AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
220Cevap
Arkadaşça davranmalı, eğer kızım olursa zaten ona çok değer vermesini isterim. İlgili ve çocukça davranabilen biri olmaşı
Daha çok arkadaş olurdum sanıyorum. Otoriter ve baskıcı bir baba hayatta olamam.
Daha olmadım, belkide hiç olamayacağım o yüzden gerçekten bilmiyorum bu duyguyu...
bu fotoğraftaki gibi çocuğun her istediğini yappsın :DD
Soru basligini okudum ve cevap veriyorum. Asik oldugum kadinla birlikte mukemmel bir baba olmak icin herseyimi verirdim. Hayalim bir kiz cocugumun olmasi.
Yerine göre Baskıcı yerine göre arkadaşca yerine göre otoriter ona kimseyi dış görünüşlüyle yargılamaması gerektiğinde aşk iki bacak arasında değilde kalp'le yaşnacağını ögretirdim dünya güzeli :)
Benim babam diktatör bir babaydı. Ama benim yaşadığım sorunları çocuklarım yaşasın istemem o yüzden çocuğuna arkadaşça davranan bir baba modeli var aklımda.
Sevdigim adam mükemmel bir baba olacağından eminim ☺
Çocuğumu Mutlu eden ona hediyeler alan oyuncak alan
Herzaman onun yanında olan ona destek olan morali bozuk olduğunda ona moral aşılayan
Aynı zamanda çocuğuma iyiyi doğruyu güzeli ALLAHI ALLAH yolunu kuranı peygamberimizi öğreten bir baba olurdum.
Valla biraz p. ç bir baba olurdum orası kesin onun haricinde çocuğuma gereken tüm eğitimi vermeye çalışırım yani bir baba olarak üstüme düşen bütün görevleri yapmaya çalışırım erkek ya da kız hiç fark etmez 😉
harika bir baba olacak adam tanıyorum :) hayırlısı artık
baskıcı olmasın anlayışlı dertleşebileceği baba olsun
İyi bir kız bulsam mutluluktan uçururdum. zaten gözü kör hepsinin benim gibi bir cevheri görmüyorlar. Ne olur ki şöyle güzel hanım hanımcık birini bulsam
Bilmiyorum eğer ileride bir oğlum ya da kızım olursa o zaman anlayabilirim o yüzden atıp tutmanın anlamı yok.
Pek çocuk yanlısı değilim.
Olacaksa da severim ama bakımına pek karışacağımı sanmıyorum.
eğer oğlum hayatta olsaydı bu soruya daha iyi bir cevap verebilirdim ama şimdi sadece iyi bir arkadaş olabileceğimi düşünüyorum
anlayışlı olmalı şahsen ben çok katı olmasada katı bir ailede büyüdüm kızım mutlu olsun isterdim
Ayyyy fotoya bayıldımmmm :))) masallah ne kadann da tatlılar
çocugumu çok severdim heralde :D ilgilenirdim epey diye düşünüyorum :D
kesinlikle otoriter olurum, çocuklarıma sevgimi hisettirir ama aynı zamanda araya mesafe koyup otoritemide sağlarım yoksa ileride bunun önüne geçemem.
Anlayışlı Ve Onunla Çocuklarıyla Çoçuk Olan Bir Baba Olurdum :)
benden baba olmaz, çünkü bir baba gözüyle bakmıyorum kendime. o potansiyel yok bende. iyi böyle,,,,...,,,,
Disiplinli asker disiplini getirirdim eve fakat baba olmam evlenmem zor mesleğim buna izin vermiyor.
Beraber spor yapan , pasta yapan ( tabi eşimden azar yemeyi göze alıyorum :D ) , balık tutan , doğaya giden , evcilik falan oynayan bir baba olurdum :)
çok seven sahıplenen bıraz sinirli saygının her zerresını hıssetmek ısteyen her durumda yanında olcagını hıssettıren ona durustlugu aşılamış olan bır baba , baba gıbı baba !!
Çocukların dilinden anlarım. O nedenle iyi anlaşırız ama disiplinsizlikten hiç hoşlanmam.
Geceleri o kalkıp emzirsin diyecektim ama mümkün değil malesef :/
Dünya'nın en harika babası olurdum. Öyle ki ben bebeğime kıyamadığım için baba olmayı hiç istemedim..!
oo bendem tam süper bir baba olur çocukları çok severim sürekli birlikte oyun oynar dururduk heralde :D
Otoriter ama yumuşak. Ne kardeşini ezebilir ne de küçük olduğu için daha çok ilgi verilir. Terazi babasıyız (:
baskıcı olurdum ama arkadas canlısıda olurdum anlayıs yerıne göre herseyı ayarında yapardım yani ki babalar bunu yapmalı zaten
Arkadaşça olurdum kesin. Beraber takılırdık her yere beraber giderdim onunla. Ben olduktan sonra hiç arkadaşa gerek duymaz :)
Baskı veya yasaklar bastırılmış olan duyguları ön plana çıkarır. Terbiyesini verdikjten sonra bir evlat kız dahi olsa hem anne hem babadır.
Iyi bir baba onunla oyunlar oynardim anlayisli olurdm zamanimi gecirirdm kizim olsun cok isterdm ona guzel guzel renkli renkli ojeler alirdm rujlar alirdm :))
sert haşin ve gaddar bir baba olurum dersem yalan olur adım kadar eminim mükemmel bir baba olurum
dünyayı gezdiririm evladıma babamın bana yaptığı gibi
nasıl mı
baba gibi
çocuklarıyla samimi bir o kadarda mesafeli
akıllarına geldiklerinde yüzlerinin güleceği ağlasalar bile mutluluktan özlemden ağlayacakları bir baba
Benim sevgilim herkesin hayran kalacağı 4 4 lük bir baba olurdu
10 numara olurum
Gun gelir goctukten sonra "Canim babam" dedigi zamanlari gormeye yurek dayanmazdi
Benim hep kızım olsun istemişimdir. Arkadaş ve Anlayışlı olurdum.
Kızımın süpermeni olurdum, beraber evcilik oynardık. :)
sanırım cocugum olabilseydi bı erkek kadar olmasa da baba figürü ben olucam. anlayıslı ama yerı geldıgınde baskıcı olurdum
arkadaş gibi olurdum ama öyle aşırıya kaçıp ta bana sevgililerini anlatacak değil valla o zaman sıkıntı büyük olur
Victa knks sende ne sorsan günün sorusu oluyor bir bit yeniği aramaya başlıyacağım artık he :D
😂😂
gülme çok sınırlerım bozulduu :D :D
baba değil de hoş bilinçli bir anne olurdum bence
Detayı okusaydın keşkem Yaren 😠
ama anne olmak istedim :((
eşimde bilinçli yakısıklı cocuguna bakabilen sorumlulugunu alıp onu iyi yetiştirmek için elinden geleni yapmaya razı biri olsun isterim
Arkadaşça ama birazda baskıcı tabiiki anlayışlı olması gerekiyor onunla sohbet edip şakalaşa bilmeli
Anlayışlı, kararlı, gözü benden başkasını görmesin, ailesine saygı duysun.
Benim eşim bu kadar olmasın bence ama tabiki yardımcı olmasını hayatı paylaşmasını isterdim benimle.
Şu an baba olmadan bile bunu yaparım yiğenime. olduktan sonrasını sen düşün
Cocukluğumdan icimde ukte olan herseyi yasatacam inşaallah
babamla fazla vakit geçiremedim ama hayalimdeki baba nasılsa öyle olmaya çalışırdım
İyi bir baba olacağımı düşünüyorum. Hayırlısıyla.
Kızım küçükken, onun için prenses&palyaço kostümü giymişliğim var benim. Sen söyle nasıl bir babaymışım. :)
Benden hiç iyi bir baba olmazdı😄
https://www.diyarbakirsoz.com/images/141389.jpg
böyle
Ben çok iyi bir baba olurdum herhalde.. nede olsa babamdan babalik görmedim..
Çocuklarımın onlarla ilgilenen bir babasi var. Banyolarina kadar yapar
Anlayisli komik oglumla pes kizimla cafelerde takilan bir baba cocuklarim yasadi herhalde :))
ben kız çocuklarını çok seviyorum ve eminim fotoğraftaki gibi bir baba olurdum..