ondan ayrilali 2ay oldu hala a unutamiyorum bir care gosterin :(
onca sey yasatti bana ama hala seviyoru
onu unitamiyorum :@bana bir care soyleyin lutfen
onca sey yasatti bana ama hala seviyoru
onu unitamiyorum :@bana bir care soyleyin lutfen
sakın yeni bir insan bulma, çünkü bulursan onu daha çok özleyeceksin. acını yaşa, yaşamadan tükenmez. sana 1 ay sonra da unutursun demem. unutmazsın. ama uzun bir süre sonra acısı geçer. artık alışmışsındır. yaşananlar yakmaz seni. umutların yeniden gelir yerine, gene biri olur be dersin. hatta sonradan düşündükçe ona kızmaya başlarsın. sevgin azalmıştır. dönsede kabul etmem dersin gün gelir. belkide şimdi diyorsundur bilemem. ancak eğer çok sevmişseniz gerçekten uzun bir ilişkiyse bu, sana 7 ay veriyorum. 7. aydan sonra kafa rahat olur.
2 Yillik bir iliskiydi.
birdaha birlikte olamayiz aldatma var ortada kendime verdigim soz var :( ama canim yaniyor hala aklimda bitiriyorum kalbim susmuyor. ondan nefret etsem de susmuyor.:@
yapma ya aldatma olması özellikle 2 yıllık bir ilişkide, çok kötü olmuş açıkçası. sana şu kadar söyliyeyim ki sen ona dönsen o an belki mutlusundur ancak sonradan bu durum yakacak canını. zor gelecek. gene bitecek. o yüzden sabret derim sana. bu konuda ciddi anlamda tecrübem var, yani çevremden olsun ya da farklı bir şeklini ben yaşadım. tecrübelerle söylüyorum bunu sana. istersen ekle beni daha da uzunca konuşalım bu konuyu üzülmeni istemem. herşey senin elinde kendinr verdğn sözü tut.
Verdigim sozu tutuyorum .. ama 2 yil sonra hem de tanidigim biriyle cok agir bir durum .. ve kahretsin ki hala seviyorum :@ onunla olmayi dusunmedim bir daha dusunemem gurumu ayaklar altuna alamamam. ama boyle de mutsuzum :(
bu mutsuzluk zamanla geçer. ama dönersen bir ömür boyu hep aklında yaşayacaksın ve gene olmayacak. sana tavsiyem o insanları silip atman. mutsuz olduğunu kendine kabul ettirmeden yaşaman. ona değmeyeceğini kendine ikna etmen.
Güzel kardeşim böyle davranma kendine çok yıpranır çok üzülürsün ki düşün bu hayatta sadece o yok sana değer verenleri düşün arkadaşların ailen aslında eksik değilsin sadece unutmak istemiyorsun hayatı yaşamaya bak hareketli müzik dinle gez alışverişe git (bişe alman önemli degil) günlük koşu yap böyle böyle aklına bile gelmez özellikle gün içerisinde kendini çok yor ki yatağa yattığında tek düşüneceğin uyku olsun..:)
ahh be canım unutmak o kadar zor ki hatta mümkün değil unutamazsın sadece alışırsın onun içinde zaman gerekli başka birşey işe yaramıyor
daha kısa süre olmuş canım kendini oyalayacak şeyler bul
Cevap
6Cevap
zaman her şeyi halladiyor zamanla yavaş yavaş geçecektir bende öyle diyordum hala da unutamadım unutmayacağımda içerde bir yara gibi hep duracak ama kabuk bağlamış bir yara gibi bir yılı geçti şuan çıksa karşıma o yaranın kabuğu kalkar
bir yıl böyle geçer onsuz hiç birşeyin tadı olmaz zamanla alışırsın onunla beraber zaman geçirdiğiniz yerlere gitme aklına getirme yeni bir sevgili bul
özlesende aklıdna çıkamsada unutmasanda. hiç birşey eskisi gibi olmuyor hiç çabalama oyanacak başka birşeyler bul unut. ne bilim bir oyun oyna. bir kursa git. gez toz unutmaya çalış. geri barışsanız bile hiç hayalediğni gibi olmaz...
zor bir durum ben anlıyorum seni mehmet çoşkundenizin yazıları var nette onlara bakablirsin
okursan iyi olur
Guzel sarki ;)
neden ayrıldınız
Aldatma ..
onu affettmedim afetmiyorum ama sevgi iste :@ gitmiyor
Yani .. kendi gozumle gordum . :@
pesimden kosmasini istemedim ..
kosttu ama bosuna kirdi birkere . ondan sonra 1 kere bile aramadi
vay be yınede sevıyosun aynısını ben yasadım ama bız uzaktık telefon dokumanımdan akrabam bı kızla konustum benı sevıyodu vazgecırmek ıcın aldatma yoktu ben tam 2 ay gece gunduz pesınden kostum 1500 km kapsına kadar gıttım en sonunda agır hakaretler ettı fızıksel bı kusurumla alay ettı sence oda benı sevıyomudur dusunuyomudur ya da pısman olurmu senın gıbı.sen gercektens evmıssın helal sana
2 Yil bir birliktelikten sonra hic ayrilik gelmedi aklima . cok sevdim .. ama aldatma olunca cok agir geldi :( bitirdim .. ama en agiri bir ozur bile dilemedi ..
senin kiz seni sevmemis bence seven insan yapmaz onu . nefret etse bile yapmaz . :(
Aglamak herzaman gercekci degildir gercekten ..
o da agladi benim gozumun onunde ama yalandi . Yalan olmasaydi aldatmazdi ki .. :(
Anliyorum seni .. bizde de ayni sey vardi .. ailelerimiz biliyordu hatta yazin soz kesicektik ama :(
Insan deger vermeyince sevmeyince boyle oluyor :( arada saygi olmayinca hersey bitiyor.
Evet zor .. biliyorum seni cok iyi anliyorum. ama sevseydi egerr cabalardi.
Ben cok cabaladim meselaa. cok savastim onun iccin ve yine yanliz kaldim .. yani .. ask bize gore degil :(
Kendime her gun bir ugras buluyorum ki akliima gelmesin .. yorulmak iyi geliyor . Kosmak ..
bazen soguk bir havada disarda kalmak kendine getiriyor insani . biliyorum hicbiri care degil unutmaya ama cabaliyorum ..yagmur altinda muzik dinlemek ..iyi geliyor bana .. ha ve cok ta yaziyorum yabi yazmak benim hayatim diyebilirim . beni rahatlatiyor ..tavsiye ederim ..
Tamam olur ekledim seni.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar