Zekayla ve espri ile kıvıran iyi bir oyuncu mu yoksa aslında uydum akıllı özgüveni düşük sorunlu mu?

akıllılık olarak yargıladığı hayatta boş işler peşinde koşan en büyük akılsızdır
örn; kocasını kandırarak bir çıkar elde eden kadın kendini zeki olarak yargılıyor lakin ahmağın teki
bütün hayat ona göstermiştir yalanla bir yere varamayacağını lakin o buna aptallık der ve yanlışa devam eder
herkesle iyi geçiniyorsa bir insan ya çok pasif ya da akıllıyım ayağı yapan iki yüzlünün tekidir
Hayat da bir diplomasiden ibarettir. Kendimizden prim vermeyeceğiz tabiki ama herkesle de ne dost olacağız ne düşman :)
Teşekkürler :)
rica ederim :)
Herkesin özellikleri aynı olmadıgına göre, herkesle farklı ozelliklerine rağmen iyi geçinen insan kendi düşüncelerini saklamayı seviyordur ya da ikiyüzlüdür.
Bence.
Ne kadar yoruluyordur herkesle iyi gecineyim derken... içi ağrıyordur kesin. Zor bir durum...
Cevap
20Cevap
soruyu sormuşsun detayla ddövmüşsün resmen.
detayı görünce işte o benim diyemedim (yanlış yorumlamısın hacıı)
Kimseyi dövmedim:)
düşüncemi paylaştım:)
peki doğrusu nedir?
Zor iştir, çünkü herkesle geçinemezsin ya da iyi olamazsın.
Birkaç yüzün olacak ki, her birine ayrı yüzünü gösterebilesin.
davranışlarına göre değişir kimisi vardır cidden cana yakın esprili biridir herkesle iyi geçinir kimisi vardır tamamen çıkar için iyi geçiniyor gibi yapar
Bence iğrençler. İnsanın bir duruşu varsa elbette sevmeyenler de olacaktır. Herkesin sevdiği kişilerden koşarak uzaklaşırım.
Aynen sana katılıyorum kesinlikle bende aynı görüşteyim herkesle iyi geçinmek diye birşey olamaz olursa kendi kişiliğin diye bir kavramı yoktur.
ne kadarda aptalda olsa bir yerde put kıracağından eminim ama mükemmel bir oyuncu olabilir
Umursamaz olman gerekir, ben öyleyim😄😄 o zaman kötü sözlere aldırış etmez, herkesle iyi geçinirsin
Valla gıpta etmişimdir onlara. Ben çok az kişiyle geçinebilirim mesela
herkezle iyi geçiniyorum aslında onlar öyle sanıyor sonra arkalarından saydırıyorum makara geçioz ortamda
hepsi onun bunun çocuğu, toplum tarafından iyi karşılanıyorlar ama başkalarına yaptığı kadar kendilerine iyilikleri yok, aptallık bence
https://vocaroo.com/i/s0NRsMLoTqHk
şarkı duyulmamış la tüh.
Zeka felan gibi şeyleri düşünmüyorum ya herkesle iyi geçindiğini düşünüyorum bu kadar
İkinci sıkka katilmiyorum. onun yerine saf insan canlisi secenegini ekliyorum
akıllı ve saygılı biri derim. herkes başaramaz onu.
bazıları o kadar zekiyki, bildiği hade karsısındaki bilmesin diye salaga yatıyo, en sevdigim tür ;)
o insanlardan uzak dur. herkesle iyi geçiniyorsa vardır bir foyası
guzeldır :) cunkı kendı gecınsede guzel olmayınca onunla gecınmezler.. fırsat bilir , bulur kötülük ederler.:)
herkesin cewaplarını okudum herkes hemen hemen aynı düşünyor. peki sizler nasılsınız
İyi bir politikacı...
Alkışlamak lazım onlari
ne güzel ben herkesle anlaşamam
Sahte insandır benim için.
herkesle iyi geçinen insan tabii ki yavşaktır.
ahah :) ^^ :D aynı ben ^^ :D
yalaka olurlar geneldeee
Genelde yalama oluyorlar
Sevmiyorum aslında.
Yalaka bence
İyi insanlar
Yapmaciklar
Aynı ben sksjj
ne güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar