Ben sokakta parfüm kokan herkesin parfümünün yukarıdan yazılmasını hayal ediyorum hep. Çok beğendiğim bir parfüm olduğunda ya kokunun kimden geldiğini anlamıyorum, ya sormaya utanıyorum ya da sorduğum zaman "bilemiyorum ki.. hepsini karıştırdım sürdüm" diye yalan cevaplar alıyorum
Evet var şey. Kadın çamaşırı giymeyi seviyorum elbise altına... eşimede açıldım bu konuda... iniş çıkışlarımız var bu konuda anlayışlı olsada sınırlar var tabi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Hayır yok..
soru konusu yazmama rağmen neden değişmiyor?
Sisteme yazman gerek sistem kafasına göre değiştiriyor.
Değiştirdim şimdi.
evet değişmiş teşekkür ederim😊
🌸
Fantezi sayılmaz belki ama bütün evlerin müstakil bahçeli olmasını isterdim apartman yasağı olsun isterdim
ben güzel kızları sıçarken hayal ediyorum bu cinsel bişi değil bu sıçarken böyle ıkınıyordur suradı böyle oluyordur felan diye düşünüyırum d:
Diyatlov geçidi var YouTube de yazarsanız bulursunuz oradaki gizemli olayı merak ediyorum ben
Bir kaç var ama her şey istediğim şekilde sonuçlanmasini isterim
Evet var şey. Kadın çamaşırı giymeyi seviyorum elbise altına... eşimede açıldım bu konuda... iniş çıkışlarımız var bu konuda anlayışlı olsada sınırlar var tabi
Koltuk altı yalama ve boyun emilme fantezim var
Bence direk herkesin üstünde yaş yazsa kime abla kime abi demm gerektiği belli olur
Sen herkese abi abla de bişey olmaz
Herkesin alnına ne halt olduğu yazsa
bu da güzel)
Kişilik sorusu mu
Sadece parfüm mü fantazin
Malemine fantezi çiya bremin.
Güzel fanteziler )
Çikolata sürüp yalama fantezim var 😅😃😁😆
Var ama buraya yazamıyorum
Elleri ördek bacağı gibi mi ona bakıyorum 😁
Sadece doğa da özgür olmak istiyorum
Fahrenheit :D Alnımda yazmadan söyledim :D