Çok canım davranıyorum galiba. Eskiden pek umrumda olmazdı ama son zamanlarda bu meseleyi daha çok düşünüyorum ve insanlara hak veriyorum. yalan konuşmam, yardıma ihtiyacı olana yardım ederim, sohbet ederim ama asla arkadaşım olmuyor. aslında çok konuşkan biriyimdir ama aynı zamanda çok çabuk sinirleniyorum birden parlayıp sönebiliyorum ya da amacım öyle görünmek olmasa bile çok bilmiş olduğum oluyor. hatta tam olarak gerekçelerini belirtmeseler bile iki tane arkadaşım yakın bir zamanda huylarım yüzünden arkadaşlığını bitirdi. Bilmem ondan mı kaynaklı son zamanlarda insanların söylediği çok basit şeyler, fındık kabuğunu doldurmayacak yükselmler bile zoruma gidiyor. Söylediğim çok basit bir kelimeden, davranıştan bile pişman olup keşke öyle yapmasaydım diyorum Sessizleşip içime dönük biri mi olmalıyım? Değişmem gerektiğinin farkındayım ama nasıl olacak bilmiyorum tavsilerinize ihtiyacım var.
Güncellemeler
+1 yıl
*çok canım
Güncellemeler
+1 yıl
*çok canım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ilk önce aynaya git ve kendine şunları tekrarla ben iyi bir insansın ve kendim deyil kotu huyların değiştirme istiyorum ve hergun kedini ove kendi gözlerini icin bak ve sen özür dileme sen onların peşinden koşarsan aramadın olmazlar onlar senin peşinde koşun bunları yap ve gerçekten iyi insanlara tanışırsın umarım
Şunu anladım kısa hayatımda en çok seven değer veren hiç bir zaman sevdiği kadar sevilmiyor. Arkadaş sevgili fark etmez en çok bu hayatta aileni sev gerisi hak etmez o kadar değeri.
Sen kendini sevdiğinden emin misin
Kendimi sevip seviyor muyum bilmiyorum ama bu yüzden kendimi çok kötü hissediyorum hiç bir zaman yanımda kimse olmuyor en yakın arkadaşıma bile bahsedemiyorum bazı şeylerden. Sadece canım ve ergence davrandığımı ve gereksiz çok konuştuğumu düşünüyorum..
Kendini aşağılama da insanlara gerek kalmamış, kötüye değil pozitife odaklanıp geçmişten ders almalısın. Al kağıt kalem yaz tüm sorunları ve bul cevaplarını
Kendimi aşağılamak değil özeleştiri sahibi biriyim. Ve kendimi eleştirirken hep kendime çok açık sözlü oldum. İnsanlara hak veriyorum. Bir şekilde değişmem gerektiğini de biliyorum. Ama neyi değiştirip nerden başlayacağımı bilmiyorum. Artık o kadar ucu bucagı kactı ki isin erkek arkadasım bile olsa insanlar ne düşünür, ya da kimin benle ne işi olur, kendimden bıktırırım, yeteriz kalırım diye düşünüyorum hep
Özeleştiri abartılmadığı sürece mantıklıdır, sen işin dozunu faza kaçırmışsın. Erkek arkadaşın olsa ne düşünür mü? İnsanları ne ilgilendiriyor ki hele parkta işin dozunu kaçıranların olduğu dönemde :)) Yaş 18 olmalı senin şu an okuyacağın okula ve mesleği hedefleyip çalışman lazım, onun yanında hobi spor mantıklı çevre olursa flört
Odaklanmam gerekken şeylerin farkındayım ama kendimi o kadar aptal hissediyorum ki bu his hepsinin onune geciyor.
Ne zaman başladı bu seni mutlu eden bir şey yok mu
Dikenli, tahammuul edilmesi guc bir kisilige sahip oldugumu biliyorum. Ama icimde kotu ya da kotu niyetli olmadıgımı da biliyorum. Acıkcası insan her yıl bir onceki yılı İcin ne kadar da aptalmısım diyor. Oyle bir aptallık hep vardı ama bu kadar zoruma gitmesi sene basına dayanıyor galiba. Sanıyorum deger verdigim ve onlardan da deger gordugumu dusundugum arkadaslarımın kavga, ya da kotu bir soz soyleme olmamasına ragmen huylarımı gerkece gostererk bu arkadaslgı bitirmeleri (ki bunu kendileri de soylemediler davranışlarında bir gariplik seziyordum bende ortak bir arkadaşıma sorup teyit ettirdim o da huylarımdan oturu oldugu soyledi) en buyuk etmeni. he fiziki manada özgüvensizliklerde etki ediyordur diye düşünüyorum ne alakaysa araya sıkıstırayım dedim snsöödösş
Sen dolmuşsun. Yazdıkça yazıyorsun, sohbetin faydalı olmasına sevindim, ve büyük gelişim gösteriyorsun. Ama farkında değilsin, emin ol, çoğu yaşıtından daha olgun olacaksın ilerleyen yaşlarda. "Fizik" demişsin, sanırım biraz kilolu ya da farklı bir şey, ancak eksikler toparlanabilir. Unutma, kimseyle kendini kıyaslamamak önemli. Eğer bunu yaparsan, ikinci el insan sınıfına düşersin. Olabildiğin gibi ve daha iyi bir profil çizmeye çalışacaksın. Çevre, hobi, okul ve meslek önemli. Anın değeri de önemlidir.