yanlış cevap :)) eğer oyle olursa kesinlikle hayatta ki gerçek degerleri asla goremezsin. cunku kör olmussundur hayat oyle hızlı geçerki fark edemezsin :). kenarda durup ilzersen de herşeyin farkında olursun. dunya bilincin olur. insanların ne yaptıklarını daha iyi görür daha iyi degerlendirirsin. daha dogru bir yol çizebilirsin.
izlemek gidişhatı gormektir. sen sabit durmuyorsun. akışa kapılmak. hiç duramamaktır fazla düşünme şansın yok oyle diyim oyle anla. daha açabilirim konuyu aslnda
o yaşamak ayrı. köpek gibi oraya buraya kosup amaçsızca hayata kapılmak ayrı. ben kenarda durup o malı izledikçe zevk duyuyorum mesela. o mal koşsun ben buradan ufak ufak hallediyim işlerimi. boyle yani anladın mantık bu :D daha genişi var ama kişisel bu ben anca burda bu kadar açarım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
hayatın içine girip akışına kapılmak
yanlış cevap :))
eğer oyle olursa kesinlikle hayatta ki gerçek degerleri asla goremezsin. cunku kör olmussundur hayat oyle hızlı geçerki fark edemezsin :).
kenarda durup ilzersen de herşeyin farkında olursun. dunya bilincin olur. insanların ne yaptıklarını daha iyi görür daha iyi degerlendirirsin. daha dogru bir yol çizebilirsin.
bence tam tersi :D aksine kenarda durup izleyerek tanıyamazsın hayatı
izlemek gidişhatı gormektir. sen sabit durmuyorsun. akışa kapılmak. hiç duramamaktır fazla düşünme şansın yok oyle diyim oyle anla. daha açabilirim konuyu aslnda
ama bir şeyin tadına bakmak gibi kasttettim bende yaşamadan anlayamazsın
o yaşamak ayrı. köpek gibi oraya buraya kosup amaçsızca hayata kapılmak ayrı. ben kenarda durup o malı izledikçe zevk duyuyorum mesela. o mal koşsun ben buradan ufak ufak hallediyim işlerimi. boyle yani anladın mantık bu :D daha genişi var ama kişisel bu ben anca burda bu kadar açarım
hayatı marjinal yaratacan yanlız detone olmıcan