Sizce evlatlik miyim?

Annem kucuklugumden beri bana p i cmisim gibi davraniyor. 11 yasinda "erkek" kardesim var. babam kardesime bagirsa annem hemen devreye giriyo bagiramazsin ogluma diyo. Ama babam bana kizsa aksine babamin beni dovmesi icin körukluyor yemin ederim. Bana hep ucubeymisim gibi bakiyor, surekli olmem icin beddua ediyor abartmiyorum. Babamin yaninda uzun bir sort bile giyemiyorum. Ne zaman giysem annem "ne yapmaya calisiyosun aklinda ne var bilemem ama babanin yaninda oyle gezmene izin vermicem git degistir ustunu" diyor sertce. Oysaki babamla aramizda cok guzel bir baba/kiz iliskisi var. arkadas gibiyiz annemin aksine. Annemle oyle olamiyoruz. Sizce ben evlatlik miyim lanetli miyim neyim? Bir anne oz kizinin oz babasini etkilemeye calistigini dusunmez bence. Demek ki oz degilim...
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar bu arada annem surekli benimle bir rekabet icinde. Ben 57 kiloyum, 168 boyum var. siskosun sen mal gibi yatmaktan boş insansın ne diye yaşıyosun diyo. Kilo vermeye çalışıyo sürekli bana dönüp "valla ben gayet iyiyim, senden iyiyim hahay" falan diyo. Ya gercekten anlayamiyorum yemin ederim yaptigim bir sey yok ya biktim iyice
Sizce evlatlik miyim?