Kitap okumayı seven kişiler okumayı neden sever? Kitap okumayı sevmeyen kişiler neden sevmez?

Kitap okumayı seviyorum. Çünkü kitaplarla düşünüyorum farklı durumlar görüyorum, yaşıyorum, hissediyorum. Hayal dünyamı zenginleştirdiğine inanıyorum, mutluluğumu buluyorum, huzurumu hissediyorum, maceralara yelken açıyorum, hayatta hissetmediğim farklı duyguları hissediyorum. Bununla beraber kelime dünyamın zenginleştiğini görmemi sağlıyor.
Kitap bir fincan kahve ile vazgeçilmezlerimden...
Kitap okumayı seven kişiler okumayı neden sever?Kitap okumayı sevmeyen kişiler neden sevmez?
Gözlerin açık rüya görüyor yaşıyorsun. Hayatında bu durum gerçek olursa nasıl çözüceğini biliyorsun. Her sorunun çözümü vardır. Her zorluğun bir kolaylığı vardır. Okumak isteyen ama bir türlü okuyamayan sıkılan kişilerin bulacakları bir çözüm vardır. Nedenlerini araştırıp çözümlerini beraber bulmak işin en kolay çözümüdür. Adım adım nedenleri araştırmakla bulunabilir.
Kitap okumayı seven kişiler okumayı neden sever? Kitap okumayı sevmeyen kişiler neden sevmez?

Kitap her ne olursa olsun eskimeyecek bir kanıdır. Hayatın durumlarını kelimelerini içinde barındıracak eskimeyecek gerçek kanıttır.