Teyzemler anneme yukleniyorlar?

Ben annemle tek yanliz yasiyorum, ailedeki tek bagimiz teyzem, teyzeme her seferinde kagit islerinde yardim ediyorum cocukluktan beri vok yoruldum hic bitmiyo, teyzemde kimsemiz olmadigi icin evde tadilat veya bozuk biseyler oldugunda esini yoluyor yani acil bisey olursa yardim ederler bence, anneme diyorum kopar bagini yapmiyo, teyzem annemi hep hor kullaniyor, hep kadina pinti deyip kadinin parasini yiyolar, kadinin maasi bile yok sayilicak kadar az onlar bizden bin kat daha fazlasini aliyor hala bisey oldugunda annemde istiyorlar annemi zor durumda birakiyorlar, cok dusuncesiz benciler, turkiye izine ciktik, laf soz olmasin diye yol parasin yarisini karsiladik ustune cogu disarda yedigimiz ictigimiz seylerin hepsini annem hep ismarladi, simdi geri fransaya donduler, onlar simdi geri dondu fransaya bizde doncez, ozamana kadarda hep teyzem biseyler istiyo hic dusunmuyo bunlarin parasi var mı , giderkende borc alip gitti bizi iyicene maddi olarak sikintiya soltu fransaya nasil donecez diye dusunuyoz kadin hala ordan siparis veriyo biseylere, kendisi burdayken bizle gezerken almadi simdi bunlari bize aldiriyor? Annem yanliz kalmaktan korktugundan baglari koparmak istemiyo ama ben gercekten onuda benide hor kullanmalarindan biktim, kucuk gormelerinden, azarlamalarindan siz ne dusunuyosunuz?

Teyzemler anneme yukleniyorlar?