Bir akim baslatiriz hayali kurmustim oysaki
Herkesin peceli oldugu bir dunya hayal edinedin nasil olurdu?
Bir akim baslatiriz hayali kurmustim oysaki

Saçmalık bunlara gerek yok özgür olmalı insanlar özgürce tercihine göre yaşamalı saygı görmeli ve göstermeli
Ozgurluk sınırsızlık degildir
Adam oldurme ozgurlugu var mi
Dis gorunuslerinizle de cirkinlerin kalbini öldürmeyin
Ilk resimdeki yakışıklı ya benziyor haha 😂😂 bu çok saçma bence bu söylediğin
Her bebek guzeldir degil mi renkli gozlu olani da koyu olani da -renk olusumundan sonrasi icin diyorum-
Bebeklikten bu yana tek degismeyen organimiz gozlerimiz
Yani bütün gözler guzeldir
Bu önermelerden de sadece gozleri gozuken butun insanlarin guzel oldugu sonucuna ulasiliriz
Berbat.
Bodrumdan çıkmış kara fatma sürüleri gibi
Berbat olurdu kesinlikle.
Ben cok mutlu olurdum
Guzeller ve yakisiklilar kalbimi yaralamazdi
Yok üniforma gibi devlet verecek
Yok degilim sadece dogru taraflarini aliyorum
Cevap
5Cevap
Saçmalama ya ses tonundan nasıl tanıyalım diğer insanları
Çok hoş olurdu kesinlikle 😉😉😉
peçeyi çıkartıp değişimi başlatırdım knk
O zaman ceza var baslatamazsin
İlk yaptiginda yuklu bir para cezasi
İkincisinde kezzap
Yalnizken ya da aile icinde sorun yok
Ama arkadaslarin akrabalarin icinde yaparsan bu elbet kinancak duyulcak teknoloji de gelisti fotonu cwkip ispat ederler
Ben basa gecince bu kurali herkesin kafasina oyle bir kaziyacagim ki herkes ülkemiz elden gidecek gibi hassas olacak yuzunu acan vatan haini olacak
İyi o zaman bende tekrar açıyım yüzümü sonra beni öldürsünler tarihte ilk yapan kişi olarak gazetelere tvlere çıkarım böylece namım yürür knk. Bide aile ortamında sorun yok demişsin e sonuçta çirkinsen aile ortamında sana der açta yüzünü görelim yapcak bişey yok. seven öyle sevsin. peçeli dünyayada gerek yok. türk atasözlerini sevmem hepsi negatif ama kör eşeğin bile alıcısı vardır knk.
Yok o yayinlar yasak ornek teskil etmemesi icin
Pisipisine gidersin yani
Yahu sen okumadin mi yazdiklarimi cekirdek ailede serbest sadece aile bireyleri aile ortamina katilan arkadaslarin degil
Ben bunu herkesin ilkesi haline getircem senin yanina gelen kisiler boyle bir sey talep etmeyi dusunmeyecek
Düşünmesi bile iğrenç.
Bir solcu olarak guzel cirkin siniflandirmasini kaldirilmasi seni rahatsiz etmemeli
Nasil dedesinin maddi mirasindan tamamen yararlanmasina kisitlama getiriyorsaniz gen mirasi icin de ayni mantikla benim dedigim size guzel gelmeli
Verimlilige gore ucret esasinda dis gorunusuyle para kazanmak var mi?
Ben tv lerde de animasyon kisiler olusturcam
Haberleri vs cizimler sunacak
Ezilen sınıf sorunu ile senin dediğin sorun arasında dağlar kadar fark var ki komünizm güzellik çirkinlik , kilo , boy vs. gibi olaylarla ilgilenmez ki kimse seni güzelsin diye en üst düzeye getirip çirkinsin diye köle gibi çalıştırmıyor.
Ayrıca herkes peçeli olduğunda taciz , tecavüz , hırsızlık banka soygunu suikast bunların hepside aşırı derecede artış görülür ki şuanda bile zaten az değil. Hem ne beni ne çevremdeki kişileri kafamı kesmeden öyle bir yobaz kıyafetine sokamazlar. Giyen zaten giyiyor , istiyorsan sende giyebilirsin ama kimseyi zorluyamazsın.
İste ben de ayni mantikla eksik bir kismini tamamladim
Ben de ezilen bir sinifim. Guzel oldugu icin senden daha az calisip daha cok kazanan insanlar var mi yok mi
Senin dedigin suclari isleyenler de zaten suratini kapatiyor ama yine de bulunuyorlar
Sen simdi olumsuz dusunuyorsun ama basa gecince her turlu yayinlarla ilkokuldan uniye butun konularda yuzunu gostermenin yobazlik oldugunu ogretecegim
Sadece ben yaparsam olmaz hepimiz yaparsak ise yarar.
Kimse kendinden daha guzelini goremeyecek en guzel kendisini bilecek
bunlardan var görüyorum çok
Benim cevremde yok maalesef
berbat olurdu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar