çelişkileri alabilirmiyiz neler var neler yok görebilirmiyim?
Cevabın nedir?
kuranda çelişki olsa ta peygamber zzamannda müşrikler bunu bulup muslumanlarin gözüne sokarlardi ki o insanlar kuran arapcasi konustuklari icin simdiki gibi degil en ufak bir celiskiyi bile bulur cikarirlardi ama celiski muslumanlarin hayatında en mükemmel rehbere rağmen bu kadar berbat bir durumda olmayi baska bir sekilde aciklayamiyorum
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSenelerdir araştırma yapmış profesörler dahi en küçük hataya denk gelememiştir
Kuran en kusursuz haliyle bizlerin elindedir.00 Yorumla
+1 yılO kadar çok var ki yaza yaza bitmez ilk olarak şunlara bir bak
alfa-sorgulama.blogspot.com.tr/.../...sorular.html12 Yorumla
Soran+1 yılne kadar cahilsin burda nerde kuran ayeti var?
- +1 yıl
Güldüm 😄
+1 yılYoktur
21 Yorumla
Soran+1 yılevet
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
5Cevap
çelişki yok kuranda çelişki aramak kusur aramak bana gore ferraride kusur aramak gibi mesela ulasamayınca cok yakıyo yeaaaa falan. o hesap kuranda kusur çelişki yok arkadaş diyende kusur celıskı vardır
11 Yorumla
Soran+1 yılayetlerle oynuyor celıskı var diyor
+1 yılheaaa önce şundan başlayalım herşeye gücü yeten yaratıcınız neden şeref. örf, adet veya karşı cinse olan çekim kuvveti gibi yapmamız gerekeni vücudumuza işlemedi? bu tanrı basmayağı hepinize düşman insanla olur mu bu işler
10 YorumlaVar.
Dinde zorlama yoktur.
Evladiniz namaz kilmazsa uyarin yine kilmazsa dovun yine kilmazsa evden atin443 Yorumla- +1 yıl
Fussilet-34 ‘İyilik ve fenalık bir olamaz. Sen fenalığı en güzel şekilde karşıla. O zaman aranızda düşmanlık bulunan kimse ile bile yakın dost olduğunu görürsün.’ Bu ayet’e karşılık ise;
Sura-40 ‘Bir kötülüğün karşılığı ona denk bir kötülüktür. Fakat kim affeder ve barışırsa onun mükafati Allah’a aittir. Şüphe yok ki o zalimleri sevmez.’
Soran+1 yılBak sevgili kardeşim dinin tek kaynagı kurandır hadisler dinin kaynagı degildir
hadisler sacmalıgı yüzünden insanlar dinden cıkıyor ateist deist oluyor
kuranda dinden dönenın cezası yoktur
namaz kılmıyan öldürülmez dövülmez kuranda böyle seyler yok
Soran+1 yılOnlar, bir zulüm ve saldırıya uğradıkları zaman birbirleriyle yardımlaşırlar. sura 39
bir ayetin devamanı oku
fussilet suresınde baska bişi anlatıyor
şura 40 da başka anlatıyor celiski yok
Soran+1 yılBak kardeşim yahudiler üzeyir allahın ogludur dediler hristiyanlar ise meryem oglu mesih allahın ogludur dediler tevbe 30 bu şirktir şirke giren kafir oluır cennete giremez
ama adam islamı kötü bilmiş asıyor kesiyor biçiyor idam ediyor diye müslüman olmadıysa girebilir girer diyemem
kurana iman şarttır
Soran+1 yılİnsanlar cennete cehenneme gidicek iman etmıyen melek olmaz
cin olur
Soran+1 yılSeni doguran anayı inkar edermisin? seni yaratan allahı inkar edersen giremessin
böyle anla- +1 yıl
Bu bir ayet mi? Ben böyle ayet görmedim!
Bu bir varsayıma göre (!) hadis, ayet değil.. O da şöyle başlıyor;
"Amr b. Şuayb babsından o da dedesinden duymuş, buna göre peygamberimiz şöyle buyuruyormuş bla bla..." ?
Dıdısının dıdısına göre Peygamberimiz şöyle şöyle dedi diye başlayan hadisler sahih değildir ve inanmam da onlara genelde.
Ama konu başlığında "KURANDA ÇELİŞKİ GÖRDÜNÜZ MÜ?" yazıyor değil mi? - +1 yıl
Yormayin beni gidin kardesim istediginize inanin
@DesignerGFX - +1 yıl
Ne yorması kardeşim, ben seni birşeye inanmaya zorlamıyorum ki. Sen var deyip örnek verdin, ben de "cümlenin kurandan bir cümle olmadığını" hatırlattım sadece :) Yoksa inancın serbest...
- +1 yıl
Buraya butun kurani yazdircaksiniz diye dedim yormayin beni yanlis ya yalan kandirildiniz uydurma !!! @DesignerGFX
- +1 yıl
Dedimya arkadaşım istediğine inan. Madem yorumuna cevap yazılmasından yoruluyorsun, o zaman ne diye konuya katılıyorsun? Alla Alla :) Bütün kuranı yazdıracaksın derken? Yaz aklında şüphe duyduklarını bakalım hangisinde şüphe varmış, ama uzun olursa cevabını akşam yazabilirim, zira çalışıyorum işteyim. Uğraşmam yorulurum dersen de sen bilirsin. Zorla muhabbet edilecek değil bu konuda.. Hadi sağlıcakla...
- +1 yıl
Ben insanlari ve cinleri bana secde etsinler diye yarattim..
Suphesizki biz insanlardan ve cinlerden cogunu cehennem için yarattik
Hadi bakalim :)
@DesignerGFX - +1 yıl
Ah be arkadaşım işte senin Şu an yaptığına "AYET CIMBIZLAMAK" deniyor. Önce Kuran'ı kerimin özelliğini anlamaya çalışmanı öneriyorum. Ki bunu herhangi bir kitapta bile yapman yanlışken kuranda yapman çok daha büyük hatadır. Kuran;
A, B, C, D Ayeti şeklinde ilerlemez
Şu şekilde ilerler: A+B=C'dir.
Ne demek istediğime örnek vereyim: (sadece misal, böyle bir ayet yok tabiki örnek olsun diye yazıyorum)
A: Bütün elmalar tatlıdır;
şimdi sadece bu ayeti okur ve Kuran bütün elmaların tatlı olduğunu buyuruyor dersen birgün ekşi bir elma yediğinde Kuranı inkar edersin.
Oysa ayetin devamını okumamışındır:
A- Bütün elmalar tatlıdır
B- Ama yalnız yeşil elma ekşidir...
Kapiş? Flaş patladı mı?
Andolsun biz, cinler ve insanlardan, kalpleri olup da bunlarla anlamayan, gözleri olup da bunlarla görmeyen, kulakları olup da bunlarla işitmeyen birçoklarını cehennem için var ettik. İşte bunlar hayvanlar gibi, hatta daha da aşağıdadırlar. İşte bunlar gafillerin ta kendileridir. (Araf / 179) >>> devam - +1 yıl
Ayette önce sana ne söylendiğini ve ne mesaj verildiğini anlamaya çalış. Dümdüz ot gibi okuma ayeti arkadaşım. Mantıklı bir düşün bakalım o ayette verilen mesajı. Ne dediğini apaçık beyan etmeyen bir filozofun ne demek istediğini anlamak için 1000 yıl sonra bile üniversitede bölüm kurup tez yazmakla uğraşan insanoğlu nedense bir kuran ayeti okuduğu anda üzerinde zerre kadar düşünmeden sırf REDDETME PSIKOLOJISIYLE hemen niye "aha bunu emretmiş kuran" diye hükümleniyor kendince acaba? Ne kadar ironik!
- +1 yıl
Hele ki bukadar "apaçık" bir ayeti anlamamak için kasmak bundan çok çok daha ironik...
Saygılar... - +1 yıl
Cok inaniyorsaniz kiz kardesinizi verin yasLi adamlara 4. Es olarak...
Iyi insanlarin Sirf iman etmedi diye cehenneme gidecegini söyleyen bir dine nasil inaniyorsunuz tanriniz egoist mi?
Surekli ilgi bekleyen simarik bir çocuk mu..
ya da söyle söyliyim tanri imparator mu
Kisacasi Tanri insan mi?
Kuranda zina eden insanlari odaya kilitleyip ölüme terkedin diyor sen kuranin butun buyruklarini yerine getiriyor musun?
2 kadin 1 erkek mi eder sahitlik ayeti?
Kadin erkegin tarlasidir ayeti?
Annen ile baban arasinda seviye farkI oldugunu dusunuyor musun ya da söyle sorayım
Annen mi çok seviyorsun babani mi?
Sende biliyorsun ki
Kuran tanrinin buyruklarini degil araplarin yasam tarzini yasatiyor
@DesignerGFX - +1 yıl
Yazdıkların o kadar saçma ki hepsine teker teker emin ol cevap veririm ama Şu an dediğim gibi işteyim. Sen kuranı okumamışsın bile buradan o anlaşılıyor. Önce o kitabı bir oku oku! Okumadığın birşeye nasıl yorum yaparsın? Yazdığın şeylerin çoğu Kuran'da yokkk bile
- +1 yıl
Bak guzel kardesim ben kimseye dusman degilim gormedigim ve sorgulamadigim bir sey hakkinda konusmam.. Kurani butun olarakta okudum hem arapca hem turkce.. parca parca da okudum neyi savundugunun farkinda bile degilsin o kadar dogru bir seyse neden uygulamiyorsunuz hayatiniza?
@DesignerGFX - +1 yıl
Kuran'ı defalarca arapça da analizini yaparak Türkçe mealini de okudum arkadaşım bilip bilmeden bu üçüncü hüküm verişin. Tereciye tere satma lütfen saygılı muhabbet edeceksek o zaman bana yapıp yapmadığımı bilmediğin şeyleri "şusun busun, neyi savunduğunun farkında değilsin" gibi laflar etme. Ben neyi konuştuğumu gayet iyi bilen biriyim. Sandığın o "yobaz müslüman tayfasından" değilim. Evet müslümanlar arasında sadece ondan bundan duyup millete afillenen yobazlar da var. Ama senin yazdığın ayetlerin tamamını sen nasıl anladıysan neresinde çelişki çıkardıysan bilemiyorum.
"Kadınlar sizin tarlanızdır, o halde tarlanıza nasıl varmak isterseniz öyle varın, yalnız evlere ön kapılarından girin, arka kapılarından yaklaşmayın, bunlar Allah'ın koyduğu sınırlardır" diye devam eder ayet... - +1 yıl
Sen bu ayetten ne anladın bilmiyorum ama hani kuranda hiçbirşeyin açık açık yazmadığını söyleyen ateistler varya, al gör ki Kuran'da bir kadına nasıl varacağını ve seks yaparken neyden uzak durman gerektiğini buyurur Allah gayet açık ve net.. Yani sana "evli çiftler birbirleriyle istedikleri gibi birlikte olabilir, ya da senin anlayacağın şekilde söyleyeyim: "istediğin pozisyonda ve istediğin yerini okşayıp öperek vs. birlikte ol hiçbirinde mahsur yok"... İlla böyle mi yazmalı yani? Ama ne buyuruyor Allah bize? "evlere sadece ön kapılarından girin, arka kapılarından yaklaşmayın, bu Allah'ın koyduğu sınırdır".. Yani sana oraya "ANAL seks YAPMAYIN" diye mi yazmalıydı direk? bunu anlayamadın mı ordan? Allah Kuran'daki ayetleri en hikmetli şekilde 7'den 70'e herkesin okuduğunda anlayacağı şekilde ve mütevazi bir dille indirmiştir ki, yarattığı şeylerden bahsederken bile "ben yarattım" demez, kullarının gözüne nahoş gelmesin diye belkide: "biz yarattık" der...
- +1 yıl
Allah'ın kitabındaki ayetlerde bahsedilen konuyu daha anlamamışsın birde bana çelişkiden bahsediyorsun arkadaşım ya..
- +1 yıl
Ya lutfen savunmak için konusma ki komik duruma dusuyorsun ben A diyorum sen B yi anlatiyorsun gerçek anlamda nesnel bir sekilde degerlendir öyle cevapla mubarek senin garip buldugun hiç bir sey yok mu? Dogru bulmadigin bir sey yok mu?
@DesignerGFX - +1 yıl
Yok arkadaşım yok. Çelişki yokk.. Sırf savunmak için konuşma nedir ya? Arkadaşım ben Kuran'ın tamamını okudum ve tekrar tekrar okumaya devam ediyorum. Dedimya sana "ayet cımbızlıyorsun" daha bu anlattığım mantığı kabul edemedin hâlâ bana tek bir ayeti cımbızlayarak önüme koyuyor sonra X suresindeki bir ayeti buna kıyas olarak koyuyorsun. Arkadaşım Kuran'da "Dinde zorlama yoktur" yazar bir ayette. Bu inanç olarak zorlama yoktur herkes istediği dine inanabilir demek. Bir surede de "kafirleri öldürün" ayeti var, ama bak anlatamadığım nokta şu: O ayetin öncesinde "yeryüzünde bozgunculuk çıkarıp dinine ırzına saldıran, kafirler vardır, bunlar ekini ve nesli helak edip yeryüzündeki huzur ve düzeni bozmaya çalışırlar, bunlar sana savaş açarsa ÖLDÜRMENİZ HAKTIR. diye buyurur.. Ama sen öncesini sonrasını okumayıp sırf o ayeti cımbızlarsan "ÇELİŞKİ VAR" zannedersin. ilk başta daha sana bunun açıklamasını yaptım. A+B=C örneğimle. Anlamıyorsun ya da işine gelmiyor...
- +1 yıl
Sana bir sey diyim mi?
Sana dunyanin duz oldugunuzu çok guzel savunabilirim hatta öyle savurumki ben bile artik dunyanin duz olduguna inanirim senin durumun bu anlatmak istedigim bu islama disardan bakmayi dene..
Yok islam dogru diyorsan neden islamin gerektirdigi gibi yasamiyorsun? Nedenini soyliyim mi bilinç altin islami saçma buluyor ve onun için ugrasirken insan bu yuzden esner uykusu gelir..
Insan beyninin yuzde 10unu veya daha azini kullanir geriye kalan ise beynin kendisi tarafindan kullanilir yani beynin senden daha iyi biliyor neyin ne oldugunu hepiniz çok dindar musluman gibi konusuyorsunuz ama hayatinizda islam yuzde 10 veya daha az ;)
2 kadin 1 erkek eder ayetine neden bir sey demedin onu cimbizlamayla almadim :D @DesignerGFX - +1 yıl
İslamın gerektirdiği gibi yaşamadığımı nereden biliyorsun arkadaşım? Sana şimdi islam için neler yaptığımı mı anlatacağım? Bir de şöyle birşey daha var ki, eğer ben islamın gerektirdiği gibi yaşamıyor olsam bile bu benim kusurum olur ve bu islamı "yanlış" yapmaz. Ama bu kanıya nerden vardın onu da merak etmekteyim.
- +1 yıl
Dünyanın düz olmadığı bilimsel olarak gözlemlenmiş bir gerçektir. Bir de şöyle bir bilgi var:
Allah, gökleri ve yeri hak ile yarattı. Geceyi gündüzün üzerine sarıp örtüyor, gündüzü de gecenin üzerine sarıp örtüyor. Güneşi ve ayı muhassar kıldı. Her biri belli bir süreye kadar yörüngelerinde akıp gidiyor. Dikkat et! O, azîzdir ve çok bağışlayandır. (Zümer Suresi / 5) Burada "geceyi gündüze sarıp örtüyor, gündüzü de geceye sarıp örtüyor" sözündeki "sarıp örtmek" kelimesi arapça "tekvir" kelimesinden tercüme edilmiştir. Tekvir kelimesinin Türkçe karşılığı bulunmadığı için "sarıp örtmek" olarak çeviri yapılmıştır. "Tekvir" arapçada oval bir cisme birşey sarmak mânâsına gelir. Ayette gece gündüz döngüsü "dünyanın üzerinde tekvir edilmesi" ve Güneş ile Ay'ın hareketleri anlatılırken dünyanın şekli de apaçık beyan edilir!
Buyur: www.nedirnedemek.com/tekvir-nedir-tekvir-ne-demek
Buyur sana ayet. Gerçeklerle çelişiyor mu incele, oku, okumak güzeldir...
Hadi sağlıcakla kardeşim. - +1 yıl
Bilimsel olarak kanitlanmis diye savunmami var adamlar ne dese inanirsin zaten islamda kuranda ne dese inanmissin ayrica bu ayette
Gunes ve ayin bir yorungede ilerledigini söyle
Ayni yorungede olsalardi eger ay tutulmasi nasil oluyor? Hem kendin diyorsun birde dunyanin deve yumurtasina benzedigini soyluyor ki bilim elips der deve yumurtasida elips degildir..
@DesignerGFX - +1 yıl
Aynı yörüngede demiyor zaten Her biri belli bir süreye kadar yörüngelerinde akıp gidiyor diyor. "Yörüngelerinde" ne demek? Her birinin kendi yörüngesi var demek. Sende Şu an sırf "HAYIR YA REDDEDİYORUM" psikolojisi olduğu için cümleyi istediğin gibi okuyorsun arkadaşım. Ayrıca M. S 600'lü yıllarda dünyanın şekli bilinmiyordu, Uzay kapsülleri de yoktu NASA fotoğrafları da. Google'da yoktu Peygamberimiz bunu Google'dan da araştırmış olamaz. Teleskop'ta yoktu. Dünyanın sabit bir düzlük olduğu, güneşin hareket ederek doğup battığı düşünülüyordu. Yani ilkel bir ilim anlayışı vardı. Ta ki o zamanlar Gece ile Gündüzün dünya üzerinde tekvir edildiği, oval bir döngü içinde olduğu 600'lü yıllardaki ayette yazıyorsa azıcık oturup düşünmelisin arkadaşım. Bu bir insan uydurması kitap O-LA-MAZ.. okadar çok bilgi var ki kuranda okumuyorsun ki, okusan "hele ilimsel bilgileri" Kuran'ı bir insanın uydurduğunu kendine bile inandıramazsın..
- +1 yıl
Göklerle yer bitişikken, bizim onları ayırdığımızı ve diri olan her şeyi sudan meydana getirdiğimizi görmediler mi? (Enbiya / 30)
(Göklerle yer bitişikken ayrılması... BİGBANG?)
“Göğü biz çok sağlam bir şekilde bina ettik. Şüphesiz onu genişleten biziz.” (Zariyat Suresi / 47)
Göğün (uzayın) genişlemesi?
Buyrun: https://www.kuark.org/2012/07/genisleyen-evren/ - +1 yıl
Onların içinde nasıl Ay'ı bir nur, güneşi de bir kandil yapmıştır? (Nuh/16)
Nur: Herhangi bir ışık kaynağından ışığı yansıtan demek (yüzüne nur vurmuş derizya hani) Kandil: ise başlı başına bir ışık kaynağıdır..
Güneşin ışığın kaynağı ve ayın yansıtıcı olduğuna bir küçük kıssadan hisse!
"Göğe ve Tarık'a andolsun, Tarık'ın ne olduğunu sana bildiren nedir? (Karanlığı) Delen yıldızdır. (Tarık Suresi, 1-3)"
Tarık kelimesinin arapça kelime kökeni "tark" kelime kökünden oluşan bir kelimedir (vuruşlu, şiddetle vuran anlamına gelir)
"Karanlığı delen yıldız" (PULSAR?)
Pulsar (atarca) "kalp gibi atan" anlamına gelmektedir. İngilizcede "kalbin atması" anlamına gelen "pulsate" kelimesinden türetilmiştir. Pulsarlar, içinde bulundukları nebulaların çekirdeği ve kalbi hükmünde oldukları kadar, kalp atışları gibi muntazam fasıllarla (ritimlerle) uzaya radyo dalgaları gönderen nötron yıldızlarıdır. (Kaynak = Vikipedi : https://tr.wikipedia.org/wiki/Pulsar ) - +1 yıl
Bir yorunge der dogrusunda sende isine geleni cikarma buraya..
Daha adet gormemis esleriniz diye bir tabir var kuranda yani ergenlige girmemis kizlarla evlenmek dogrudur..
@DesignerGFX - +1 yıl
Arkadaşım o kadar saçma noktalara vardın ki, bir yörünge diyor yörüngeler demiyor vs. O zamanlar insanlar daha yörüngenin ne demek olduğunu bile bilmiyordu sen neden bahsediyorsun? Ok, tartışmıcam seninle, zaten ne kadar bilgi versek te sen mutlaka onu red-de-de-cek-sin. Kuran'da marmara yarılacak yazsa, gözünün önünde marmara yarılsa "doğal afet tesadüf" dersin. Salladı tuttu dersin bunun lamı cimi yok. Çünkü Kuran'da göre inanmayanları uyarsak ta uyarmasak ta onlar için birdir. Onlar artık dönmezler: (Bakara Suresi / 6)
Sağlıcakla kal... - +1 yıl
Git hocalardan dinle doğru cevabı vereceklerdir
+1 yıldinde zorlama yoktur... (bakara suresi, ayet 256.)
müşrikleri (puta tapanları) bulduğunuz yerde öldürün... (tevbe suresi, ayet 5.)37 Yorumla
Soran+1 yıltevbe 5 de savaştan bahsediyor sana biri savaş acıcak dur öldürmemıo diceksin
- +1 yıl
www.uludagsozluk.com/.../ burda yazanlar valla
Soran+1 yılyalan dolan bunlara inanma dinin tek kaynagı kurandır boşa ateist deist olma
hadislerin yarısı uydurma yarısı geçersiz- +1 yıl
Ben zaten şnanmıyom sordun diye koydum buraya
Soran+1 yılgüzel inanmamaya devam et sen
- +1 yıl
Yanlış anladın galiba. Allah'a şnanıyorum ama internette yazan her şeye inanmıyorum demek istedim
Soran+1 yılanladım kardeşim aynen bende öyle yapıyorum ilk basta bunları gördüm araştırdım sonra dogru yolu buldum
Bir profesör 15 yıl boyunca araştırma yaptığı halde hiçbir tutarsızlığa rastlamamış, diye bir haber okumuştum.
01 Yorumla
Soran+1 yılnisa 82 kuranda celıskı olmadıgını söylüyor
+1 yılŞöyle basit bir örnek;
İçinizde sabırlı 20 kişi bulunursa 200 kişiye galip gelirler. Enfal/65
İçinizde sabırlı 100 kişi bulunursa 200 kişiye galip gelirler. Enfal/66
Çok kararsız böyle birçok ayetinde daha. Şakacı belki de03 Yorumla
Soran+1 yılenfal 65Ey peygamber, inananları savaşa özendir. Sizden dirençli yirmi kişi olsa, iki yüz kişiyi yenebilir. Sizden yüz kişi, kafirlerden bin kişiyi yenebilir. Çünkü onlar, anlamayan bir topluluktur.
enfal 66 Ancak, ALLAH sizde zayıflık bulunduğunu bildiğinden şimdi sizden yükü hafifletti. Sizden dirençli yüz kişi olsa, iki yüz kişiyi yenebilir. Sizden bin kişi olsa, ALLAH'ın izniyle iki bin kişiyi yenebilir. ALLAH sabredip direnenlerle beraberdir.
ayetleri iyi oku burda çelişki yok bu senın celıskin uydurmusun kafanda birşeyler nerde çelişki var
ayetleri kısaltmısın
Soran+1 yılcelişki nerede?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılZerr çlişiki yok Allah ın c. c sözlerinde. Var diyen kafirdir
10 Yorumlaceliski yoktur dogru meal okursan eger
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılceliski yok. varsa sandigin sor
11 Yorumla
Soran+1 yılbende bılıyorum olmadıgını caktırma :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayirseverligin mi tuttu kardes gece gece :)
11 Yorumla
Soran+1 yılyoklama olıyoz
+1 yılYok.
20 YorumlaBen varim
01 Yorumla
SoranGöster bakalım celıskıyı
Gizli Üye(36-45)+1 yılAteist forum a bak
01 Yorumla
Soran+1 yılAteist forumdakiler bilgisiz kuranda çelişki olmadıgını bılmıyor
allah bir ayette bişi diyor onlar diger ayeti gösteriyor celiski diye kardeşim su ayetin devamını okusana ne diyor orda
Gizli Üye(36-45)+1 yılAmacin ne nasil celiski
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDolu.
01 Yorumla
Soran+1 yılgetir görelim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?