yok be hocam alakası banka senin adına o parayı kullanıyo senden borç almış gibi snra biraz daha fazla para verek geri veriyo dahası ona bakrsan devlet zekattan bile vergi alıyo allahın suyundan doğal gazından madeninden vergi alıyo yani hiç önemi yok sen kendi paranı alıyo gibi düşün :D
O yalan 3090 fiyatı 1500 dolar Amerikaya gitme fırsatım var aslında ingilizceyi öğrenirsemki oyunlardan birazcık kaptım Yapacağım işi bile biliyorum orda sjsj 12 bin liraya anca rtx 2060 lı sistem toplanır ancak gel görki biz hiç pc parçası ğretmiyoruz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
dövize veya altına yatırım yaparak dahası bankada faize yatırarak
aga asıl para değerlendirme faizde olur eğer küçüksen annein abinin birinin kartına kendi adına hesap aç 18 yaşından sonra çekebilirsin
Dinime sadık biri olarak dedim yoksa gümbür gümbür faiz 😂😂
yok be hocam alakası banka senin adına o parayı kullanıyo senden borç almış gibi snra biraz daha fazla para verek geri veriyo dahası ona bakrsan devlet zekattan bile vergi alıyo allahın suyundan doğal gazından madeninden vergi alıyo yani hiç önemi yok sen kendi paranı alıyo gibi düşün :D
en iyi görüş olarak seçersen sevinirim
Yav kullandığımız elektrik 50 lira ödüyoruz 300 lira
Kaçak kullananların hesapları bize kesiliyor
işte kardeşim devlet bizi soyuyo zaten merkez bankası başkanını faizi yükseltti diye erdoğan parasına kıyamayıp adamı işten attırdı
128 milyar dolar
Anasını satayım bilgisayar param onun içinde enaz 30bin lira hakkım var orda
ülkeyi yöneten tayyib içinden geçti herşeyin bende pc toplicam 12 bin tl lik ama yurt dışında pc nin değeri 1500 dolar maximum
daha az bile olabilir adamlar rtx 3090 ı 250 dolara alıyo lan
O yalan 3090 fiyatı 1500 dolar
Amerikaya gitme fırsatım var aslında ingilizceyi öğrenirsemki oyunlardan birazcık kaptım
Yapacağım işi bile biliyorum orda sjsj
12 bin liraya anca rtx 2060 lı sistem toplanır ancak gel görki biz hiç pc parçası ğretmiyoruz
Bunu hiç düşünmedim. Bi ara kripto paraya sardım ama şu an tek harcıyorum.
Kripto para üzerinden 1000 lirayı 2600 yaptım
TL dışında bir birime çevirerek.
yatırım yapılabilir, döviz altın yatırım fonları vs.
Gümüşe yatır
Olabilir
Dolar yaparım
altın
Altın ya da euro
Şu an hiç bisi