Teyzem annemmiş?

Babam 25 yıl önce annemle evliyken teyzemle birlikte olmuş. Bu olaydan bir süre sonra teyzem başka bir adamla evleniyor ve almanyaya taşınıyor. Geçtiğimiz yıl da teyzemin vefat ettiği haberini almıştık. O yüzden teyzemi hiç görmedim. Annem de bu yaşanan olayı bildiği için teyzemle yıllarca görüşmemiş. Vefatında bile üzülmedi. Evde teyzemle ilgili konuşulmazdı ne zaman adı geçse annem sinirlenirdi. Kardeşimin her istediği olurken benim üstüme hiç düşmezdi. Kısacası ev hayatımda hep dışlanırdım. Geçen sene teyzemin haberini aldıktan sonra mezuniyet törenime sadece babam geldi. Bu yüzden hem annem hem de kardeşimle büyük bi kavga yaşadık daha sonra evden ayrıldım. Aylarca ikisiyle de konuşmadım babamla da çok arada konuşuyordum. Yılbaşında babam hepimizi yanında istediğini söyleyerek beni eve çağırdı ben de kırmadım kabul ettim. Ama yılbaşı gecesi kavga tekrar alevlenince annem sinirle her şeyi anlattı. Teyzem diye bildiğim kadının aslında annem olduğunu öğrendim. şu an babam dahil hiçbir akrabamla görüşmüyorum. Babam durumu toparlamaya çalışıyor ben aramalarını, yazdıklarını cevaplamıyorum ne yapmalıyım?

Teyzem annemmiş?