Biliyorum beni özlediniz prensesiniz hiç üşenmedi size bir hırsızlık olayını anlatacak toplaşın bakalım soruya :D
Bu eski bir haber ama bir o kadar komik bir haber mekan yine adana adana merkez :D :D
Hırsızın hırsızı soymasına şaşıranlar sosyal medya üzerinden “Adana’da hırsız olmakta sıkıntı vay arkadaş. Bu durumda kuyumcu da meğersem hırsızmış oluyor “diyerek espiri yaptılar.
adanalıları böyle olayları görüp ona göre yorumlamak yani hepsini böyle görmek yazık bende adanalyım adanada yaşıyorum e İstanbul'da başka şehirlerdede var ilgnç insan onlara göre yorumlayayım ozaman aklımza öyle işlesin? ayrıca şu adana merkez şarkısını adananın değişik diyeyim o bölgensde yaşayn kişiler tarafndn bn snir oluyorum
Adanalıyım Adamın Amınakorlar Durduk Yere Kavga Çıkarırlar Ben Adanalıyım Adana Yolsuz Ve Bağımlılar Zamanla Azalsada Hala Kavgacı Tipler Oldukça Mevcuttur Siz Siz Olun Kimseye Bakmayın Selam Verin Geçin Yoksa Her An Yere Yığılabilirsiniz
lain it adana gibi güzel memleketmi var kötü bir yer olsa 3 milyon nüfusu olurmu hiç gelmemiş anca adana merkez derler şerefsizler tamam kötü mahlleleri var ama delikanlıyız en azından...
kardeş adanayı küçümseme bak akıllı ol sen adana kadar güzel memleket gördünmü lan daha hiç adanaya gelmemiş haritada yerini gösteremez gelmiş bana adana adana merkez diyor senin gibileri bırakacaksın şakirpaşa mahallesine kesecekler seni akıllı olun adana delikanlıların şehridir !
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Adanalı kuyumcu kendisini soymaya gelen hırsızları soydu ne düşünüyorsunuz (adana adana merkez patlıyor herkes) ?
En İyi Cevaplar