vücut isiniz tamamen düşmüş Çakmak yok ateş yok

Korunacak yer yok. Yeni ölmüş bir atın karnini temizleyip

Organ isisiyla orada uyurmuydunuz?

Korunacak yer yok. Yeni ölmüş bir atın karnini temizleyip

Organ isisiyla orada uyurmuydunuz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

yaşam için başka seçenek yok o sahnede en akıllıca seçimdi. o değilde ayının saldırma sahnesinde bittim ben.. o neydi öyle arkadaş yarım tonluk ayıoğlu ayı nasıl parçaladı cabrioyu. izlerken gerildim güzeldi :D
At ölüsü çok pis kokar ya bir kere bizim köyde öldü köyde evde 1 hafta kapılar açılmıyordu bunlar yalan
Aferin gidip filmi izlemişsin. Bravo. Madalya takalım sana.
Bari başlığa bodoslama abanmadan önce spoiler falan yazsaydın.
çaresizseniz çare sizsiniz
başka çare yok
:)
Cevap
35Cevap
hayatta kalma iç güdüsü öyle bir şey ki bırak mlen atının içnde uyumayı insana ölen arkadaşının etini bile yedirir bu dediğim 1972 and dağları uçak kazasında yaşanmıştır araştır
Belgesel vardı 1 hafta vahşi doğada kalma yolları diye adamda bir deve içinde uyuyordu böyle. Ben de uyurum. Burun tıkacı lazım bir tane.
Mecbur kalinca yaparim tabiki. İzledigim bir belgeselde de adam kum firtinasindan korunmak icin çölde ayni şeyi yapiyodu tabi bu sefer deveydi. Ölüm kalim savaşi herkes yapar
korkunç :)
@KOZMOZ135240 evet korkunc normale dönemez sonra insan heralde psikolojisi bozulur
bende not alayım izlerim :)
@KOZMOZ135240 izle bakalim bende izlemedim daha izliycem :)
olur :) :)
donup ölmektense evet bunu yapardım yalnız bunu yapmak o soğukta akıla gelir mi bilinmez insan çıldırmazsa...
Eğer soğuktan öleceğimi bilsem yapardım ama bu aklıma gelir miydi orası muamma.
Fizyolojik ihtiyaçlar önceliklidir o an yaptığın şeyin çok kötü olduğunu düşünemezsin sanırım ben uyurdum hem bana uyku olsun her yerde uyuyabilitem var :)
Leonardo dicaprio çok iyi rol yaptı bu filmde. Bir kez daha ne kadar iyi oyuncu olduğunu kanıtladı. Soruna gelince yapmazdım.
Annanem uyuyanın üstüne kar yağar derdi üşüyeceksem karınca kararınca aman karınca karnında bile uyurum.
Bunu deveyle sahra colunde felan kum firtinasinda korunmak icin de yapiyolarmis. Yapilir o sogukta. Film de cok basarili 👍🏽
Uyurum, bir filmde de adam soğukta ölmemek için hayvanın bütün organlarını söküp vücuduna sarıyordu yoluna devam edebilmek için. Yaşama isteği her şeyi yaptırır insana.
Yani uyurken karnın acıksa dişlersin biraz da "döşeğini yemek" diye yeni bir deyim anlam kazanır :D ahah
Uyurdum, mantıklı... Çölde de kum fırtınasından kurtulmak için yapıyordu Bear Grylls.
Bear Grylls devenin içine giriyordu.
https://www.youtube.com/watch?v=X-YsSINT75c
ölüm zaten yeterince soğukken bide soğuktan ölmek çok metaforik olmazmıydı tabiki de yapılası bir eylem neden olmasın çok kötü ama yıkanınca geçer
Sürekli bicek yiyen 1 abi var ya oda yapmisti bunu deyyisik
O devenin içine uyumuştu sanırım. Su ihtiyacını karşılamak içinde devenin dışkısındaki suyu içiyordu ki su ihtiyacını karşılayabilsin diye. Mide bulandırdım ama... İnanılmaz Kurtuluş o belgeselin ismi :)
Sonra başka vahşi hayvanlar gelir atı yerken benide yerler olmaz kalamam
Nice spoiler :/ benim aklıma gelmezdi. bir filmde görmüştüm kardan ufak bir ev yapıyorlardı kendilerine. bende öyle bişey yapardım.
at ölmüşsse sorun yokta ben direk derisini yüzer giyinirdim.
Ölüm Korkusuyla Kendi İçine Sokmadıgına Dua etmelek Lazım Flim Efsane tavsiye ederim..
eee zaten bunu insan doğaya karşı filminde cris de yapıyor :) ordan esinlenmiş vayyy çakal
Uyurdum ölmekten iyi sonuçta ve umarim artik bu filmden sonra oscar alir leonardo bir vermediler şu adama oscar 😄
bundan sağlam uyku tulumu olamaz. ölmeye niyetim yok :)
Ben yapamam açıkcası daha kurban kesilmesine dayanamıyorum :((
Hayatta kalmak için imkanlardan yararlanmanın nesi kötü? Sonuçta at ölmüş.
Ben filmi ilk izlediğim de atı yiyecek sanmıştım, o kadar yediği şeyden sonra :) Kimsenin aklına gelmezdi sanırım böyle birşey
uyurdum. güzel düşünülmüş bir sahne değişik senaryoları severim
Cok zor ama mecbursam yani eger bunu yapmazsam olacaksem yapardim
at ne ki? gel ben senin içinde bile uyurum. benden kıymetli misin be a a!
Star Wars tan arak yapmışlar ezikler la bu Leanordo da herşeyi arak. Sonra niye oscar almıyor.
bir sorsana kardeşim bizim aklımıza böyle fikir gekirmiydi ki 😀
Mantıklı valla healal di caprio'ya.
Benim aklima gelmez bu
Galiba 😂
Tabiki.. can kaygısı olunca her şeyi yapar insan.
O an ki psikolojime bağlı.
Akıllıca neden olmasın ölek mi
Ölmektense bu daha iyi bir yöntem.
ee ölmemek için illaki :)
Film gösterime girdi mi?
Yok da neler. Daha yeni girmiş olması lazım haberim yok demek ki
Altın Küreyi kapmış he.. burada gösterime girmedi demek ki. Gİtmem lazım mutlaka, teşekkür ettim:)
Adresi ver bari de bende izleyeyim:)
Aklıma gelse yapardım herhalde
Mecbur kalınca yapılır her şey :/
o değil de, ayıdan ödüm patladı
Mecbur kalsan herseyi yapardin
Savaş da her şey mübahtırı duymadın her halde.
fim cıksın izlicem güzel bir film
torrent bekliyorum blu ray olarak sanırım 30-yada 45 gb olacak
Yapıcak bişeyi yok napsın
Evet uyurdum
uyurdum.
mantıklı
Film çok iyidi
Aklıma gelmezdi 😃
Oooyyyşş yok yaw
Uyurdum pikachu
Uyurdum.
Ya uyurdum galiba 😬