömrümüz kadınları yetiştirmekle geçiyor:) çocuğa ne gerek var? haha
buraya sığmaz yazsam ben 3 sayfa yazdım birkaç ay önce bunu. çocuğuma vereceğim hoşgeldin hediyesi ile başlayacağım işe. sonra gerisi gelecek.
Altını almak,gece uyanmak dışında 10 numara bi' duygu ona kesin katılırım.Ancak çocuğun ileri ki zamanda kazandığı huylara göre bir baba olurdum gibime geliyor.
katı olurdum benim kızım aksam sokağa çıkmayacak
erkek arkadaşı olmayacak
ders çalışacak
ailesine hürmet edecek
kiminle konuştuğu, mesajlaştığı, intte chatleştiği takip edilecek
..
Uuu sıkıyönetim :)
Çocuğuma herşeyden biraz vermeye çalışırım
dünyada bir gözü açık yaşaması gerektiğini öğretmeye çalışırım
ahlakı da öğretirken pi.liğide öğretirim
Herkes muhteşem anne baba oluyor:)) Gelecek nesil bizim ülkeyi her yönden şaha kaldıracak o zaman:)) Hadi hayırlısı:))
+1 :D
çocuğumla aynıfrekansta bir baba olmak bazen fena olmaz bence ))
Ahaha nickimin acisini cekmem umarim ilerde ben de, farkli bir frekans tutturmayiz umarim onla, bak korkuttun gozumu simdi :)) Senin icin de soyledigin gecerli olur umarim :)
şağol )) sanada ) yok kız takma sana da bişey olmaz senin frekansını ne Nick etkileyebilir sen her frekansa uyarsın Nicola Tesla gelse vız gelir
başak burcu biri olarak iyi bir anne olabilirim çocuğumla her zaman arkadaş gibi tabi kide mesafemi korurum gerektiğinde otoriter bir ebebevey in olabilirim
İyi bir baba olurum çünkü doğaçlama yapıcam bu işi.
Doğuştan yetenekliyim diyorsun :)
:)
öğreterek ödüllendirirme sistemi bana daha uygun geliyor.
haklı bir yöntem kesinlikle bir taraftan, ama burda da mesele ödül dozajını doğru ayarlamakmış. Yoksa çocuk bir süre sonra ödüle alışıp ödül olmadan bişey yapamaz hale gelebiliyormuş :)
Otoriter bir baba olurdum. Bu yüzden daha geniş düşünen bir anne adayıyla çocuk yapmam gerekiyor.
Zor bir soru. Insallah hayirli ve iyi anne baba oluruz bölece iyi cocuklar eğitiriz
Çocuğumla çocuk olurdum. Onun oyunlarında, aktivitelerinde, tüm eğlencelerinde en iyi arkadaşı olabilmek isterdim.
çok sıkmazdım arkadaş gibi olmaya çalışırdım sorunlarını dinleyip çözüm bulurdum ama herşeyden de taviz vermezdim her istediğini alıp hazırcı olmasına neden olmazdım
internet yok pc yok oyle bir yetiştirme tarzı güderdim
Bence de belli bir yaşa kadar uzak tutmak olmasa da bir sinir koymak kesinlikle gerekli.
tum lanet pislik orada ... ödevi varsada birşekilde veriye ulaştırırız zaten
linke tıkladıktan sonra müslüm baba dan ah neyleyim gönül çıkınca onu dinlemek zorunda kaldım kardeş kusura bakma çok efkarlıyım soruna cevap veremıcem
fazla tolerans gösterme tabiki ama çokta katı olma herşeyi yaşında ve zamanında öğrensin aç kaldığında çalışmayıda bilsin bara ya da bir clube gitmeyide aile yapınızı bilmiyorum tabiki ama bu benim kendi fikrim :)
6 tane yapıcam sokağa salcam akşama kadar iyi hasılat toplarlar
Babamın iyi huylarını alır üstüne evlatlarıma olabildiğine çok zaman ayırırdım
İnan bana müstakvel eşim ve daha doğmamış bebem için sigarayı bıraktım
psikoloji okuyorum ve cocuklara nasil davranicagimi cok ii biliyorum ii bir anne olcagimi dusunuyorum insallah :)
evet inanıyorum tabi çocuğumun eğitimini sağlıycaz hezaman arkasında olucaz pek kızmam hep güler yüzlü olurum çocuğuma karşı
öncelikle cocuguma felsefi bilgiler veririrdim yeri gelir onunla oyun oynardım ona sevgiyle bakardım onunla ilgili düşüncelerimde hep sevgi , güven olurdu arkadaş gibi olurdum onunla yerinde ve zamanında yapılması gerekenleri yapardım
eğitime önem veren beşiktaş maçlarına götüren yabancı dil öğreten bir baba olurdum oda sırf türk kızı ile evlenmesin avrupa gidip hayatını kurtarsın diye :)
+5
Ya bir " Türk kizin " olursa? :)
o zaman yabancı erkekle evlendirirdim :)
Yabanci erkegin niye basini yakiyorsun :p senin deyisinle konustum ben :)
inş kız olmaz o zaman haklısın :)
:)))
3750 xper etti gitti benim çoraplarım:( tatlı sert bir anne olurdum tahmnimce.Çocukta denge falan bırakmazdım:)
güncelleme hep beni duygulandırır veliye tokat gibi cevap:)
Ahaha kuzummm safak sayar gibi xper mi sayiyon sen, biden iyi anne baba da olmaz billa, baksana corap diye dolaniyon ne zamandir kuzum, bir corap bile alamadik arkadasimiza, kimbilir veledimize nasil oluruz :)
evet hayın ebeveynler olurdunuz hıh:/ delik çorapla geziyorum sizin yüzünüzden topladım xperleri içim yandı la:/
kuzum polluxcan ayın modu seçilmiş, mudodan kaptı teleleri, yapışalım yakasına sen çorap ısmarlat ben pasta, doyamadımdı o gün, sizinde çorapla muhteşem kavuşmanız gerçekleşsin artık :)))
ortalarda yok ki hayırsız:)
Ben biraz oteriter olurum kesin... :) egitim terbiye cok onemli benim icin.. iyi ebeveyn olacagima inaniorum...
Bende o otorite konusunda endişe ediyorum kendimden, yanına geleyimde birazcık ders ver bana :)))
Tabikiiiii canimmmmm... :)
Böyle olucak gibi görünüyor. link
Ahah tam baskül ailesi :))
hahah:)
Otoriter yerine göre hem seven hem de kızabilen bir anne olurum ben
Egitim anne karninda baslar. En iyi sekilde egitmeye calisirdim. Onunla iyi bir iliski, samimiyeti kurmaya calisirdim.
Şimdiden çocuklarımı kıskanıyorum :) çok iyi bir babaya sahip olacaklar :D
muhtemelen çok otoriter biri olurdum hiç bir eksiği kalmazdı ama çok baskı altında olurdu
Harika bir anne olacagimi dusunuyorum. Ne cok serbest birakan ne de cok sıkan bir anne...
şimdiden kafamda bitirdim şöyleki benim ebeveynlerim çok iyilerdi ama hataları da olmadı değil bu hataları ele alıp düzenlediğim an en iyi benim bitti...
sanırım otoriter benim sözümü dinlemezse ayvayı yer
valla çocuğa bakmaktan ziyade yapmak daha zevkli :D
cok katı olmam ortasındada olmam katılıgımın sebeplerı olur yumusak oldugum konularda olur
işte bu
Titiz,Doğrucu,eğitici,hamarat :))) Yalnız çocuğumu çok iyi yetiştireceğimden şüphem yok
Arkadaş gibi olurum çocuğumla. Iyi bir anne olabilirim diye düşünüyorum.
anne baba olmak için sorumluluk sahibi olmak lazım
benden iyi baba olurdu...
suyunu içerse ağzına kürekle vurma ama :)))
canım feda olsun ona, su neymiş...
Otoriter, kuralcı, disiplinli
Uu asarım diyorsum :))
Asker gibi yetiştirirdim kız-erkek farketmez. =D
Kızım olursa fazla katı oğlum olursa fazla relax olurdum yani her ihtimalde ortam olmazdı heralde :)
Evladımla FARKLIFREKANS larda olmazdım heralde anlaşırdık ;) :D
kızımı ya da oğlumu fazla sıkmazdım amaa çok ta serbest bırakmazdım dünya bu sonuçta kimseye güven olmaz ;)
maddi yönden doyar manevi yönden bir sevgi bile göremez!mutsuz bir çocuk olması yerine olmasın.olmayacak da...
çok sabırlı ve sorumluluk sahibi insanımdır.herhalde iyi bakarım ama var ya emo,apaçi ya da kezban olursa ağzına kürekle vururum
iyi bir koca olamam ki evlenmeyi bile düşünmüyorum ama evlatlık aldığım bir çocuğu iyi yetiştireceğime eminim.
Senin gibi olmayacağımız kesin (NAMESWARİOR) dedi.
Ahaha gulummm bunu bana nasil yaparsinn, caksaydin 2 tane :))
O değilde haggat benden dehşet baba olur he
Ahah iste ondan suphem yok, karsilikli bucakli pilav yersiniz falan, hatta migdesi daha gelismiste olabilir, sonucta senin bir model ustun Attalos, hayal bile edemiyorumşu an:))
Şu an izlediğim filmde nohutlu pilav yiyorlar aklım gitti acayip canım çekti of:( elbetteki oğlum babası gibi olacak gelsin burçaklar gitsin pilavlar Beşiktaşlıda olacak tabi mecburen:/
Off yaninda ayran, ustunde karabiber oy aklima getirdin yine :( Besiktaşa kadar iyidi ama orda uzuldum cidden onun icin :) neyse umarim annesi ona dogru yolu gosterir ne diyim :))
Anasıda Beşiktaşlı olacak belkim ya deme öyle ciddi pilav krizim tuttu:(
Ahaha cocugun istikbali acisindan soyluyorum umarim oyle olmaz, anne onun icin tek kurtulus yolu olcak cunku :) neyse ben mutfaga gidem de annemin yaptigi pilavdan yiyim bari, gerci senin migdenegitmiyor ama senin yerine de yerim uzulme :p
Yaklaşık 1 saat önce pilavımı yedimki ama nohutlu değildi:( afiyet olsun sana bakem paketlede yolla burayada:(
Ahaha yemisin ya daha ne istiyon :)) korkarim kedimi de yersin :))
Kediden korkarım ben:(
ahaha benim ki bide hamile, gulyabani olmus varya, onu hic gostermiyim o zaman, ruyalarina falan girer :)
Çırmıklıyorlar gıcık gıcık:/
onu dinlemeyi öğrenmeliyim diye düşünüyorum. ailemden gördüğüm duygusal eksikliklerin nasıl içe oturttuğunu biliyorum. sağduyulu bir anne olmak için uğraşıcam
kendim şikayetçi olduğum şeyleri çocuğuma uygulamazdım ama çıok toleranslıda olmazdım sanırım
anne olmak yok hedefimde :)
Ne guzel, boyle bir derdinde yok demek ki :)
1 kez doum izledim orda korkdum o korku bana bir ömür yeter :)
Ahahah sezeryan mıydı ?
normal doğum youtube de izledim
çocuğum kötü yollara düşerdi.
Ahaha umarim babasi cekip cikarabilir o zaman ne diyim, guldurdun beni :))
Diyarbakır karpuzu gibi yetiştirirdim :)
link
Ahah karpuz olsaydi problemdi de Diyarbakir karpuzuysa o olur bak, hormonsuz, etli butlu, cok tatli :)
Hahaha:)
ortasını tutturmak en iyisi ;)
Orta şekerli :)