Gerçekten biktim artik. 19 yaşindayim.
Bazi insanlar. 2-3 gündür bana çocuksun, olgun değilsin, büyü diyorlar. Yok yani olgunluk ne? Neden ben olgun değilim? Olgun olmanin sanki formülü mü var!
Bundan sonra cok hizli ol. Kiyafetlerini cok hizli giy, dusunu cok hizli al islerini kosarak hallet. Askerde boyle adam ederler. Askerden geldigin zamanda kimsenin lafini isitmezsin. Hatta sen soylersin biraz olgun ol cocuk gibisin diye.
Anlaştık asker!
Kuru sikmiyorum bak. Sabah kalktiginda biraz daha hizli olmaya calis. Vucudun 1 ay bu hiza isyan edecektir ama bambaska bir insan oluverirsin...
Hiç benim tipim değildir çok tin tin tin davranirim
Balyozla kemiklerini kirmak lazim.
Gel kir lan
Seninle evlensem evden olun cikar la
Yuh artik kiyarmi insan eevlendigine
Uyusuk kariyi fena doverim.
:ooooo Nikahta sana hayir derim
Bende seni ordan kacirir dagda bir kulubeye hapseder evet demen icin iskence yaparim. Evet dedigin anda bende evet derim gerdege gireriz cok doverim az severim ama helalim olursun
Lan manyağa raasladim
Kaçarim ben yurtdışına sende mal gibi nikah masasinda aglarsin
Uyusuk bir karidan kurtuldugum icin bayram ederim lan. Siz gerdekte de askim yavas dersiniz.
Gerdek meraklisi
Tamam mast yap sen sanki seks sevmeyen kadin var.
Konuyu buraya getirdin ya helall olsun
Napak gece gece baska ne dusunucem. Ya uyku ya seks. Yat zibar hadi
Sende yat zibar
Fotonu atsana bende aticam
Sikmem seni
Ne alaka
Bilmiyom
At la hadi bekliyom bende aticam
olgun olmak yaş ile değil yaşadıklarından ders çıkarmakla bağdaştırılıyor. ata sözünde olduğu gibi akıl yaşta değil baştadır. sorun etme
teşekkürler
Kimseyi takma abi istedigin gibi yasa kime ne onlar icin mi yasiyosun sanki hicbir seyi kafaya takmaya degmez bosveer
Kim diyor bunu? Gidip dövelim :)
Canimsin yaaaaa geeel :)
Geldim, geldim :) :)
Cevap
20Cevap
sana en guzel olgun olma formulu. karsidaki cildirtmak ve efsane bir kisi olmak istiyosan bir sukut edeceksin iki dusunmeden konusmayacaksin az kelam cok is
Sen bekarmisin
Her soruma mantıklı. Cevap veriyosun
Gel iste beni
İnsAllah rabbimde senin gönlüne göre verir.
son cümle benzeri anlamsız bişeyler dediysen demeleri normal.
Kuruttun beni.
Tavirlarin davranislarin olgun gibi degilse. Bazi kisilerin disi olgun gibi durur ama hal ve hareketleri cocukcu olabili
Nasil. Değişir bu
Dikkat et hal ve hareketlerine sozlerine ve zamanla degisir
Peki
Eğer ağır davranıyorsan olgunsundur ama çocuk gibi davranıyosan çocuksundur insanların gözünde saygı ve görgü kurallarını aşmadan istediğin gibi takıl bence ;)
Suratsiz takilcam artık
Yapma kendin ol sen öyle mutluysan kimseyi takma bak ben örneğin kendimi bıyığım varken daha çok seviyorum arkadaşlar kes kes diye baskı yaptılar bir süre sonra sıkıldım kestim pişmanım şimdi sende kendin gibi ol ki mutlu olasın ;)
Anlaştık patron
Eyvallah Big boss ;)
çocuk gibi hareketler yapıyorsan normaldir. sakin, sabırlı ve anlayışlı olursan olgun olursun ;)
Halt etmiş bunu diyen.
Sanki kendisi 19'unda, 38'luk adam tavrı sergiliyordu...
Durus konusma davranış düşünce yapısı hepsi bir butundur bunların olgunluk olarak.
"Olgun olmanin sanki formülü mü var!"
Adamlar haklıymış.
ne emmeye ne gömmeye geliyosun demeye getirir ah bu insanlar
Davranışlarını değiştir yerine göre davranmasını bil.
beni ekle, konuşalım. olgunluğun ne olduğunu dediklerimden ve hayallerimden anlarsın.
triplere bak ya çocuk musun ya :d
:)))
olgun olup napıcaksın ya :D
Dimi
ben de 20 yaşındayım ama ruhum 50 falan shjdgs
Ölmeye hazirsin yani
değilim. d
Olur oyle davalar Sen yoluna bak bosver
saçma sapan hareketler yapıyor olabilirsin
banada diyorlar böylesi daha iyi
Güzelim bana göre de cocuksun mesela..
banada diyen oluyo hiçte takamam ben mutluyum :D