İki kaşık salata aldım diye bana vurup küfür etti😒😐Yaşlandıkça tuhaflaştı, aksileşti 22 sene sonra ilk kez bana el kaldırması çok zoruma gitti😳😶Ben çok kinci ve kestirip atan biri olduğumdan bir yanlış yapıldığında ikincisine mahal vermeden silerim yapım budur. Bence haklıyım çünkü boşa üzdü beni. Peki ya sizce haksız mıyım😠😔?
Cevabın nedir?
+1 yılYavas gel deseydin. Tamam anladik anne baba ama bazen siniri asabiliyorlar. Ben de cogu zaman annemle tartisirim o da sabrimi zorladigi icin. Kinciyim ve merhametmis vs. gozum asla gormez. O an kirarim. Sonrasinda sirinlik yapip kendini affetirmeye calisir ama benim umrumda olmaz Şu an yapiyor mesela. Rahatsiz oluyorum ama elimde degil. Vicdan azabi cekmeme sebep oluyordu. Ben de ayni evde kus yasama karari aldim. İstersen mesaj atabilirsin anlatmak istersen dinlerim.
02 Yorumla
Soran+1 yılSonunda beni anlayan biri. Cidden kinlenip bileniyorum. Zaten asabiyim üstüme gelmeyin diyorum ama anlayan kim.
- +1 yıl
Yeminle bizimkiler de ayni. Sinirleniyorum dedikce sabir zorlayan cinsten. Bu yasa kadar buyuttuler baktilar Allah razi olsun ama adini koyamadigim bir kin tasiyorum.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılDiğerlerine nazaran haklı buluyorum çünkü bende öyleyim. Sana 2 kaşık salata aldın diye bağırıp çağırıp küfrediyorsa hak etmiştir. Ben de eğer babamdan öyle bir tepki alırsam silerim. Çocuk mu var canım karşısında.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlayana işte. Durduk yere olay çıkardı. Yerini daraltıyorum galiba.
Cevap sahibi+1 yılYine de tepkini yanında gösterme ters tepki almamak için içinde tut birazını
+1 yılHaksız sın tabi
Babaların da yaşdan dolayı karekteri degişe bilir daha iyi düşünemeyip işin ucunu kestirmeyebilirler
Hem sen bir salata için babanı siliyorsan sevğilin varsa yoksada oldugunda
Buluşmaya 2 dk geç geldi diye de silersin yani..
Sıkıntı salata ise ben bir kazan gönderteyim barış ✌ babanı üzme02 Yorumla
Soran+1 yılGecikmeyle bu bir mi? Bana vurdu ve küfür etti diyorum. Bu hazmedilir bir durum değil.
- +1 yıl
Hazmedilir daha ne sıkıntılar var da hamedikiyor haberin yok.
Yarın döber arkana ben neye üzülmüş küsmüşüm dersin ama tek sıkıntı daha zaman makinası icat edilmemiştir
+1 yılO senin baban yinede büyüğün silmeye hakkın yok yaşlanınca hatırlatırsın karşısında salata yersin bir kase sonra kahkaha atarsın böyle manyakça fikirler hep benden çıkıyor işte :D :D
Biraz zamanlar salatayı çok gördüğün nilsu vardı şimdi o büyüdü dersin02 Yorumla
Soran+1 yılKomik değil. Gerçekten tahmininden daha keskin sınırlarım var.
- +1 yıl
Valla benim kızacak darılacak bir babam bile yok şükret yaşıyor kıymetini bil o yüzden çok kızma sayın nilsu hanım :)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
58Cevap
- Aile & Toplum konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılSalatayı o mu yapmıştı?
Yemekten önce yedin diye mi kızdı sana?
Öyle şeyler olur.
Ben de ekmek sofrasında, yerde yemek yiyorduk.
Benden 9 yaş küçük kız kardeşim
benim yediğim ekmek parçasını alınca, (farkında değildi)
dizine okkalı bir yumruk attım :)
Kız neye uğradığını şaşırdı.
Ben de aslında çok pişman oldum.
Reflex ve hatalar bizler içindir.
Sen babanı hor görme...
Unutma ki, babalar kız çocuklarını daha çok sever.12 Yorumla
Soran+1 yılHayır annem ortaya koydu sen kendine al dedi ben de sadece 2 kaşık aldım.
- +1 yıl
Böyle şeyleri kafana takma nolur.
O kadar çok berbat şeyler, meseleler var ki...
Allah uzak etsin,
Dün bir haber okudum.
Gaziantepte 17 yaşında genç bir çocuk,
annesine sinirlenip intihar etmiş.
Öfkemize hakim olmalıyız ve
büyüklerimize de saygılı olmalıyız.
Bizim de yaşımız büyüdükçe belki daha kötü şeyler yapacaz.
+1 yılbabanın her zaman hakkı vardır, sen evlat ol, saygıda kusur etme, yaşlılıgına ver... öyle silerim, keserim, atarım diye atarlanma.. nun gönlünü hoş tut... birgün bir bakmışsın elin kocan/sevgilin olacak piçi sana el kaldırmışta onu silip atamıyor olabilirsin mecbur oldugundan ona... bugünün yarını var, babadır bu, silinmez... içinde büyütüp kin tutma...
00 Yorumla:@ o ne bıcım bir iş ulan ya facia sebep olabilecek bir hareket benım babam yapsa daha kötü şeyler olabılır, bende senin gibiyim bir kalemde silerim kardeşimi bile, çünkü insanlara çok içten davranıyorum siyahsa siyah beyazsa beyaz , gri yok. O yüzden bir yanlışım olmaz, yanlış görüncede özellikle değer verdiğim birinden, verdiğim değeri görmediğimde, bir yanlış gördüğümde ne olursa kim olursa olsun ne olursa olsun siliyorum bir kalemde pek sevdiğim bir huyum degıl.
02 Yorumla
Soran+1 yılBana burada insanlar empati yapmadan giydirmeye kalktılar ama yapı yani yapacak bir şey yok katlanamıyorum.
Ayy lan kusura bakmada siz kızlar ne kadar naziksiniz erkek olsanız napcanız acaba asdf
Babamın beni kaç kez dovduğunu hatırlamıyorum ama Şu an iyi anlasıyoruz bir sorunda yok. Sonucta elalem değil baban hadi sevgilin baska biseyin yapsa neyse yine de karar senin babanı 1 el kaldırdı diye siliceksen.14 Yorumla
Soran+1 yılKüfür de etti. Hem de tek suçum salata yemeye teşebbüs etmekti.
- +1 yıl
Peki bisey sorucam o kaç yıldır sana bakıyo olmasına rağmen kaç tane hatanı yakalamıstır O seni bu basit seyler yuzunden silseydi Şu an dısarda kalırdın dimi? bakıcak kimsede olmazdı neyse onuda geçtim yaslılıktır 22 sene boyunca kaldırmamıs simdi kaldırmıssa bir zahmet mazur gör. Ayrıca bende sucsuzdum 7 yasındaki bir çocuk ne kadar suclu olabilir ki? ama işte sonucta baba sıfatını tasıyo bisey yapamıyosun. Sen haklı olabilirsin ama bu babanı silebiliceğin anlamına gelmiyo.. İyi aksamlar.
Soran+1 yılÇok farklı pencerelerden bakıyoruz ve farklı düşüncelere sahibiz. Kendimi yormayacağım iyi akşamlar.
insanı en çok üzen yakınları olur bilirim o durumu banada oldu adam melek gibiydi birden degisti 6 ay da etmedigi kalmadı sonunda ayrildim evden ev falan tuttacaz bakalim anlasamiyorsan cevrenle uzaklasacan hayatını kuracan bukadar
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen benimki de iyiydi. Birkaç senedir bunadı iyice çekemiyorum artık.
+1 yılHayır asla haksız değilsin hiç bir şekilde vurması kabul edilemez ayrıca küfürü de hadi haklı olsa tamam ama iki kaşık salata aldın diye çok yanlış yapmıs gerçekten ama babamın bana yaptıklarına bakıyorum sonra senin babanın yaptıklarına bakıyorum kuş gibi hafif kalıyor umarım bu anlık bir sinirdir bence babanı silme
00 Yorumla
+1 yılYapma boyle birsey en ufak yanlislarinda ofke ile karar veriyorsun emin ol bir gun buna cok pisman olursun ama artik hersey icin cok gec olur ve kendini toprak ile avutursun ama o toprak sana aglama kizim demez
02 Yorumla
Soran+1 yılYumuşayamıyorum çok keskin ve katı sınırlarım var. Elimde değil yapacak bir şey yok.
- +1 yıl
Sen bilirsin hayat senin hayatin ben sadece sana yasadiklarimi anlattim emin ol insan bir sure sonra cok ama cok pisman oluyor bu sekilde davrandigi icin ama dedigim gibi artik cok gec oluyor ben sadece fikrimi paylastik insallah en dogru karari verirsin
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılOrtalık sakinleşince babana sordun mu bu gün neye sinirlenip sana çattığını, mutlaka altında yatan bir neden vardır kafası başka bir şeye bozuktur o an sana denk gelmiştir
016 Yorumla
Soran+1 yılGörmezden geliyorum. Konuşacak bir şey yok.
- +1 yıl
Öyle olmaz ama, sinirli olduğun bir anda karşında nazının geçeceği biri olunca sinirini ondan çıkartmazmısın ya da sinirliyken sağa sola çatmazmısın böyle düşün , gerçi kadın milletlisiniz haksızda olsanız haklısınız 😊
Soran+1 yılHayır olay o değil. Bağırsa falan sorun yok bu zaman kadar çok kez cortladı ama sesimi çıkartmadım, uzatmadım. Ama iş şiddete ve hakarete gelince kusura bakmasın kim olursa olsun orada bir hop derim.
- +1 yıl
Olsun çok fazla üzerine gitme yinede adamcağızın haklı yere tepkini koy ama abartma birde onun tarafından bak, bu kadar uyduruk bir şey yüzünden bu kadar yaptıysa nedenini öğren
Soran+1 yılÖğrenmek istemiyorum küfrederek sırtıma nasıl vurduğunu unutmayacağım.
- +1 yıl
Sen yinede 2-3 gün sonra bir konuş bana böyle yapacak kadar neye sinirlendin diye
Soran+1 yılBen koç burcuyum inadım inattır😏İyiliğim için söylüyosun biliyorum ama ben kendimi yediremem konuşmayı😕
- +1 yıl
Sorunları biriktirmektense sorunları çözmeyi dene ailevi konularda inat edersen zararlı çıkarsın haklıyken haksız duruma gelirsin, annen 2 dkda babanın tarafına döner kalırsın ortada 😉
Soran+1 yılDönemez ki ben haklıyım dönerse de kendi bilir. Abimde de bu oldu kuzenimde de. Hep bana durduk yere sözlü şiddet uyguladılar ve tıpış tıpış gelip özür dilediler. Haklıysan inat ve istikrar işe yarıyor emin ol.
- +1 yıl
O zaman sen anneni sıkı tut taraf değiştirmesin gelip gidip babanı işlesin 😊
Soran+1 yılYok fiştikliyorum ben de boş durmuyorum onun çene de maşallah adamı bezdirir zaten😁
- +1 yıl
Önümüz 8 Mart kadına şiddete hayır diye pankart as eve 😆
Soran+1 yılEvet o var arkasından da doğum günüm var. Ardarda psikolojik çöküntü çohoş.
- +1 yıl
O zamana kadar özür diler, annen bastırır 😉 doğum günündede artık tamamen affettirir
Soran+1 yılSen beni cidden anlamıyosun😕Ben affedemem. Hani zorla formalite icabı konuşursam konuşurum susarım eskisi gibi olmaz.
- +1 yıl
Ya ama el değil ki bu kardeş bile olsa haklısın baban bu sonuçta adamcağız haksız sen haklısın ama sen de azcık alttan al
+1 yılbence evlilik zamanin geldi diyor durum onu gösteriyor amcamda kızına aynısı yapmıstı niyeti evlensin gitsinmis evlendikten sonra soyledi ve kuzenim birdaha konusmadi amcamla sacma sapan seyler icin uzme bence ksendini canım :)
00 YorumlaYahu sen sorunların üstesinde neden gelmekte zorlanıyosun? Sana vurana sende vuracaksın anne baba dinlemiceksin öyle saygı görürsün anca
04 Yorumla
Soran+1 yılYok tatlım zorlanmıyorum. Babamı bile tanımam anında silerim.
Soran+1 yılBana vurdu ve küfür etti. Tahmininden daha kinci ve gururluyum emin olabilirsin.
benim de babamla aram açık geliyor baba diyorum şöyle yapsan daha iyi olur diyorum ben babayın sanane diyor kiracı bozuntusu geliyor halil ibrahim abicim şöyle yapalım ohh ohh diyor yapalım sonercim diyor bende sonere de buna küfür ettim
00 YorumlaBence o başka bir hatana sinirlenmiştir salatayı bahane etmiş. adamı patlatacak seviyeye getirmişsindir. silme bence, babanmış üstünde hakkı var vurmuş, bende babamdan tokat yedim ama silmedim eften püften olaydan dolayı olayları büyütmeyin
00 YorumlaSeni; doğumundan bu yaşına kim kahrını çekip büyüttü? Senin için sinirli anın olmadı hiç hata yapmadın mı? İnsanız sonuçta bazen fevri davranabiliriz sonucuna hangi noktada olduğumuz.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten sinirli yapıda bir insanım. Ama kimse kimseye hele ki bir baba kızına asla küfür edemez.
+1 yılBabadır hem yaşlı diyorsun olur böyle silme falan anaya babaya kin olmaz yarın baban ölür yine senin için yangın meydanı olur unutma bunu
00 Yorumla
+1 yılBu iste bir gariplik var ya.. insan evladindan salatayi kiskanirmi nasil bişey bu 😕 hayir büyük konusmayim benim babam vursa kusmem ama bidahada asla ayni masada yemek yemem hatta Evimi bile ayiririm benimde yapim bu.
10 YorumlaHaklısın... baban her neye sinirlendiyse acısını senden çıkarmaya çalışıyo... kızı olmanda ona bu hakkı vermez
03 Yorumla
Soran+1 yılHele ki küfür ve şiddet. Yazıklar olsun yani.
Soran+1 yılDilesin veya dilemesin. Ben onu görmüyorum artık.
Böyle başit şeyler için dert etme. Seni gerçekten umursamadiği zaman o zaman bu dusunceni bir daha gözden geçir
01 Yorumla
Soran+1 yılArtık umrumda değil.
çok saçma yaptığın. anlayışlı olun ya. belki zor dönemlerden geçiyordur..
bidüşün neden böyle yapıyor diye.16 Yorumla
Soran+1 yılZor olabilir. Babam da olsa kimse bana vuramaz. Hakkı yok.
Soran+1 yılValla abimi falan sildiysem bu da olur.
Soran+1 yılValla en ufak yanlışa saygısızlığa tahammülüm kalmadı. Dolayısıyla yalnız kalmaya bile razıyım.
HAKSIZ SIN!! kiymetini bilmen icin olmesini bekleme anne baba olmadan anlayazsin. kimbilir senin icin nelere katlandi neler yapti o adam odulu bumu olacak. yapma git op elini sen kucuksun
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklıysam asla adım atmam.
Hayatında büyük yeri olan birşeyin bu kadar çabuk bu kadar kolay çıkması sence normal mi?
00 Yorumla
+1 yılbazi aile üyeleri ne yazik ki canım kalp kirmamanin önemini herkes kavramiyor gerçi affedersin o alir kalbini ama canım belli yine yapicaktir
00 Yorumla
+1 yılBabanın yaptığı şey çok yanlış ama o olmasaydı sen olamazdıb
00 YorumlaBabalar hep zor kişilikler. Saygıda kusur edilmemeli ama şunuda unutmamalı çocuk değiliz. Seni bu denli kıracak bir şey yaptığınsa tepki ver ama kestirip atma öyle bir tepki verki kendisi rahatsız olsun yaptığından.. Bol şans ;)
10 Yorumla
+1 yılGúçlü insanlar affeder
Güçsüz insanlar intikam peşinde koşar
Affetmek bir insana verilebilecek en büyük cevaptir.00 Yorumla
+1 yılSen hep bu yaşta ve bu akılda kalmayacaksin. her amel kendi cinsinden karşılık bulur aklında bulunsun emi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılÇok saçma bir sebep canı başka birşeyemi sıkıldı aceba
01 Yorumla
Soran+1 yılYine de küfür etmesinin hiçbir haklı yanı yok.
+1 yılSil tabii, başka baba bulursun. Gerçekten sil ki değerini o zaman anlarsın belki..
Ama sürekli yaptıgı bir şey ise o zaman hak verebilirim sana.00 Yorumla
+1 yılÇok kötü bir gün geçirmiştir , ama el kaldırması kötü bir durum yinede babandır özür diler unutulur gider.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen unutmam.
- +1 yıl
Tamam sonuna kadar haklısın, Ama baban sonuçta atsan atılmaz satsan satılmaz, Babanın kıymetini bil öldükten sonra bilince anlamı kalmıyor emin ol.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbana yanlıs yapanı siler atarım yemişim anasını babasını. insan olmayana evlatlık edemem zaten. haklsıın sen sakın pişman olma.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliki kaşık salata aldım diye derken? iki kasıga cok mu dedı anlamadm nesı dokundukı onun
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet dokunmuş.
+1 yılYuh ula babamızın bize yaptıklarını saysak, demek ki adamın yatmaya yeri yok.
00 Yorumla
+1 yılHaksızsın. Bundan dolayı da böyle bir şey yapamadığına eminim. Eğer yaptıysa da bu yaşına o seni getirdi. affetmek erdemliktir. O senin baban.
00 YorumlaSalata demek ki cok degerli gözünde, eh sende sorsaydin babacim sayin degerli salatadan alabilirmiyim lütfen ama...
00 Yorumlavalla daha once vursaymıs heralde boyle olmazmıssın. 22 yıl dıon da yaş 21 gösterio o ne iş :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 hafta sonra 22.
kendin itiraf ediyorsun zaten adam yaşlanmış diye yarın öbürgün allah muhafaza babanı kaybettiğinde acısını çok kötü yaşarsın yapma kardeşim :))
00 Yorumla
+1 yılhaklısın ama belki bir şeye kafası takılmıştır ya da dderdi vardır bide böyle düşün
02 Yorumla
Soran+1 yılBana küfür etmesinin hiçbir haklı gerekçesi olamaz.
- +1 yıl
evet bencede küfür etmesine gerek yoktu ama belki bişeye sinirlenmiştir ve sende tam o ana gelmissindir
Gizli Üye(36-45)+1 yılAslinda komik ya. Salata için vurması. Çok seviyor heralde. .. Üzülme sakin zamanda bir daha yapma diye uyar.
00 Yorumla
+1 yılhaksızlık demeyelim de babana zaman tanı belli ki başka şeye kızmış geçen ben de haksız yere küfür yedim
03 Yorumla
Soran+1 yılFarkındaysan ben kız çocuğuyum. Bana bu kadar sudan bir sebep için vurması üstüne bir de küfür etmesi😕Yok ya fazla gerçekten.
- +1 yıl
sende sinirlisin şu an sakinleş önce sakin kafayla düşün öfkeyle kalkan zararla oturur unutma
Soran+1 yılYoo gayet sakinim. Ayıp yani.
+1 yılbabalar işte aksilesiyorlar yaslandikca şu an aranız nasıl
00 Yorumla
+1 yılterbiyesiz seni utan utan o senin baban ondan çıktın bu yaşa getirmiş seni büyütmüş seni. Allah kimseye hayırsız evlat vermesin
00 Yorumlababa o önce allah sonra baba yani atadır allah sana vurduğu zaman nasıl küsmüyorsan allaaha ozaman babanada küzmüyeceksin
00 Yorumla
+1 yılBabadır o salatadan yuzunden vurmamıstır bı hatana farketmısdır oyuzden yapmıstır ama bbabaya darılırmı cennet annenın ve babnın ayagının altında
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende söylüyosun yaşlandı, tuhaflaştı diye. Senin baban sonuçta. Benim babam yok. Baban olmadığını düşünsene bir , öyle daha mı iyi olurdu?
00 Yorumla
+1 yılŞuna bak. benim babam da salata ye de biraz vitamin al diye çemkirir.
00 YorumlaOlsun 22 senedir mutlaka senin de babani bosa uzdugun zamanlar olmustur. Silme baba o
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Benim çektiğim eziyeti çeksen intihar ederdin sen o zaman matmazel
00 Yorumla
+1 yılKısa ve öz anlatıyım. İnsanlar hata yapar , babada bir insandır
00 Yorumla
+1 yılhocaya baktır üstünde büyü varsa bozdur benim babamda böyleydi büyü varmış huzursuzluk için bozdurduk babam eski haline döndü. çeken bilir.
00 Yorumla
+1 yılSalâta yediğin için dövüyosa baban değildir. Ama baska sorunlar olabilr.
00 Yorumla
+1 yılVurup, küfür etmesi çok yanlış ama belki birşeye sinirlenmiştir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKız boğazı kaz boğazı :p
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Nolursa olsun silinmezzz
00 Yorumla
+1 yılBu yüzden silinmez ki
00 Yorumla2 kaşık salata mı? ne yani yediniz diye mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet.
Soran+1 yılBen de öyle sanıyordum.
+1 yılNasıl bir vicdansızlık bu ya
00 Yorumla
+1 yılHaksızsin çünkü o senin baban.
00 YorumlaZayiflamak icinmi 2 kasik aldin?
00 Yorumla
+1 yılKinci olmak çokkkötü vazgeç o huyundan
00 Yorumlaİnşallah gerçek değildir
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçek.
Bende aynıyım Başak burcumusun
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır koç.
- Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz