Ayrıca teyzesinin böyle birşey söylemeye ne hakkı var?
Selam bile vermiyosam benim için hiçbir değeri önemi yok
senin de kendi ailene sevgilinin de kendi ailesine karşı sorumlulukları var. hiç birini yok sayamaz dışlayamazsınız. arkadaşının ailesine karşı sorumluluklarını yerine getirmesine yardımcı ol. onu arada bırakma. ayrıca hoş görülü olman erdemdir seni yüceltir. arkadaşını seviyorsan onun sevdiği ailesine katlanmalısın. selam ver. sohbet etmek zorunda değilsin. az konuşursun. ama yok sayamazsın. arkadaşın arada kalır. tercih yapma zorunda bırakma çocuğu. öyle an gelirki içinden çıkamazsınız. ailesi üzerine çok yüklenir. bunca yıllık annesini teyzesini yok sayamaz. sen dışta kalırsın.
bence bu davranisinla erkek arkadasini zorda birakiyorsun. Teyzesi sonuc olarak. Atsa atamaz satsa satamaz. Tamam teyzesini sevmek zorunda degilsin. Ama sirf erkek arkadasin icin bencilligi birakip olaylara biraz daha ilimli yaklasmalisin.
Hem bir selam kimseyi oldurmez. Ki sen selam verirsen o teyzeden daha olgun birisi oldugunu kanitlamis olursun.
Birazcik sevgilini dusun ve onu uzme.
Cevap
8Cevap
aile ilişkileri önemli. kendi teyzeni de sevmeyebilirsin ama idare etmek lazım
Ailede mutlaka boyle seyler olur. Sallama sen teyzeyi ama cocuguda arada birakma
senn sorunun teyzesıyle bnce takma evlenınce evınız ayrı olcak ve kımseyle ısınız olmıcak nasılsa
sen bana teyzesini yönlendir aslında...
sonra sen sevgilinle keyfine bakarsın...seninle ugrasmaya vakit bırakmam teyzesinin;)
Çocuğun suçu ne bi yanda sen bi yanda teyzesi onu arada bırakmaya ne hakkın var ? Madem sen çocuğu seviyosun sen çocuğa destek ver neden desteği çocuktan bekliyosn. Özür dile gönlünü al
çok ayıp yaptıgın çok ne sölenebilir baska sana ne olursa olsun karsındaki senden buyuk bi saygı gösterir insan selamını verir ustune kapıları da kaptmıssın ne sanıosan kendini bide burda ara cevabı
teyzesiyle aramda 4 yas var.Bana laf sokabılcek kadar yüzsüzse onu çarpmadığıma dua etsin.
ama sen genede bi selam olsun verseydin o utansaydı hem erkek arkadasınada yazık yani yapmayın böle seyler ya
öyle birine selam falan verme gerek yok .
şahsen ben olsam o kapıyı senin suratına kapatırdım bırak peşinden gelmeyi
Bir selam versen iyiymiş çocuğu arada bırakmışsın
Aileyle ii geçinmeye bak
vur tekmeyi.
Sende biraz saygılı ol canım olmaz ki böyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar