Tanışmak kader, arkadaşlık seçim, aşık olmak ise tesadüfmüş...
Sizce de böyle mi? değilse nasıl?
Sizce de böyle mi? değilse nasıl?
kesinlikle bak ben kadere inanan bir insan değildim arkadaşım..2.5 sene biriyle çıkkıyorum deliler gibi aşığım ailemi bile karsıma almışım..sonra bir arkadas ortamında en yakın arkadasımın kuzeniyle tanısıyorum ..normal knusurken ben sevgilimden ayrılıorum aileler falan insan bıkıyor öyle bir zamanda geliyorki allah gönderdi dedm resmen ve çok önceden defalarca karsıma çıkmış bir insandan bahsediyoruz hemde defalarca.. ama allah benim acı çekeceğim zmn gözlerimi açıp gösterdi ..yani kader böle bişey..nereden ne zmn nasıl geleceği belli olmuyor !:)
Kesinlikle doğru. Kendi seçtiğin insanlarla arkadaş olabilirsin istemediklerini hayatına dahil etmezsin. Ama aklında bile olmayan bir insana aşık olabilirsin elinde olmadan.
Tanışmak kader değildir. Sosyal bir insan, tanışmayı kadere bırakmazz ;)
Aşk tesadüfdür, ama etkilemek yetenektir ;)
Arkadaşlık da kişilerin kendi seçimidir...
Kim demişse çok doğru demiş zannımca, kanaatimce, yorumumca =)))
Cevap
5Cevap
kesinlikle dogru, biriyle planliyarak tanismazsin, veya asik olmazsin ona ama kiminle arkadaslik edecegini kendin seçersin.
tanışmak arkadaşlık aşk kader. Kader olanlarn önceden Allah tarafından bilinmesidir yanlış anlaşılma olmasın.
kader ve tesadüfleri en iyi "bahane kılıfı" olarak görürüm. "seçimler" en aklıma yatanı.
Tesadüf diye bir şey yoktur bence.
Yok aşık olmanın tesadüf olmamasını, herkesin belli aşk kriterleri vardır oraya bağlıyorum. Farkında bile olmadığımız kriterler. Nöromanyetik alan etkileşimleri, biyokimyasal uyuşmalar vs. vs.
Bunların tam farkına varabildiğimizde, bu konuda tesadüf diye bir şey olmadığını görürdük.
Çok doğru arkadaş olmayı kendim seçerim
aynen böyle ilk kez sana katıldım la:(
bu "tesadüf" ne zaman uğrayacak nan bana :/
bence hepsi kader tesadüf diye bişey yoktur
tesadüf bilmem ama kader vardır kesinlikle...
bencede doğru demiş kim dediyse..
aynı fikirdeyiz
bence herşey kaderdir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar