kardeş benı dınler mısın bılmem ama sana soleyeceklerım bıraz uzun
1.asla bır kıza vazgecılmez oldugunu hıssettırme
2.asla sana gosterdıgınden fazla sevgı gosterme
3.bırak gıtsın asla gıtme deme gıtme dersen kaybedersın guclu gorunmek ıstıyorsan yolun acık olsun de
sımdı bu uc kuralı uygula mesaj atma benımde sevgılımle 1.5 aydır konusmuyoruz bende senın gıbı kapısına dayandım mesajlar attım hedıyeler yalvarmalar aynı unıversıtede olman daha ıyı senın onun yanından gecerken ılgılenmedıgını goster onun gozlerıne bakarsan gordugunde elın ayagın bırbırıne karısırsa gozlerıne bakarsan olmaz.cok hanı bole gamsızca davranmaya calıscam derken sacma sapan haraketlerde yapma benım mesela benım yanımdan gecermıs gıbı gec yıde dıgerlerının yanından gecermıs gıbı bız beraber dahı olduk ama kardesım eger zorlayan sen olursan kız o zaman dıyor kı benı sevıyo bekaret falan takmıyo ama umursamazsan o zaman der bu halde nereye gıdıcem kayıp edıyorum belkıde ettım he senınkıde dıcek sevıyordu be sevmese kıskanmazdı umursamazdı sımdı umursamıyo acaba sevmıyor mu ona senın varlıgın haz verır yoklugunsa dusuncelere kapılmasını saglar bırak dostum bırak bu dedıklerımı yap dondugu zaman tesekkur edersın sımdı etme ..015 Yorumla
Soran+1 yılaynı ünv deyiz ama o örgün öğretim ben ikinci öğretimim denk gelme ihtimalimiz çok çok çok zor :/
2 saat sonra okula gidecek otobs durağına gitmesem mi en aızndan haberi olmadan görsem :/- +1 yıl
dostum ya yemın edıyorum sen yukarıyı okudun mu lan ne gerek var ben sana dıyorum takma kendıne acı cekdırıyon lan aynı bokları bende yedım kendı canını yakarsın mallık yapma sınır ettın benı otur o koca gotunun uzerıne ve dedıklerımı yap ne kadar ustne dusersen olmaz bırak yoklugunu hısssettır varlıgın zaten fayda etmemıs bırak yoklugunu hıssetsın daha ne dıyem ben sana otur evınde ben 1.5 aydır beklıyorum bak bende atmıyorum bız beraber olduk ılkı yapdı benı yalvardım mesajlar attım olmadı
- +1 yıl
bu yuzden hanı olmuyo yalvarmakla ole dedıgın seylerı yapmakla bu kızla ben manısadan eskısehıre geldı aılesıne yalan soleyıp ıkı kere toplam 18 gun ama sılerler kardesım sılerler sen yalvardıkca takmazlar bırak zaten sevıyorsa doner bumerank mısalı ama atmasını bılmelı hanı atmayı bılırsen yanı severse doner atmayı bılmessın yanı sevmemısdır ondan sonra pesınden kosarsın bı otur ve dınle sozumu hem sevıp sevmedıgını de gorucen daha ıyı deıl mı hala gıdıcem sunu bunu yapcam dersen yazmam nokta
Soran+1 yılbende o kadar öpüştüm ettim birada sırf bu namus meselesi bana koyuyor abi ben şerefsz bri olmk istemyrm öyle biri değilm ama o bunu hiç umursamıyor biraz da o koyuyo :/
peki ya o da aynısını düşünrse hiç gelmezse :/ ?- +1 yıl
gelmıyosa sımdı bu espırıyı yapmayada korkuyorum ya tanıdıgım cok ıyı hocalar var onlar senın ışi halledelerler kardes aynı bensın takıntı yapma lan ya gelmezse gelmezde baskasıyla cıkarsa ellerını o tutarsa sabahları ona gunaydın sevgılım senı sevıyorum mesajlarını atarsa dıye dusunuyorsun dımı bende aynısını yaşadım eger sevıyorsan yol yakından uzaklaş kı nıyetı bellı olsun kızın yoklugunu hıssetsın sana net konusuyorum sevıyorsan takma kı o dedıgım yukardakı mesajlar sana gelsın bole yapma
Soran+1 yıl1,5 ay olmuş koc koca bir buçuk ay daha bana onun yarısı oldu içim çok acıyo :( peki o mesajlar geldi mi sana ?
- +1 yıl
sana kendımı anlatıyorum dıyorum ya zaten bende 1 haftadır mesaj atmıyorum :) bak artık gulebılıyorum ben yaklasık 3 gundur mesaj atmıyorum senın gıbı hepsını yapdım ama olmuyo dıyorum bu yuzden sende yapma umursadıgın kadar bı tarafı kalkar bı kıza vazgecılmez oldugunu hıssettırrsen ılk senden vazgecer bu yuzden atma.he ben atmıyorum cunku umut mu bıraz var ama senın evrelerdende gectım atarsan donmez gıdersın kabul etmez kendın harap olursun atma bak sonra yuzun gulmeye baslar zaten
- +1 yıl
ve bende artık umudumda var hanı donersede bırgun benım ıcın konusuyorum namusunda bı kız gercektende cok sevdık ama artık ona dıcegım tek sey sana kım akıl verdıyse bak mesaj atıyo acı cekdır bıraz degerını anlasın surundur dıyen arkdasına gıt dıcem o akıl veren arkdasına cunku bu acı senın zevk aldıgın acılarım yalvarmalarım ıcımdekı aşkı öldürdü he yaparkn sevıyorm evlencem demısdın dedıgnde evet evlencekdm ama bana bunları yasatan kızla degl gozlerımın ıcıne bakarken tekrr asık oldgm kızla
Soran+1 yılbende 4 gündür mesaj atmıyorum ama gülemiyorum norlarımın olduğu dolabı bir açıyorum adı yazıyor ve yine hatrlayıp hüzünleniyorum :(
- +1 yıl
cevabını verıcem ustune gıtme kı sevıyorsa döndugu zaman senınde sevgın olsun yoksa benım yaptıklarım gıbı yapıyosun sonra her attıgın adımı gerı teperse ıcındekı sevgın askın ölür sonra deger verdıgın hayaller kurdugun o kıza ıstemıyorum dıyebılırsın belkı gozunde serefsız olucam ama ıcımdekılerı o bıtırdı benım senınde bıtmesın gıtme ustune ne kendı askını öldür nede o kızın bı tarafnı kaldır bekle ıkınızın ıyılıgı ıcın bekle sımdı karar senın
Soran+1 yıldönerse de kendi bilir dönmezse de yani :/
- +1 yıl
valla ıcındekı seylerı bıtırmeden gelırse gelır kardes sımdı ııcındekılerı bıtırırse donse ne olcak dımı ve unutma bır kız gercekden sevdıyse erkege gore daha uzun acı ceker ama bırak acı ceksın sen hıc acı cekmesıne ızın vermıyosun kı sureklı sevdıgını soluyosun yalvarıyosun bırak atma mesaj kı senın ozledıgını oda ozlesın gunaydın ıyı geceler mesajını falan bızımkı konusmuyo benle ama ayrıldıgımızdan berı ne tel kullanıyo ne evden cıkıyo hanı bırak acısını yasasın severse zaten o acıya dayanmz
Soran+1 yılbizim ki benden ayrıldı rahata erdi ya gezilere gezmelere gidiyo :)
Soran+1 yılne alaka ya :/
En İyi Cevaplar
+1 yıleeee ağlamaktan falan bahsediyosun sürekli. erkeksin sen be! kızdırma beni böyle ağlayan kapıda yatan birini hiçbir kız istemez. hırsla aşkı karıştırıyosun. emin ol o seninle barışsın ve bir şekilde çok sevmeye başlasın seni sonra da bu çektirdiklerini onun yüzüne vuracak bu seferde sen biraz biraz soğuyacaksın. dönerse senin dönmezse bilmem ne geçin bunları. erkek kıskanır kardeşim. kadında kıskandırmayacak güveni versin ozman! böyle ilişki mi olur. SEN ERKEK GİBİ ERKEK OL SADECE...
01 Yorumla
Soran+1 yılunutamıyorum ooof oofff :( ama ben onun umrunda bile değilm sçcm erkekliğe de ya :(
kiskancligin fazlasi hastalik.
karsindakine zarr vermeyen asiri kisitlamayan
kiskancliklar jest gibidir tatlidir.
ama diger turlusu iliskiyi yipratir.
bi muddet sonra ona guvenmedigini dusunur014 Yorumla
Soran+1 yılseven kıskanır biraz anlayşlı olsa ah ah :/
Soran+1 yılbitti zaten daha ne yıpratması :/
- +1 yıl
degis demis sana.
degismeye calis. en azindan anla.
sana dk da bir kuskuyla yaklassa ya da kiskanip dursa nasl hissedersin. bir muddet sonra bikrsin.
git deki tamm degiscem de kiskanclillari kntrole alcam de.ama bunu nispet yapar tavir yapar gibi deme.
ve goster degistigini. bunu da sirf o istedigi icin degil kendi ruh sagligin icin de yap.
Soran+1 yıl*eski sevgililisin konusu açılınca ana avrat sövmem mi yanlış? *hava karardıktan sonra dışarı çıkma gndz hallet işini demem mi yanlış? *erkeklerle fazla muhattap olma/ samimmi olma? demem mi yanlış? *annen baban olmadan tatile gidemezsin demem mi yanlış? hangisi düzeltiyim allah aşkına :/
- +1 yıl
insandan insana degisir bu hassasiyet.
bana gore haksiz degilsin .
belkide soyleyis tarzin yanlis
kufur etmektense duzgune anlatabilirsin.
al karsina konus. ama kizmadan bagirmadan. duygularini anlat.
biraz alttan alir gibi yumusak konusursan yumusar.
ama zaten ben hakliyim ddiye istedigini yaptirmaya diretirsen yapmaz...
Soran+1 yılsanırım iş işten geçti. kızdım, bağırdım ama duygularımı da anlattım hatta ağladım. ama o sadece değiş dedi . sende bira değiş o zaman dedim bak ya pazarlık yapıyo dedi sonra kendimi tutamadm sesszce göz yaşlarım süzüldü saklayamadım da çünkü içim acıyodu sanki o gözyaşı değilde içim acıyo deim ya adeta kanıyordu da onun kanıydı. :/
Soran+1 yılhem sevse birgün olsun da o gururunu çiğneyip gelmez miydi ?
Soran+1 yılhem sevse birgün olsun da o gururunu çiğneyip gelmez miydi ?
onu da denedim sen artık beni sevmiyosun dedi bu kez de :) yine kötü olduk :)
Soran+1 yılunutmak lazım ama nasıl :(
Soran+1 yıl22 gün oldu hala unutamıyorum ooooffff ooofff başını yerden kaldrmayan ben, her an acaba bir yerde görür müyüm dıye dört bir yana bakıyrm
+1 yılbak umursamadıgın an umursanırsın bunu bir düşün. bırak birazda o ilişkiniz için çabalasın eğer senı gerçekten sevdiyse mutlaka döner kıskançlıgı bahane etmez. seven her ınsan kıskanır bır süre kızı rahat bırak
037 Yorumla
Soran+1 yılo örgün öğretim ben ikinci öğretimim 2,5 saat sonra filan evden çıkıp derse gidecek çok özledim onu otobüs durağına gidip görsem mi acaba :/
- +1 yıl
saçmalama kız istese sana ulaşırdı. böyle erkekler gözden düşer.
Soran+1 yılkaçan kovalanır hesabı mı ?
- +1 yıl
aynen öyle çok ustune düşersen sogur senden
Soran+1 yılfazla düştüm soğudu zaten her türlü ulaşım şekli face watsapp telefon arkadaşlarının watsapp ve faceleride dahil engelledi :/
- +1 yıl
bırak o engellerı tek tek kaldıracagı gunler gelecek sabret...
Soran+1 yılnasıl bu kadar emin olabiliyosunuz :/ ?
- +1 yıl
sinirle gidenler tıpış tıpış geri döner yaşadım aynılarını ..
Soran+1 yılkapısına kaç defa gittim inanın sayamam. o dediğim 21 gün içerisinde dahi bana ne sözler demesine rağmen yine gittim ve tek dediği değiş seninle yapamam çok kıskançsın birlikte olupta senin kapanına kapanmak istemiyorum dedi... oysa seven sen olda hiç birşeyin önemi yok demez mi :/ sevse gelir mi ki kesin ? ya gurur engel olmaz mı :/ ?
- +1 yıl
seviyorsa inan gurur senın kıskançlıkların hiç birşey engel olamaz ona. ama bunlar bir bahanede olabilir.
Soran+1 yılhaklısınız mesela bakın bana engel olamıyorlar ağlayıp sızlıyorum hala :( ama herkes farklı ya ona engel olabiliyosa :/
bahane derken sıkılmış ya da artık sevmiyordu bahane olmuş olablr mi diyosunuz yani ?- +1 yıl
eğer senı gercekten sevıyorsa döner..
Soran+1 yılama o çok gururlu yani afedersiniz deyim yerindeyse it gibi biri katır inadı var onda bu şekilde olan birisi bile mi döner diyosunuz ?
- +1 yıl
senın peşinden koşman hoşuna bıle gıdıyodur
Soran+1 yılpeki ya bu dönüş ne kadar zaman alır tabi bir zaman verilemez ama 1 ay 2 ay 3 ay 1 yıl ?
- +1 yıl
onun sevgısıne bağlı eğer gerçekten sevse üzülmene dayanamazdı bile
Soran+1 yılkapısına gittiğimde ağladım bile dayanamayıp :( 21 yalndaym bu benim ilk sevgilim acaba ondan mı ki :/ bilmiyorum nereyi karştrsam onnla ilgili bir anı ders notlarım arasnda bile adı çıldırıyorum :( dayanamayıp otobs durağına giderim blki bir kaç saate bir görür gelrm :(
- +1 yıl
sevse senın gözyaşlarına kıyamazdı sıkılmış belliki
Soran+1 yılseven sıkılır mı ? yani sevmiyor öyle mi :/ ?
Soran+1 yılbirşeyler hissediyor musun diyorum sanane diyor :/ hissetsem ne olck barışsak ne olck yine tartşcz beni kafese kapatacaksn diyor :/
- +1 yıl
sevmiyor .. benım önumde sevdiğim adam ağlayamaz. izin vermem asla.
Soran+1 yıldeğişmeden gelme dedi ama
- +1 yıl
hangı konularda kıskançlık yapıyorsun? sevıyor ama değişmenı beklıyor gibi geldi bu laflarından
Soran+1 yılama bir yandan da tüm iletişim araçlarndan engelledi acaba kendime engel olmam da yazarım diyemi hem kendi açısından hem benim açımdan :/ ?
yazın ailen haricinde biriyle tatile gitme diyorum mesela erkeklerle çok muhattap olma diyorum hava karardıktan sonra dışarıya çıkma diyorum gündzken ne yaparsan yap dyrm :/ bunlar bunaltıcıymş :/- +1 yıl
tamamen kendi açısından sevse herşeyine eyvallah öyle kabul ederdı senın degismenı beklemesın ..
Soran+1 yılbirde hava karardıktan sonra dışarı çıktım birşey olmadı bak diyor. bende illa birşey olacağından değil ama olablr o yzdn çkma dyrm hem gndz neyine yetmiyo gndz nere çıkıyosan çık işini hallet gel dddm ama anlamıyor ve ben hala seviyorum yüreğim yanıyor :(
- +1 yıl
anıl durmuştan çok zor geliyoru dnlee
Soran+1 yılonu dinleyince geçmez ki ne yapıyım akıl verin nolur :(
- +1 yıl
hiçbirşey yapma
Soran+1 yılya o da aynı şeyi düşünürse ?
- +1 yıl
o senın için hiçbirşey yapmıyor zaten
- +1 yıl
hay agzın bal yesın kardes arkdasda kendımı gordum asagıya yorum attım bende ama dınletemedım herkes bırsey dıyorsa sebebı vardır dımı yapma bırak sevıyosa doner aşk ne gurur tanır nede baska bırsey he bıraz zaman alır ama o zamanı sen uzatıyosun kardes dedım bende sen yalvardıkca zaman uzucak dıyorum he neden yorum attın dersen aynı seylerı dusunmez cunku gıden o yalvaran sen egosu tavan yapan o
Soran+1 yılben elimden geleni yaptım dimi gitmiyim :/ o 21 gün içinde dahi yalvardm ağladm kaç defa kapısına gittim :/
- +1 yıl
ya tamam ağla sızla ama belli etme kardeşim acını içinde yaşa isterse dünyadaki tek kız olsun onun egosunu tavan yapma bak daha beter olacak kalbını kırıcak
Soran+1 yılsadece bekliym mi yani şu hesap sevdiğini serbest bırak dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır ?
- +1 yıl
aglma kızlar der kı seven erkek aglar seven erkek aglamaz gunahkar erkek aglar gunahlarını gızlemek ıcın gıtmıceksın dedıgım gıbı umursama umursamıcam dıye cok gevsekte olma en ufak yanından gecerken bıle yuzune bakarsan elın ayagın dolasırsa kaybedersın ama cokda gevsek olma o zaman der kı hata yapmamısım bu kadar dengesızce davranan bırıyle bır ömür mu gecırılır der benım yanımdan gecıyo gıbı gec severse doner sevmıyorsa ısa gıbı carmagda gersen musa gıbı denızı ıkıye ayırsan boş sımdı dusun
Soran+1 yılooooofffffff oooffffff :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
+1 yılkapısına neden gıdıyorsun kardeşim pes yanı tamam sevebılırsın ama bı bayana kuçuk duşme bızde sevdık ama bazen sadece sevgı yetmıyor gözunu seveyım böle kendını kuçuk dusurme baskası var onun hayatında emınım her yerden enegl yemıssın baksana gururunu daha çok yerlere atma unut gıtsın unutamıyorum dıye bsy yok
01 Yorumla
Soran+1 yılherşeye rağmen çok seviyorm blki çok alışmıştm bilmiyorm :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadar seviyorsun daha ne istiyor ben sevgilim beni sevsin diye yapmadığımı birakmadım evet seven insan kıskanır ama kıskançlığın dercesi var benim sevgilim beni eve kapatıyo herşeyine eyvallah dedim sen ne güzel seviyosun bak kıymetini bilmeli
01 Yorumla
Soran+1 yılo benmle inatlaştkça bende kapattm ama snra bitti işte :/
+1 yıl21 günmü? Ben 13 yildir unutamiyor...
01 Yorumla
Soran+1 yılooooff oofff :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaşka biri var aklında ya da hayatında unut gitsin onu...
010 Yorumla
Soran+1 yılnasıl vardınz bu sonuca ?
Cevap sahibi+1 yılbenzerini yaşadım kardeş
Soran+1 yılya bu böyle değilse :/
Cevap sahibi+1 yılsenin onun için kendini bu kadar perişan ettiğini gözardı ediyorsa ve sevdiğini görmezden geliyorsa o kızın ya aklında biri vardır ya da hayatında
Cevap sahibi+1 yılacı ama gerçek bence böyle
Soran+1 yılöyle değilse bile ben elimden geleni yaptım dönecek olan döner dimi :/ ?
Cevap sahibi+1 yıldönüp dönmemesini zaman gösterir zaman her şeyin ilacı
Soran+1 yılpeki ya bu acı nasıl geçer :/ ?
Cevap sahibi+1 yılgeçmez ben 8 aydır çekiyorum
Soran+1 yıl:(
kapisina git ask herseye deger...
01 Yorumla
Soran+1 yılo dediğim 21 gün içerisinde 3-4 defa gittim kapısına tek dediği değiş. sen biraz ben biraz değişiyim dedim ama yok oooff oooff ağlamaktan bıktım :(
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat