merhaba arkadaşlar, bu hesap kardeşimin bende yeni hesap almadan sormak istedim. 1 yıllık evliyim geçen gün hamile olduğumu öğrendim. çok sevindim ama eşim köpürdü resmen henüz bebek istemiyorum daha erken deyip duruyor demediğini bırakmadı iki gündür ağlamaktan helak oldum ne olursa olsun aldırmıcam neden diğer erkekler gibi değil sevinmesi lazımdı o ise iki gündür annemden emdiğim sütü burnumdan getirdi. ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen
Cevabın nedir?
bi kere diğer erkekler gibi değil deme çünkü emin ol diğer erkeklerde öyle :) bende bir kızım ve zamanında babam benide istemeyip annemin burnundan getirmiş fakat sonrasında sevmiş ama şunuda söyliyim baştan istemeyen erkek bi haltlar karıştırıyorda olabilir dikkatli olun .ama şunuda unutmayın başta istemeyen erkek sonuna kadar çocuğuna iyi bir baba olamaz.ama siz anne olmaya kararlıysanız onu hiç takmayın derim.
11 Yorumla
Soran+1 yılben kıyamam tek isteğim onunda bebeğimizi kabul edip sevmesi
En İyi Cevaplar
+1 yılİyide bakabilecek durumdamı , adam çocuk istiyor mu hiç sordunmu .Oyun değil ki bu evlisin de , korunman gerekirdi ve eşinle bebek istediğiniz bir zamanda hamile kalmandı doğru olan .
13 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıldır korunuyorduk ama oldu allahın takdiri
- +1 yıl
Eğer korunan o ise birşey demeye hakkı yok , sen isen ikna edeceksin , üzüldüm durumuna ama ikna edebilirsin .
Soran+1 yılinşallah sağol
Günümüz anlayışına göre istememesi normal karşılanıyor . Şunuda halledelim , bunuda alalım , biraz daha gezelim gibi bahaneler dolu . İstemese bile en azından ilk tepkisi sevinmek olmalı ve daha sonrada bunun olmaması için gerekçelerini tartışması daha doğru olurdu ... Doğur çocugu ver kuçağına , Balını yiyen b*kunuda koklar de çık işin içinden :)
11 Yorumla
Soran+1 yılinşallah sağsalim doğar böyle giderse kalpten giderim ben
Aile & Toplum konusunda 622 cevap paylaştı. eşinin kararına saygı duyman lazım. ben olsaydım isterdim sevinirdim. bence istememekle yanlış yapıyor. ancak istemiyorsada yapabileceğin birşey yok bence. çünkü inat edip doğuracam dersen kavgalar huzursuzluklar çıkar. inşallah konuşup ikna edebilirsin. ancak bağırıp çağırarak yapma bunu. düzgün bir dille anlayarak dinleyerek yap.
110 Yorumla
Soran+1 yılçok tepkili laf dinlemiyor bağırıp duruyor :(
Soran+1 yılben 24 eşim 26 yaşında
- +1 yıl
maddi durumu düşünüyor olabilir eşin. çünkü bir bebeğe bakmak çok zordur. çocuk sahibi olmak büyük sorumluluk ister. onu buna hazırlamalısın. üstüne gitmeden güzel güzel. annesiyle babasıyla konuş. onlara bu durumu haber ver. onlar torun isteyip çok mutlu olacaktır. ayrıca kendi oğullarını ikna edeceklerdir.
Soran+1 yılailelere desem iyice sinirlenecek.. ailemin yanına gitmeyi düşündüm ya aramız daha da kötü olursa diye vazgeçtim :(kafam durdu artık
Soran+1 yılişte demeye çekiniyorum hemen gitmiş aileme söylemiş diye kötü düşünür iyice kızar diye korkuyorum :(
- +1 yıl
bu durumu tahlil edip kafanda artılarını eksilerini sen belirleyeceksin. bazı şeyleri göze almadan başarıya ulaşamazsın. eğer sessizce boynunu büküp çocuğunu aldıracaksan sen bilirsin. ancak karşı atağa geçip direneceksen, zaten ne yaparsan yap sinirlenecektir. o yüzden en mantıklı karşı atak bu olurdu bence. iyi düşün ve kararını ver.
Soran+1 yılben aldırmam ne olursa olsun ama dedğim gibi kafam durdu sanki :(
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
18Cevap
maddi sıkıntısı varsa
kendisini hazır hissetmeyebilir..
aklıma gelen kötü fikir ise;
adam evliliğinizi sonlandırmak mı istiyor acaba...
kimbilir sevgili edindide haberin mi yok..
adam sevgilisi ile evlilik hayal ediyorsa çocuk bu planlarını bozmuş olmasınamı kızıyor acaba...19 Yorumla
Soran+1 yılmaddi sıkıntımız pek yok orta halliyiz şükür. ama hala erken deyip duruyor
Soran+1 yılöyle bişey sezmedim ama bu bebek konusunda ne derse desin ikna edemez beni.. eğer dediğin gibi bişey varsada sonumuz olur
Soran+1 yılkafam durdu artık düşünemez oldum :(
Soran+1 yılo yanımda olsada olmasada ben bu bebeği doğurcam kıyamam :( aldatma gibi bişey sezmedim olsa bilrdim sanki
Soran+1 yılinşallah sağolun
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. kesinlikle aldırma. çocuk eve bereket getirir. eve neşe getirir dirlik düzen getirir. insanın hedeflerini değiştirir güçlendirir. aile bağlarını güçlendirir. kesinlikle aldırmayın. çocuk doğduğunda iyik olmuş diyecektir. evin neşesidir çocuk.
15 Yorumla
Soran+1 yılben istiyorum zaten ama eşim çok tepkili :(
- +1 yıl
anlamıyorum ya. bu neyin tepkisi. kendi kanı canı. ayrıca bu nasiptir. itiraz etmek günah. hiç bir korunma yöntemi % 100 değildir. nasipse korunsan bile çocuk olacaktır. bu güne nasip olmuş. allah hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin. sen ne tepki verirse versin diren. sakın aldırma kardeşim
Soran+1 yılsağolun aldırmıcam tek isteğim eşimin bebeği istemesi sevmesi
Soran+1 yılinşallah öyle olur
+1 yılo istemiyo diye bi cana kiyamazsin yazik gunah dogunca minik elleri gorunce iyiki dicek...iyi ki dogmusn :)) birak siniri gecene kadar bagrsin sen uzulmeee can tasiyosun iyi bak kenedene
13 Yorumla
Soran+1 yılben kıyamam zaten ne olursa olsun aldırmam off keşke o da istese neden böyle ya
- +1 yıl
belkide babaliga hazr degil 9 ay boyunca mutlaka duruma adapte olurrrr uzulmee
Soran+1 yılinşallah
yapsaymış korunsaymıs ozaman hem cocugu yap hemde kadından cıkan öfkenı pipisini kopartacaksın böle adamın
31 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıldır korundum ama allahın takdiri oldu işte şimdi sanki ben kabahatliymişim gibi demediği kalmadı :(
+1 yılneden istemediğini öğrenip ona göre hareket edebilirsin. Sadece istemiyor demiyordur herhalde..
18 Yorumla
Soran+1 yılerken diyor bi sürü gerekçe söylüyor :( off niye böyle ya
- +1 yıl
1 yıl gayet yeterli bir süre aslında ama daha hayatını tam anlamıyla yaşayamadığını düşünüyordur belki. Çocukların sorumluluğu, eve kapanma falan..
Soran+1 yıleşim 26ben 24 yaşındayız aslında anne baba olmak için geçde değil erkende değil :( keşke istese sevse bebeğimizi
- +1 yıl
Ekonomik durumunuz sağlam değilse o da olabilir, hazır değildir. Ama sizi hamile bırakmadan öncede bunu düşünmeliydi. Çünkü zor bir durum, haklısınız..
Soran+1 yılorta halli durumumuz kendi yağımızla kavruluyoruz.. isteyen 5-6 tane çocuğa bakıyor biz bir taneye mi bakamıcaz :((
- +1 yıl
Aman 5-6 çocuk falan düşünmeyin, evi zor döndürürsünüz :) 3 bile fazla ama onunda bir yönden haklı bir açıklaması vardır belki. Dediğim gibi yaa ekonomik durumu düşünüyordur yada daha hayatın evliliğin tadını çıkartmak istediğinden erteliyordur. 1 senelik evlilikte çocuk çok göreceli bir kavram. Kimi der 1 sene az zaman değil evleneli tabii çocuk olacak der, bir başkası bir durun daha kendinizi bir sağlama alın öyle çocuk yaparsınız der.
Soran+1 yılyok çok çocuk değilde bu bebeğim doğsun yeterki :(
- +1 yıl
eşini ikna edemiyorsan anneni ve babanı araya sokarak deniyebilirsin şansını. Daha fazla zaman kaybetmeden ama gönülsüz doğan bir çocuğa da eş nasıl yaklaşır orası bir muamma..
+1 yılİstemiyorsa niye korunmamış ? ne biçim insanlar var şu hayatta ya .
13 Yorumla
Soran+1 yılbu bir yıllık süreçte sırf o istemiyor erken diyor diye elimden geldiğince korundum ama oldu şimdi de sanki ben suçluymuşum gibi davranıyor :(
- +1 yıl
İlk çocuğunuz sonuçta yaş erkense erken ne olacak annem 22 yaşındayken doğurdu beni tek çocuk maddi olarakta fazla birşey yüklemez saçma sapan işler yapıyor aileler müdahele etsin bence ikna edin saçma sapan bahanelerle kürtaja gerek yok evli olmasanız geliriniz olmasa neyse de .
Soran+1 yılailelere söylersemiyice sinirlenecek :( biraz sakinleşmesini beklicem
+1 yılistemediğiniz cocuğu niye yapıyosunuz yaw yazık değilmı yazık gunah o cocuğa sakın kıymayın büyük vebali var istemeyen adam korunur arkdas yap yap sonra istemıyorum ne güzel istanbul be
11 Yorumla
Soran+1 yılbir yıldır korundum ama allahın takdiri işte
+1 yılsen cocugunu doğur aldırma sakın o ne istiyosa istesin
17 Yorumla
Soran+1 yılevet aldırmıcam iki gündür dünyayı yıktı sonumuz ne olur bilmiyorum :(
- +1 yıl
ya bırak cocuk dogunca hayatının merkezi o olacak eşini umursamayacaksın bile koskoca adam ama bi cocuk öyle mi minik yumuk yumuk eller sana ait bi bebek.<3
Soran+1 yılevet ya nasıl kıyılır ki :( ben kıyamam
- +1 yıl
sakın kıymak gibi bi hataya düşme o senin kendi canından.
Soran+1 yılallah korusun :(
- +1 yıl
sen doğur doğunca dayanamaz sever o tatlılığı
Soran+1 yılinşallah
kendi kendine mi yapmışsın bebeği, hay allahım ya :/
çok ağlama sıkıntı etme , düşüğe neden olur..11 Yorumla
Soran+1 yılbayramı olur herhalde :( sevincim kursağımda kaldı :(
+1 yılŞuna bak ya millet çocuk sahibi olmak için 40 takla açar buda olanı istemiyor
senin şu kocana iyi bir sopa çekmek isterdim11 Yorumla
Soran+1 yılallahtan bir ediye o kadar korunmama rağmen oldu
kaç yaşındasın? Bellı yaştan sorna çocuk sahıbı olunmadıgını bılıyordur her halde. Bellı bır aylıksa doğur zamanla sevecektır
13 Yorumla
Soran+1 yıl24 yaşındayım
Soran+1 yılsağolun
gerçekten kötu bı durum canım benım. allah yarımcın olsun. kusura bakma canım ama çocuğun olacağınıtahmın etmelıydı dımı bu coçuğu yapma aşamasında. bence sakın aldırma. buyuk gunah araya hatırlı ınsanları koy kouşssunlar eşinle bi.
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim. aldırmıcam ama nolcak sonumuz bilmiyorum :( başkalrına söylersem iyice sinirlenir diye demeye çekiniyorum
O çocuğun rızkını Allah veriyor,sakın aldırmayın,büyük ceza görürsünüz.
12 Yorumla
Soran+1 yılaldırmam zaten kıyamam
+1 yılİnşallah sever düşünceleri değişir.Allah yardımcın olsun çok kötü bir durum
11 Yorumla
Soran+1 yılinşallah sağolun
hıc konusmadınızmı kardesım sızde hamıle kalmadan once
15 Yorumla
Soran+1 yılbeklenmeyen misafir gibi oldu allahın takdiri benim başım gözüm üstüne keşke eşimde kabullense
Soran+1 yıl1 yıldır korunuyorduk ama oldu allahın takdiri işte
Soran+1 yılsağolun
kızım ne bebeği ya daha 1 seneliksiniz bide hayatınızı yaşayın ne bebek meraklısınız ya
14 Yorumla
Soran+1 yıl1 senedir korunuyorduk ama oldu napalım cana mı kıyalım ben kıyamam ki :(
Soran+1 yılallah korusun
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence sen bebeği doğur o da eninde sonunda sever sonra elbet kabul eder onun çocuğu değil mi dayanamaz bence sen doğur ona de ki sen olsan da olmasan da ben bu bebeği doğuracağım de doğduktan sonrada bak nasıl yanına gelip bebeği seviyor gör
15 Yorumla
Soran+1 yılevet ne olursa olsun aldırmam ama bu siniri mahvetti beni doğurmadan kalpten giderim ben :(
Cevap sahibi+1 yılhiç telaş etme onunla konuşma bebeği falan sakın aldırma çok büyük günah sabırlı ol hiç sinirlenme kocan senin kararlı olduğunu gördüğü zaman mecburen sana destek verecektir iradeli ol o şimdi seni vazgeçerim diye düşünüyor vazgeçmeyeceğini görsün o zaman kabul eder
Soran+1 yılsağol vazgeçmicem yapamam zaten :( inşallah değişir fikri o da istesin sevsin :(
Cevap sahibi+1 yılonu dinleme o konuşurken yerinden kalk başka bir yere git hiç üzülme benim bir çocuğum olucaktı sevinçten havalara uçardım karımın hiç yanından ayrılmazdım inşallah hayatta hep mutlu olursun Allah'tan dilerim inşallah nur topu gibi bir çocuğun olur ve kocanı ikna edersin :)
Soran+1 yılteşekkür ederim allah razı olsun
+1 yılsakın aldırma doğurduktan sonra kucağına aldığında emin ol herşey değişir benim abimde öyleydi ama şimdi en kıymetlisi
13 Yorumla
Soran+1 yılinşallah değişir
- +1 yıl
yaa ne aklı gıt kocan varmış yaparken düşünseydi bunu
Soran+1 yılya 24 yaşındayım annelik için tam yaşım.. hem ben cana da kıyamam :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılhamile bırakırken aklı neredeymiş korunaymışınız ya o zaman daha önce bebek konusunu konuşmadınız m?
11 Yorumla
Soran+1 yılbu bir yıllık süreçte sırf o istemiyor erken diyor diye elimden geldiğince korundum ama oldu
o bebek doğacak arkadaş o seni ve bebeği değil kendi zevkini düşündüğü için köpürmüş
14 Yorumla
Soran+1 yılne olursa olsun doğurcam ama ömrümden ömrü aldı sanki.. bebğimizi istesin sevsin istiyorum
Soran+1 yılinşallah doğana kadar beni kalpten götürmezse tabi
+1 yıleşini boşa o bebeği doğur kürtaj yasak ve günahtır can oda cinayettir
14 Yorumla
Soran+1 yılben zaten kürtaj olmam eşim bebeği istesin sevsin yeter ki :(
- +1 yıl
sebep neyms istememeye
Soran+1 yılerken diyor bir sürü saçmasapan gerekçe söylüyor kendince.. yaşım 24 erkende değil geçde değil tam vakti aslında
- +1 yıl
bencede
+1 yılalışıcak zamanla. karnın biraz daha büyüsün. hanimiş benim oğğlusuuuumm dicek :) şuan şokta :)
113 Yorumla
Soran+1 yılbu ne biçim şok :(
- +1 yıl
çocuğun nasıl bişey olduğunu bilmiyor daha. küçük çocukların bebeklerin olduğu ortamlara sok onu.
Soran+1 yılşuan sinirden yanına yanaşılmıyorki sanki kıyamet koptu
- +1 yıl
yaparken iyiydi şimdi mi kötü oldu yaa.annesine babasına şikayet et onu.dalsınlar ona direk.
Soran+1 yılşuan söylesem iyice köpürür bikaç gün daha sakinleşmesini bekleyeym diyorum
- +1 yıl
köpürsün istediği kadar. ama bişey diyim. senin bu adamla hayatını geçirmen zor gözüküyor. yol yakınken bence evliliğinizigözden geçir.
Soran+1 yıl:( kafam durdu artık
- +1 yıl
bi kaç gün sende o da sakinleşsin. daha sonra sakin kafayla konuşursunuz. neden şimdi istemediğini bilmiyorum ama mantıklı bi açıklaması wardır belki.
Soran+1 yılbirkaç gün aileme gitsem diye düşündüm sonra belki aramız dahada kötüleşir diye vazgeçtim
- +1 yıl
en iyisini yapmışsın. evinde kal ve hal hareketlerini gözlemle.
Soran+1 yılöyle ama bu sinirli haline dayanamıyorum bikaçgün sonra sakinleşmezse gidicem :(
Soran+1 yılbu arada teşekkür ederim :(
- +1 yıl
rica ederim. keşke daha çok yardımcı olabilseydim :(
+1 yılkusura bakma ama senin eşin geri zekalı insan çocuğuna sevinmez mi severek evlendiğine eminmisin ?
12 Yorumla
Soran+1 yılsevinmiyor işte :(
- +1 yıl
böylesini de yeni gördüm ..
+1 yılbir boşanma davası daha olacak ...
12 Yorumla
Soran+1 yılen kötü sonuç o olur
- +1 yıl
:) birşey olmazz ben bakarım sana
amaaaaan dert etme söyler söyler susar
11 Yorumla
Soran+1 yılinşallah ama susmuyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendi çocugunu neden istemesin ki cahil adam
15 Yorumla
Soran+1 yılerkenmiş daha bir sürü gerekçe söylüyor ama fikrim değişmeyecek
Cevap sahibi+1 yılişin sonu boşarım demez umarım
Soran+1 yılo boşamazsa ben boşarım böyle giderse :(
Cevap sahibi+1 yıltöbe de
Soran+1 yıl:(
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiz sahip çıkalım
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 792 cevap paylaştı.
+1 yılhazır değil demek ki
05 Yorumla
Soran+1 yılanlamıyorum işte o 24 ben 26 yaşındayız şükü muhtaç değilz kimseye. orta halli geçiniyoruz. 1 yıl korundum ama takdirmiş oldu hala neden böyle :(
- +1 yıl
istemeyen içinde zor seni tabiki anlayabiliyorum bir aile terapisti ile görüşün yoksa ayrılığa kadar gider bunlar ciddi konular çünkü
Soran+1 yılpardon ben 24 eşim 26 yaşında
Soran+1 yılbiraz sakinleşse keşke.. teşekkür ederim
- +1 yıl
umarım her şey düzelir rica ederim
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?