Ya fotoğraflarda bile bir boş bakış bir anlamsız ifade... Şu bakışlarımı nasıl biraz daha derinleştirebilirim bilmiyorum makyajda olsaa ayna karşısında anlamlı bakmaya çalışsamda olmuyorr ayy bunun bir eğitimi kursu filan yok muu :D :d :D Bakınız böyle boş boş of
Mal mal bakıyorum anlamlı nasıl bakarım (Kanıtlı) ?
:) sakin ol bakisini yapmacık denemeler değiş hisler anlamlı kılar önce nasıl bakmak istiyorsan hissin moduna gir gözler kalbin aynasidir :) ama yinede fazla kaptırma tipten tokat var yani :)
biraz gülümseyin, kafanızı hafif öne eğip gözleri hafif yukarı doğru dikebilirsiniz, gözleriniz büyük, bu şekilde daha çekici görüneceklerdir. anlatabilmişimdir umarım :)
Kafasının, vücudunun veya ayağının herhangi bir bölümünün rakibin kale çizgisine toptan ve sondan ikinci rakipten daha yakın olduğu anlamına gelmektedir. Topun ayaktan çıktığı anda top kaleye sondan ikinci rakipten daha yakınsa "Son adam" tabiri top için geçerli olur. Kollar bu tanıma katılmamıştır. Futbol baş, vücut ve ayaklarla oynanır. Eğer bunlar rakibin kale çizgisine yakınsa orada potansiyel bir avantaj vardır. Yalnızca kollar rakibin ilerisindeyse, kazanılacak bir avantaj yoktur şeklinde yapıldı. // Vikipedi sunar. . kanka.
@rüzgarrr1 Seni gidi kadın bozması erkek musveddesi hadi işine senii. Bir sokmak bir cekmek nasil oluyormuş sana uygulamalı gösteririm seni gidi işe yaramaz mahluk sen gelsene özele burda sovemiyorum sana şikayetten dolayı. Gerçi senin daha da çok hoşuna gider böyle vazıh şekilde yazmam dimi seni gidi aşağılık?
En İyi Cevaplar