yaşam için başka seçenek yok o sahnede en akıllıca seçimdi. o değilde ayının saldırma sahnesinde bittim ben.. o neydi öyle arkadaş yarım tonluk ayıoğlu ayı nasıl parçaladı cabrioyu. izlerken gerildim güzeldi :D
hayatta kalma iç güdüsü öyle bir şey ki bırak mlen atının içnde uyumayı insana ölen arkadaşının etini bile yedirir bu dediğim 1972 and dağları uçak kazasında yaşanmıştır araştır
Mecbur kalinca yaparim tabiki. İzledigim bir belgeselde de adam kum firtinasindan korunmak icin çölde ayni şeyi yapiyodu tabi bu sefer deveydi. Ölüm kalim savaşi herkes yapar
Fizyolojik ihtiyaçlar önceliklidir o an yaptığın şeyin çok kötü olduğunu düşünemezsin sanırım ben uyurdum hem bana uyku olsun her yerde uyuyabilitem var :)
Uyurum, bir filmde de adam soğukta ölmemek için hayvanın bütün organlarını söküp vücuduna sarıyordu yoluna devam edebilmek için. Yaşama isteği her şeyi yaptırır insana.
O devenin içine uyumuştu sanırım. Su ihtiyacını karşılamak içinde devenin dışkısındaki suyu içiyordu ki su ihtiyacını karşılayabilsin diye. Mide bulandırdım ama... İnanılmaz Kurtuluş o belgeselin ismi :)
Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı.
Yapardım
0
0 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Leonardo Dicaprio nun "Diriliş" filmindeki soğuk bir sahnede ölen atın karnını deşip içinde uyuyor. Siz uyur muydunuz?
En İyi Cevaplar