İnsanlar beni neden sevmiyor?

insanlara duymak istediklerini değilde gerçekleri söylediğim için çok arkadaşımla aram bozuldu, duymak istediklerini soyliycem diye yola koyuldum yapamadım. Böyle millet sanki bana uzaylıymışım gibi bakıyo. En basitinden örnek veriyim. Liseden mezun olduk bitane samimi arkadaş yapabilmişim arada dışarı çıktığımızda okuldakilerle karşılaşıyoruz yanımdaki arkadaşıma sarılıyolar ilk, iki saat öpüşüp koklaşıyolar bana da yalandan iki gülümseme nbr falan. bir suru iltifatlar alıyorum fiziğin güzel yüzün güzel ama hep ikinci hatta üçüncü planda kalıyorum. çoğu insan buz gibi olduğumu söyler hatta buz prensesi, kraliçesi gibi esprilere mağruz kaldım. Ama bu soğukluğum tanımadığım insanlara tanıdıklarımla salakça espriler yapıp saatlerce güldüğümüz oldu. Çevremde maalesef çok insan yok 2 tane ( dertleşebileceğim ) yakın kız arkadaşım var. Hatta yakın olan arkdşmın bitanesiyle daha çok kavga ederiz mesela sevgili yapar ben onu inceler karakter analizini çıkarırım bu yuzden kavga ederiz tabi sonra dediklerim bir bir çıkar. O da bu aralar soğuk bana karşı eskisi gibi değiliz insanların senle işi bitince arkadaşlığı da biter hesabı. İnsanların benimle ne alıp veremediği var anlamıyorum. Whatsapp kız grubum bile yok 😒 böyle sevilen insanlara çok özeniyorum. İlkokul lise boyunca eziklendim hep. Özguvenimde var aslında silik bir tip değilim tanıyan herkes ilk gördüğümde çok havalı bir kız dedim aslında öyle değilmişsin gibi şeyler derler. Önce takmazdım da buralar içime dert oldu nedense. Sorunlu olan ben miyim acaba
İnsanlar beni neden sevmiyor?